Gå til innhold

Abstracter

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Abstracter

  1. (Og nei, det går ikke å oppdatere OTA)

     

    Det klikket for meg også første gangen via PC. Men da jeg kjørte det over nett direkte på telefonen (via Instillinger og Programvare oppdatering) gikk det helt fint.

     

    Eneste som er bry er at du må lage samsung konto, men det er bare å fylle ut epost og et passord, så tar ikke lange tiden.

     

    Som jeg skrev får jeg ikke mulighet til å oppdatere OTA (Over the air) via Instillinger og Programvareoppdatering, desverre. Årsak er jeg usikker på. Tilkobling til PC har fungert smertefritt tidligere.

     

    Doh, Treg i hode jeg gitt. Det er det OTA står for ja!

     

    Eneste jeg har å bidra med er at jeg også hadde samme problem.

  2. Hei,

     

    Hadde planer om å oppdatere til ICS - men tilkobling til pc via usb fungerer ikke.

     

    Når jeg kobler til skjer èn av følgende tre ting:

    - "Kjenner ikke igjen USB-enhet"

    - "Enheten ble ikke riktig installert"

    - Ingenting.

     

    Har prøvd med to ulike pcer med samme utfall. Slettet og reinstallerte Kees, hvor jeg også feilsøkte tilkobling og fikk oppdatert driverne før jeg koblet til - men med samme utfall når jeg koblet til telefonen..

     

    (Og nei, det går ikke å oppdatere OTA)

     

    Noen som har opplevd lignende, eller har tips?

     

    Det klikket for meg også første gangen via PC. Men da jeg kjørte det over nett direkte på telefonen (via Instillinger og Programvare oppdatering) gikk det helt fint.

     

    Eneste som er bry er at du må lage samsung konto, men det er bare å fylle ut epost og et passord, så tar ikke lange tiden.

  3. ICS-"tråden" på Samsung Norge sin facebook-side inneholder vel ca 50% klaging på strømforbruk og ting som er galt, så jeg tror jeg skal holde meg til 2.3.5 inntil videre.

     

    Hadde batteriproblem selv frem til jeg kjørte faktory reset. Det eneste som irriterer meg nå er det 3g h+ switching. Men den hadde jeg på 2.3 også så for min del er jeg fornøyd med oppdateringe. Best av alt er at jeg nå kan kjøre Chrome!

     

    Eneste nye bugget ser ut til å være med WIFI som kan henge seg når den skrus på.

  4.  

     

    Hos meg så er det slikt at når den Switcher til 3G fra h+, så loader ingenting desverre. Jeg må vente til telefonen skjønner at den ikke har noe forbindelse før den skifter tilbake til h+... Dette er selvsagt meget irriterende. Noen som vet hvorfor dette skjer ? Har Chess.. dvs Netcom.

    Nei desverre. mitt Score er 4093.

     

     

    Jeg har Telenor, så det kan virke som om problemet ikke er nettverk-spesfikt da. Jeg har ringt til Telenor og spurt om saken, og de hadde ikke noe å komme med. De forsøkte å restarte den lokale basestasjonene (noe som ikke er relevant da dette skjer over alt).

     

    Min mistanke er at dette har noe med det som skrives i følgende artikkel:

     

    http://www.mobilen.no/artikler/android-mobiler_sprenger_mobilnettet/99804

     

    Nederst er det en graf som viser hvor mye mer android driver med ”signal trafikk”, noe jeg regner med har med selve data-oppkoblingen gjøre. Det virker rett å slett som om android er dårlig på å opprettholde en god data-link. Har hørt at noen mistenker at dette er koblet til problematikk når man bytter mellom basestasjoner, men jeg tror ikke dette er saken. Har faktisk merket at problemet blir verre desto bedre dekning jeg har. For eks på gardemon er det helt vilt når jeg står rett ved basestasjonen med super dekning. Da swicher den så mye mellom H+ og 3G at jeg må skru på Edge for å kunne browse.

