Gå til innhold

Vegard-K

Medlemmer
  • Innlegg

    329
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vegard-K

  1. Heisann, jeg skal reinstallere en Fujitsu Lifebook P3110, og i den forbindelse har jeg litt problemer. Det virker som om det ikke er en innebygd recovery-partisjon. Når jeg prøver å laste ned Windows 7 (Ultimate) - iso får jeg beskjed om at "Produktnøkkelen du skrev, ser ut til å være for programvare som er forhåndsinstallert av enhetsprodusenten". Det er ikke CD-rom på maskinen.

     

    Setter stor pris på svar.

  2. Hei.

     

    Jeg fikk den nye Apple TV til jul, og er stort sett fornøyd, men jeg ser nå at det ikke er lydutganger på den, kun HDMI, noe som er et stort minus for meg da jeg bruker et PC-anlegg. Finnes det noen metoder for å få lyd på anlegget? Det er lydutganger fra selve TVen, vil det funke om jeg kobler til dem? TVen henger på veggen så det er litt styr med å ta den ned bare for å "teste".

     

    Setter stor pris på svar.

  3. Hei.

     
    Jeg er på utkikk etter en laptop til bestefaren min. Maskinen skal brukes til enkle oppgaver som nettsurfing, skriving, se på bilder o.l . Personlig er jeg Mac-mann, så det å skal velge i et hav av Windows-maskiner er for meg ingen lett oppgave. Maskinen burde ikke overstige 7000 kr. Maskinen burde ha SSD samt 13-15 tommer skjerm. Det er også et pluss om maskinen er lett/ enkel å transportere.
     
    Setter stor pris på svar.
  4. Heisann!

     

    Jeg prøver å sette sammen en maskin som jeg fant i skapet. Den har tildigere blitt skrudd i småbiter, og nå ønsker jeg å få den i gang igjen.

     

    Jeg får ikke bilde på maskinen, den starter, men viser ikke bilde. Det er ikke noe galt med skjerm og kabel. Jeg tror ikke det var et dedikert grafikkort på maskinen da den ble kjøpt, men er usikker. Uansett så burde det vel kunne vise bilde (?). Jeg er usikker på specsa, men jeg vet at det er en Intel Pentium prosessor, og at hovedkortet også er Intel. Kan undersøke nærmere hvis det blir nødvendig.

    post-217818-1468866_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...