Gå til innhold

Digilong

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Digilong

  1. Du får prøve å ringe dem. Jeg snakket med dem senest på Torsdag, så det er fullt mulig å få tak i dem.

    Men når det gjelder garanti, så er jeg ikke den rette til å svare på det.

    Ta deg en titt på guider siden til hardware, så kanskje du finner noe du kan bruke der. Ellers så kryr det av ressurs sterke folk med kunnskaper om sånt på dette forumet.

     

    Digilong

  2. Tror ikke mShop er konkurs, men det er jammen ikke langt unna.

    Denne webshopen har vært det største handle marerittet jeg noen gang har hatt.

    Jeg kjøpte dvd anlegg (++) av dem i desember ifjor, og jeg er ENDA ikke ferdig med denne handelen. Og det skyldes enkelt og greit rot, og at de ikke har hatt evne til å rydde opp.

     

    Det har vært feil på varer, opptil 1.5 ukes forsinkelse på utsendelser, direkte løgner på telefon, innsendte pakker i retur og lovnader som ikke blir holdt. De har hatt den dårligste kundeservice jeg i mitt levende liv har vært borti (og jeg er ikke helt ny på dette området).

     

    Men per idag har mShop skiftet ut (les sparket) ansatte, og lover bot og bedring til alle kundene sine. Må innrømme det er vanskelig og tro dem..

    Jeg vet jeg ikke er alene om disse problemene med mShop, så det skulle ikke forbause meg om mShop skulle takke for seg, men dette er rein skjær spekulering.

     

    Digilong *oppgitt*

  3. Jeg ler meg skakk! Mannen som fyllte pcen med med vann tar fullstendig kaka. Men har et lite bidrag siden Telenor kom på opp her.

     

    Jobba for Telenor en liten stund og solgte ADSL til eksisterende Telenor kunder(døm meg ikke). Som de fleste av dere fikk med så annonserte Telenor på tv om ADSL, og alt du trengte å gjøre var å sende en sms.

    Vel...så fikk jeg en liste med mobil nr og begynte å ringe opp. Da fikk jeg en fryktelig forvirret dame på telefon som sa at hun hadde ombestemt seg og ville ikke ha ADSL på mobilen allikevel. Ehm...kanskje du skulle tenke litt mer på det og heller ta kontakt igjen når du vil ha det? Sa jeg til dama. Joda det var greit svarte hun.....

     

     

    Gjorde lissom kvelden den samtalen der.....

     

    Digilong :woot:

  4. Høres ut som ett eller annet er ødelagt om du ikke engang får opp Bios.

    Pcen vil stå og pipe hvis noe er istykker, og da er det gjerne hovedkortet som har tatt kvelden. Tviler på at det hjelper å resette Bios.

    Hvis du har garanti, så sleng den inn og få den sjekka.

     

    Digilong :)

  5. Hvis du kun kjører 1 disk og ikke har koblet den opp noen av Raid IDE kanalene, så kan du få problemer. Prøv å koble disken på den ene raid kanalen og gå inn i bios og sett raid kontrolleren aktiv og sett raid kontrolleren som boot device 2 etter floppy.

    Hvis du ikke har innstallert raiden i XP, så må du nok legge alt inn på nytt før du får den til funke som den skal. Det skal være mulig å legge den inn i eksisterende OS, men er jammen ikke så sikker på at det funker så knall hehe. Men hvis du skal legge den inn i XP uten å reinnstallere, så du sette disken på IDE 1 og boote opp før du eventuellt kobler den på en av Raid kanalene.

     

    Digilon :)

  6. Jeg har handla hos dem 2 ganger og har enda til gode å få en feilfri vare fra dem. De har bra levering og det går fort så snart man har bestillt noe hos dem. Men siden jeg selv er erfaren med salg, så må jeg innrømme at jeg synes det hele har et lite amatør messig preg. De har en tendens til å rote seg inn i situasjoner de egentlig ikke har kontroll over, og lover gjerne mer enn det de kan holde. Er vanskelig å få et klart svar om hva som har skjedd med garanti saker, og når pakker er sendt eller OM de er sendt i det hele tatt.

     

    Jeg anbefaler deg å handle hos de gode gamle web shopene som er vel etablerte og erfarne.

     

    Digilong :-?

  7. Leste samme saken idag jeg også. Det sier ikke så rent lite om Microsoft at de ikke klarer å lage en mobil uten at den er full av hull.

    Leste ett sted at Microsoft skulle lage klokker også. Synes jeg ser...

    "klokken har gjort en ulovlig operasjon og vil ikke vise tiden før den er oppdatert i USA mot en nett sum på 99 dollar"

    Skulle nesten tro Microsoft lagte produkter som ikke holder mål med vilje, så de kan tjene penger på oppgraderinger og nye produkter. Ikke vet jeg...

     

    :rofl:

     

    Digilong

  8. Nei har ikke teste det, men det skulle egentlig ikke spille noen rolle. Siden jeg nå kjører IBM disken på samme IDE kanal. Og siden denne disken funker på raid kontrolleren, så skulle jo den oxo funke greit sant?

    Jeg får ingen feilmeldinger på raid kontrolleren sin bios heller. Alt ser såre vel ut, med unntak av de låter som ett jetfly og den feilmeldingen jeg får.

  9. Jeg har akuratt kjøpt 2 WD 80 gb 8mb cache deluxe disker. Har er ett MSI k7T266 Pro2 hovedkort med onboard raid og en spjut ny flashet bios. Kabinettet er Chieftec Dragon med 340 watt strømforsyning.

    Men når jeg kobler diskene til på raid IDE portene, så høres det ut som ett fly. De høres ut som om de skulle få for mye strøm. Jeg har prøvd å sette diskene i "singel" og "master, men til ingen nytte. Kjørte før en IBM deskstar 60 gb på den ene raid IDE kanalen og det funka helt greit.

    Raid kontrolleren finner diskene, men får opp en feilmelding "Ide not Atapi compatible" rett før de skal bote. Begge diskene funker, og bios leser størrelsen riktig, men det høres, som skrevet tidligere, ut som ett jet fly!

     

    Noen som har en anelse om hva som kan forårsake dette?

     

    Digilong

×
×
  • Opprett ny...