     

    Noen andre erfaringer, løsninger eller mistanker? Jeg er veldig nysgjerrig på dette problemet. Noen som har sett lignende på andre android telefoner, eller som ALDRI har dette problemet på S2? Eventuelt noen som har Iphone som kan kommentere på om de ikke har dette problemet der.

  5. Jeg kjørte en factory reset på telefon. med full formatering av sd kortet. det ser ut til å ha gjort susen. telefonen har ikke lenger "varme tokter" men det hender at wifi henger seg når jeg skrur dette av eller på.

     

    Også må jeg legge til at jeg er mektig lei switchinga mellom h+ og 3g. Noen andre som har problem med dette. Er det forbehold s2 eller er det for alle androider?

  6.  

    Hørt om google? :p HTC har uansett en veldig fin chat-tjeneste på sidene deres, hvis man lurer på noe.

     

    Har det ja. Som jeg skrev postet jeg like mye fordi jeg syntes det var en spesiell historie. Og hvis man bruker google så finner man at telefonen faktisk produseres med forskjellige CPU'er. Når jeg da ikke fant noe mer med google prøvde jeg å ringe dem. Tenkte det var logisk å spørre om dem om hvilken CPU de kom til å shippe, siden det faktisk manglet info både hos Netcom sine websider, og det var noe "rart" med komplett sin spec side. Jeg sjekka også ut HTC's hjemme side. Er litt spendt på hva slags google søk du mener jeg burde gjort som enkelt kunne bekrefte det jeg lurte. Eller kanskje man ikke skal spørre inne her når man står fast?

     

    Mulig HTC har fin chat, og takker for tipset. Skal jo litt til for at den er værre en telefonsupporten.

  7. Min installasjon bruker enormt mye mere batteri er nede i 33% etter 5 timer, noe som før har tatt omtrent ett døgn. Exchange services og Android OS tar mye CPU, må sjekke litt opp i det der, får se om det forbedrer seg i morgen.AtW

     

    Det er noe på gang med batteriet og CPU bruk i ICS ja. Men jeg merker meg at det ble ”bedre” desto lenger etter oppdateringen. Jeg hadde en liten teori om at det kanskje var noe prosessering som måtte gjøres etter oppdateringen (recompilingen eller noe slik (look at me trying to be a computer-wiz!)).

     

    Dette er en klein teori, men mobilen min bruker betraktelig mindre batteri i dag enn i går. Nå har jeg fiklet noe enormt med alt mulig (avinstallert programmer, justert 3g/H+ innstillinger) osv, så er jo umulig å vite hva som kan ha påvirket batteri-ytelsen lenger.

     

    Men uansett: Gid det et par dager, se om det går seg til (datamaskiner i dag er noen merkelige dyr!).

     

     

    Batteriindikatoren trenger en del ladesykluser før den faktisk viser riktig mengde.

     

    Tanken slo meg å, men det er ikke til å stikke under en stol at telefon ble VELDIG varm periodevis, og det var da telefon gikk ned fort i batteri status. Krysser fingrene for ”kjøre-seg-inn teorien min jeg :)

  8. Har nå et døgn bak meg med ICS. Må si jeg liker det meste av brukergrensesnittet og de nye applikasjonene (gmail spesielt!). Av en merkelig grunn tok det noen timer før telefonen begynte å si i fra om at jeg hadde fått mail. Tror det hadde noe med noen valg inne på gmail jeg fikla med (men ingen av dem var logisk relatert til synkronisering eller push mail).

     

    Ellers vil jeg bare anbefale på det sterkeste å legge inn Chrome Beta (som krever ICS). Kanskje det ikke passer for alle, men jeg elsker den. Endelig god tab håndtering på en mobil!

