Gå til innhold

terje123

Medlemmer
  • Innlegg

    192
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av terje123

  1. Hei!

    Jeg har en audi A4 1.8 2001 modell. Idag tidlig når jeg skulle kjøre til jobb, så hakket bilen. Jeg dro på i 2 gir og 3 og det hakket når jeg dro på. Bilen du fungerte fint igår når jeg kjørte den. Jeg hadde bilen på service for ca 1måned siden. Hva tror dere kan være galt?

  2. Du gjør et bra kjøp med 2001-modellen, men... bare fordi den har feil farge på bakfangeren og "øyelapper," ville jeg ikke personlig kjøpt den!

     

    Rent økonomisk er 1.6 literen sparsom, men selv ville jeg hatt 1.8 for å få litt mer å gå på, og 2001-modellen har bedre lykter og en trofast motor. At den har gått litt langt er ikke nødvendigvis negativt hvis han har tatt godt vare på den i 9 år.

     

    Du kommer til å sette pris på ekstrautstyret i 2001modellen, men selger ser ikke ut til å ha tatt noe service på den i det siste, så jeg ville nok vært litt obs på et evt registerreimbytte snart. Skulle jeg kjøpt den, ville jeg pruta ned en del i hvertfall, og kvitta meg med øyelokkene og satt inn audimerke i grillen...

    på den 2001modellen så ble siste service tatt på 194tusen tror jeg han sa og registerreim ble byttet på 120tusen.

  3. Du bør i tilfelle sjekke hvor lenge det er til registerreim må byttes.

    I tillegg er det viktig å sjekke hvor lenge det er siden multiknirkinga ble ordnet.

    (Multiknirk er kjælenavnet til audi sin multilink..)

     

    men ellers, er det en bra bil? bedre enn en 1.8t, den tdi holder lengre?

  4. Hørtes rart ut.. Har du målt bare på ledningen? Måne måte å måle inne i selve sokkelen?

     

    Om ikke så regner jeg med du får kjøpt ny på audi, kanskje mekonomen kan skaffe

     

    den sorte greia man kobler til den grå boksen, har målt inni den sorte og får 11.80V ellerno

  5. hei!

     

    har en audi a4. skulle rense selve glasset, så tok det av, men når jeg skulle putte tilbake så virker ikke lyset, det lyset ikke i det hele tatt. har prøvd med ny pære, men virker ikke. har målt, og det kommer strøm fra ledningen og helt ut, men det virker som den grå boksen som holder selve lyset virker ikke. noen som vet hvor man får kjøpt ny sånn?

     

     

    Takker for all svar! :)

  6. For å sjekke høyttalerene så kan du bruke et vanlig AA batteri, beveger membranen seg så er høyttaleren hel.

    Den suben passer fint i den kassa, men det er umulig å si om forsterkeren du snakker om holder, så her må du ut med navn og nummer... Når det er sagt, så blir det IKKE bra med lyd fra hatthylla. For det første så kommer lyden bakfra, og for det andre så vil høyttalerene påvirkes av trykket fra suben, og dermed låte stygt ;)

     

    er en Blaupunkt GTA 5350, altså forsterkeren. jeg prøvde AA batterier, men tror ikke jeg fikk det til å fungere. det er 4 forskjellige steder, siden er er også til diskanthøytalere?

×
×
  • Opprett ny...