Gå til innhold

Hassassin

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hassassin

  1. Jeg kan se at Pagle kan oppfattes som for random. Tink forstår jeg absolutt ikke.

    Han er solid mot ting over 5/5, gamble på ting mellom 2/2 og 5/5, er garantert silence, og 50/50 boost til en 1/1.

     

    Ser ikke problemet =s

    Problemet er at det å få en 1/1 i motsetning til en 5/5 kan i visse boardstates være nok til å avgjøre hvem som vinner. Det er det folk klager på. Beste forslaget for å endre på tink jeg har hørt så langt er å endre det til at man får en 2/2 eller en 4/4, da kan man i verste fall drepe tink på neste runde.

  2.  

     


    Hvorfor vil du kjøpe et av disse spillene? Battlefield 3 har kommet. Og cod 3 er leenge siden. Er cod 8 nå tror jeg, hvis jeg ikke tar feil. Og cod 3 kom ikke på Ps3 engang vel?


    Kanskje han har blingset på overskriften og mener Battlefield 3, ikke BF2. Og da BO2, ikke CoD 3.
  3. forhåndsbetaling/Månendlige betalinger for noe slikt crap er totalt BS. De får deg i essens til å forhåndsbetale for utvidelser og andre ting. Skal vi som forbrukere lissom godta dette blindt uten noen form for kvalitetskontroll/vurdering før ting faktisk kommer?Det blir som å betale en håndverker for jobben på forhånd... hvilken garanti har man for at de ikke stikker av med pengene(eller ikke dukker opp igjen på en mnd eller 2) og/eller gjør en slurvete jobb? Ingen.Stem med lommeboka. Si nei til idioti som dette.

     

    Jeg tar det som at du aldri forhåndsbestiller vanlige spill da?

  4. Da synes jeg du kan fortelle hvordan man skal spille mot han ^^

    Det er ofte en fordel å spille en ranged hero, f. eks Kennen. Cluet er å ikke la han få opp ragemeteret, viktig at han ikke får lasthitte fritt. Harass han ned, gank han gjerne en eller to ganger før han blir lvl 6. Det gjelder og deny mest mulig farm, en trynd uten farm er en ubruklig trynd.Det er også smart å kjøre enten ignite eller exhaust mot han, slik han ikke får slått fritt i ulten, eventuelt kommet seg unna etter at ult durationen er over.

  5. Hei, vi er et par karer som leter etter noen flere å spille med. Vi ønsker om ikke å spille kjempeseriøst enda, så i alle fall prøve å spille litt seriøst. Det er da snakk om 5v5 ranked i første omgang, kanskje ESL GO4LoL etterhvert. Det vi har spikret i stein så langt, er jungle og top. Hvis du er interessert eller vil ha mer info, ta kontakt med meg via Steam: trym14 eller på LoL: Hassassin16. Vi spiller da på west.

  6. Jeg har lav terskel når det gjelder SC2 har jeg funnet ut.

    Det irriterer meg noe grenseløst når jeg gg'er ut av en kamp bare for at motstandern hvisker meg "gg" i etterkant. Mulig de gjør det for å være hyggelige men jeg føler de prøver å gni det inn :p

     

    Noe annet som irriterer meg grenseløst er folk som gg FØR du har sagt gg.

    Grr.

     

    Noen andre som har sc2 relatert irritasjon?

     

    Du liker med andre or ikke at folk sier gg? :hmm:

  7. Spilte nettopp premade 5v5 i ranked på east. Vi gikk 5 supports(Janna ST, Karma mid, Sona ad carry bot med Alistar, jungle Taric). Trodde egentlig ikke vi hadde noen særlig sjangs til å vinne, men det det var bare for gøy uansett. Gjett om vi vant, 14/2/16 som jungle Taric. :thumbup: Noe av det mest morsomme jeg har gjort i LoL. Tror ikke jeg har ledd så mye i et game før. :D

  8. Da var spillet avinnstallert. Noen kan ting som å multitaske, tenke strategisk og logisk, andre kan ikke. Et helt år i bunnen og uten noen form for fremgang sier vel sitt.

    Det var gøy så lenge det varte. GG.

     

    Velkommen etter, jeg vandret tilbake til Red alert 3 for lenge siden. Det kommer vell ikke å vare lengre en til heart of the swarm blir utgitt før jeg er tilbake i blizzard territorium. Logisk tenkning er er vell ikke den egenskapen som har mest å si i strategispill da det meste man gjør strider mot all fornuft ;)

     

    Du må vel ha litt logikk i tankegangen din når du skal velge units i forhold til countring? Du fortsetter da ikke å lage Roaches om du ser motstanderen din går mass Voidrays, selv om dette er allmennkunnskap for de aller fleste med normale ferdigheter i spillet.

    Det blir som å si at det krever logisk tenkning for å åpne en dør. Enkelte ting er litt for obvious. Bygger man roaches for å countre en air unit mangler man ikke logisk tenkning - da er man lettere retardert.

    Men mindre man er Mondragon da :)

  9. Er det bare meg eller har folk i ranked blitt bedre? Spillte ranked for to måneder siden, solo que alene. Da var folkene på laget mitt generelt dårlig og de to av åtte gamesene jeg vant, carriet jeg. Men begynte smått med ranked igjen på lørdag med en kamerat. Så langt har vi ikke tapt èt game. 9 wins, og jeg ligger på 1501 rating. Spillet er faktisk gøy igjen! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...