     

    Av negativt har jeg merket følgende: Mobilen får tidvis ”varme-tokter”, hvor den blir veldig varm over hele, noe som også merkes på batteriet, som kan være stabilt i 4 timer, men så blir den steike varm når jeg starter Marketplace (eller Play som det heter nå). Dette fører til at batteriet raser ned. Mistet over 35% batteri på 2 timer, når jeg ikke brukte den så mye en gang. Men så kan jeg sitte å brose nett i over en time, og bare miste 10% batteri, og jeg merker at telefonen er kald.

     

    Så vet ikke helt hva som er på gang, men tydelig at noe voldsom prosessering starter opp i blant, noe som svelger batteri.

     

    Ellers merker jeg meg at Hoppinga mellom 3g og H+ har blitt litt bedre, men fremdeles er til stede. Vet at dette er et problem mange har med data-linken, og S2 (har til og med lest på XDA at dette er et generelt Android Problem, men dette vet jeg ikke noe om selv).

     

    Det var mine førsteinntrykk.

     

    PS: Forsøke først å oppdatere via PC, men da klikka det faktisk når det står (Downloading, Dont turn unit off). Men dette gikk bra. Jeg tok å hard-resetta den og kjørte oppdatering "over air" via menyene inne på telefon instillingene. Da gikk det greit og installasjonen gikk knirkefritt. Eneste du mister er posisjonen til alle ikonene og widget på bakgrunn, men all informasjon for eks i lyd-bøker avspillere, Opera bookmarks osv, var bevart.

  9. Jeg ringte nettopp netcom for å få de til å bekrefte at det var 1,5Ghz Tegra 3 prosessor i telefonene de kom til å selge (ble litt skeptisk da det bare sto 1Ghz på Komplett.no sin spec-side til HTC One-X). Han kunne ikke si noe om dette, og det står heller ikke noe om dette på spesifikasjonen siden til Netcom.

     

    Men jeg fikk et nr til HTC kundesupport i Norge, og dette var en rar opplevelse. Først hørte jeg gjennom en automatisk velkomstmelding som var svært stotterete og dårlig innlest. Plutselig tok en person rørt og så: ”Navn og Telefon Nr Takk”, så ble det helt stille. Først ble jeg usikker på om det var noe automatisk styr, men så hørte jeg masse hyling og latter i bakgrunn. Jeg svarte: ”Uhem, det var da en veldig forhørende måte å starte en samtale på”. Mannen begynte å stottre og ro værre en velkomst-meldingen, men greide etter en lang stund, med pinlig stemning, å artikulere noe alla: Vi måtte ha Navn, Telefon og Epost for å kunne gi best mulig kundeservice. Jeg sa at jeg ikke deler ut eposten min til noen uten en god grunn, og takket høffelig for meg.

     

    Fra velkomst meldingen til snakke-evnen og stilen til personen hos HTC, til hylingen i bakgrunn, fikk jeg et inntrykk av en veldig uprofesjonell bedrift. Nå er riktig nok dette bare norske kontoret deres, men jeg må si jeg tenkte mitt.

     

    Dette er ikke ment som noen nedgrading av HTC, men følte jeg måtte dele denne opplevelsen da jeg ble litt paff. Etterpå fant jeg ut at HTC sine norske sider spesifiserer Tegra 3 med 1,5Ghz, så regner med dette blir standard her, selv om jeg ikke forstår hvorfor komplett lister den med 1Ghz. Som sett her http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=745795#extra

     

    Kan også legge til at Netcom mannen fortalte at de var veldig usikkert når de fikk in HTC One X, det kunne gå 1 uke eller over 1 mnd sa han.

     

     

    TL-DR: Jeg finner ikke bekreftelse på hvilken prosessor som vi får i norge, eller når telefon kommer. HTC kundeservice folk er rare. Hvis noen vet mer om CPU blir jeg glad, da dette antageligvis er min nye telefon.

     

    Edit: Skriefeil (masse!)

  10. En oppdatering på mine problemer fra side 419 i denne tråden.

     

    Oppsummert. Leverte klikk S2 til service (3 uker gammel). Fikk beskjed om at den var fuktsaka og ingen garanti og kunne ikke repareres. Jeg bedyret den ikke var utsatt for frukt (badrom, lommen en regnværsdag osv), men de mente at dette var en ufravikelig policy – Ingen reklamasjon/garanti på fukt-skade.

     

    Etter råd fra brukere her inne greide jeg etter mye styr å navigere i havn en kjøps-opphevelse. Dette hadde ikke vært mulig uten de tipsene jeg fikk her inne. En stor takk til Horrorbyte, Ali I Hagen, Mixy, 4arm OG nKyb. Jeg måtte argumentere ganske heftig, og var klar for å klage inn til forbrukerrådet.

     

    Problemet ble løst ved å henvise til kjøpsloven §18 og §15, samt en link til dom i lignede sak linket av nKyb. I tillegg var jeg svært heldig med personen på service/klageavlingen tross Leftdals noe rigide interne regler for slike servicesaker med fukstader. Så tross problemene er jeg svært fornøyd med Leftdal på Lade i Trondheim. De gadd faktisk å høre på meg, og prøvde å forstå situasjonen og finne ut av hva som var den riktige løsningen i forhold til norsk lov.

     

    Tips til andre med lignende sak: Du står spesielt sterk hvis telefon får problemer innen 6mnd, dette er det presedens for i dom fra forbrukertvistutvalget. Videre må du kreve at DE skal bevise at du sannsynligvis står for skaden, det er ikke nok å si «Fuktskade». Selv opplevde jeg det som svært viktig å være informert, rolig og saklig. Jeg var ikke sint en eneste gang, men noe frustrert til tider.

     

    Videre (relevant S2) kunne karen som hjalp meg fortelle at dette var uvanlig for S2'er, og at de ikke hadde hatt en eneste defekt modell før min. Jeg regner med at dette stemmer da han fremsto som veldig åpen om det meste. Han hadde inntrykk av at dette var en relativt god og stabil telefon.

     

    Så igjen takk for hjelpen her inne. Skal nå bruke pengene mine til å kjøpe en ny S2, denne gangen med trygghetsavtale :)

    • Liker 3
  11. Ok takk.

     

    Jeg er klar over at det er lett å fruktskade en mobil. Det er derfor jeg har vært så forsiktig. Problemet mitt er jeg bare hadde telefon i ca 2 uker, uten at den var i et fuktig rom eller ute i regnvær.

     

    Høres ut som jeg må vurdere politi anmeldelse egentlig. Regner ikke med det kommer noe ut av det, annet at jeg har gjort mitt for det jeg føler er rettferden. Føler meg rett å slett svindlet akkurat nå, som om at elektronikk produsenter kan lage produktuer som ikke holder, og ikke trenger stå opp for det hvis produktene svikter. Håper det kommer telefoner i fremtiden som er litt mer solide...

     

    Uff, nei nå blir jeg bare sur her. Må gå å finne på noe annet. Takk for at du forteller ut i fra din erfering :)

     

     

    Jeg forstår godt frustrasjonen, men politianmeldelse er ikke veien å gå. Som nevnt tidligere så stiller du sterkt med forbrukerkjøpsloven i ryggen. Be de dokumentere hvorfor dette ikke kan ha skjedd før du kjøpte telefonen. Det er forbrukerkjøpslovens §18 som gjør din sak sterk:

     

    Hvis ikke noe annet bevises, skal en mangel som viser seg innen seks måneder etter risikoens overgang, formodes å ha eksistert ved risikoens overgang. Dette gjelder likevel ikke dersom formodningen er uforenlig med varens eller mangelens art.

     

    Viktig å presisere at de ikke skal dokumentere AT det er en skade, men at skaden skjedde etter kjøpet.

     

     

    Takk for produktive svar :)

     

    Skal ta med meg dette å legge frem på mandag.

  12. Verkstedet dokumenterer slike ting med bilder osv, så det er nok veldig vanskelig å vinne frem i en slik sak. Jeg jobber selv som selger, og sier verkstedet nei så får ikke vi gjort noe mer siden verkstedet representerer produsenten. Forhør deg gjerne med forbrukerrådet om hvordan du skal gå frem, for det vet jeg faktisk ikke.

     

    Det er forresten slik at telefonen kan få væskeskade uten at man merker det. At den ligger i lomma mens det regner kan være nok, og det samme gjelder kondensen som kan oppstå når man om vinteren går fra kuldegrader ute til rundt 20 varmegrader inne.

     

    Ok takk.

     

    Jeg er klar over at det er lett å fruktskade en mobil. Det er derfor jeg har vært så forsiktig. Problemet mitt er jeg bare hadde telefon i ca 2 uker, uten at den var i et fuktig rom eller ute i regnvær.

     

    Høres ut som jeg må vurdere politi anmeldelse egentlig. Regner ikke med det kommer noe ut av det, annet at jeg har gjort mitt for det jeg føler er rettferden. Føler meg rett å slett svindlet akkurat nå, som om at elektronikk produsenter kan lage produktuer som ikke holder, og ikke trenger stå opp for det hvis produktene svikter. Håper det kommer telefoner i fremtiden som er litt mer solide...

     

    Uff, nei nå blir jeg bare sur her. Må gå å finne på noe annet. Takk for at du forteller ut i fra din erfering :)

  13. En ting det er verdt å merke seg, er at det er verkstedet - ikke butikken - som avgjør om det dekkes av garanti/reklamasjon eller ikke. Mange blir fly forbanna på selgeren, men tenk nå lenger enn nesetippen for den stakkars selgeren prøver faktisk sitt beste. Sier verkstedet nei, så er ikke det butikken sin feil.

     

    Vet du hvordan man går frem da? Hvis jeg mener jeg ikke har gjort noe galt, men de nekter? Forbrukerrådet? TV2 Hjelper deg? Kontakte Samsung Norge? politianmeldelse for svindel? En ting er sikkert, jeg finner meg ikke i å betale 5k for noe som ikke fungerer, og som jeg har behandlet særdeles pent.

  14.  

    Mulig du har samme problem som meg. Jeg kjøpte på Lefdal. Etter 2 uker begynte telefonen å henge seg mer og mer. Til slutt flere ganger i timen. Jeg hadde allerede før dette merket at telefonen hadde dårligere batteri, signal, lysstyrke og stabilitet, sammenlignet med min kjærestes S2.

     

    Jeg sendte telefonen inn via Leftal til service. Etter nesten 3 uker fikk jeg beskjed om at telefonen var fukt sakdet og garantien ikke dekket dette. Dette er ren BS. Har ALDRI hatt med telefon på bad, ut i regn eller på trening. I tillegg var bare telefon 2 uker gammel. Jeg mistenker Samsung følger opp den same stilen som tidligere hvor de produserer telefoner hvor spredningen i kvaliteten er stor (eks s1 hvor det var stor forskjell i GPS kvalitet og batteri-tid fra enhet til enhet). I tillegg gjemmer de seg bak "fukt-skade" hvis telefonen klikker.

     

    Telefon min var rett å slett ikke god nok kvalitet når den ble levert. Å nå peker de til fuktskade selv om jeg har vært ytterst forsiktig med telefon. Jeg har lest litt om dette på nett, og dette ser ut til å være en strategi flere og flere elektronikk leverandører legger seg på. Selv hadde jeg ikke forsikring på telefon da jeg er forsiktig med alt jeg eier og trodde jeg ikke trengte dette. Nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gå frem. Regner med jeg må klage til forbrukerrådet osv.

     

    Syntes dette er forferdelig. 5k for en ny telefon uten abonoment, og så virker ikke dritten. Er utrolig skuffet over Samsung. S 2 var den beste telefon jeg noen sinne har hatt før den klikka. Men det hjelper fint lite hvis jeg ikke kan bruke den. Jeg tror aldri jeg kommer til å kjøpe Samsung igjen hvis dette er holdningen deres til produktene de leverer. På den andre siden mistenker jeg at alle andre er like ille. Uff a meg, føler meg bare frustrert nå...

     

    Ang ditt problem. Send den inn på service. Kanskje du også får den gledlige beskjeden om at "Det er irring på batteripolene, og det dekkes ikke av garanti".

     

     

    Skal ringe på mandag til komplett, og forklare problemet. Enten sender de en ny tlf, eller så benytter jeg angreretten.

     

    Fuktskade på under to uker høres så lite sannsynlig ut at Lefdal burde skamme seg!

     

    Begge dere to: Greit nok at selgeren aviser garantien på bakgrunn av påståtte fukt skader, men det hindrer ikke dere å ta i bruk reklamasjonsretten. Som forbrukere stiller dere ekstra sterkt de første 6 månedene etter at produktet er kjøpt. Faktisk innenfor denne perioden er det selgeren som bevise at produktet ikke ble levert med feil. Nekter selgeren dere reklamasjonsretten så er det bare å kontakte forbrukerrådet, slik jeg ser dere så stiller dere begge sterkt.

     

    Til sammenligning så fikk jeg feil på min nesten to år gamle 3GS. Jeg fikk ikke gjenopprettet den siden det var noe galt med baseband. mCare, verkstedet, nektet meg garanti pga fuktskader som telefonen hadde. Etter at jeg gjorde krav på reklamasjonsretten fikk jeg ny enhet tilbake. Hører med til historien at jeg solgte denne 3GS og kjøpte meg S2 :)

     

    Takk for tilbakemelding. Skal ta den til etterettning :)

     

    Tror kanskje blir litt satt ut av alle termene. For eks sa han at "Dette dekkes ikke av garanti", men om det er forskjell fra reklamasjon aner jeg ikke. Skal dra ditt på mandag å ta en alvorsprat :)

     

    Jeg er sikkert litt mer aggressiv en det jeg burde nå. Er bare så fælt å kjøpe en telefon man har gleda seg til, så miste den nesten umiddelbart.

     

    Noen flere som har erfaring med fuktskade påstanden fra selgere?

  15. Hei alle sammen!

     

    Jeg har et utrolig merkelig problem med min Galaxy S II.

     

    Jeg fikk den fra komplett i posten på tirsdag, og telefonen har fungert utmerket helt til i dag.

     

    I går kveld installerte jeg Launcher Pro, Memo Widget og Calculus Tool. I dag startet telefonen å gå bananas!

     

    Den scroller og trykker av seg selv. Eks: hvis man er i "Settings" så kan den scrolle opp og ned og plutslig gå inn i en undermeny.

    Eller når man skrier en tekstmelding så plutslig trykker den på en haug med random knapper.

     

    Hva kan dette være???

     

    Info om tlf:

    Android Version: 2.2.3

    Baseband: i9100XXKE7

    Kernel: 2.6.35.7-i9100XWKF3-CL276555 root@dell101 #2

    Build:GINGERBREAD.XWKF3

     

    På forhånd takk,

    Dan

     

     

    Mulig du har samme problem som meg. Jeg kjøpte på Lefdal. Etter 2 uker begynte telefonen å henge seg mer og mer. Til slutt flere ganger i timen. Jeg hadde allerede før dette merket at telefonen hadde dårligere batteri, signal, lysstyrke og stabilitet, sammenlignet med min kjærestes S2.

     

    Jeg sendte telefonen inn via Leftal til service. Etter nesten 3 uker fikk jeg beskjed om at telefonen var fukt sakdet og garantien ikke dekket dette. Dette er ren BS. Har ALDRI hatt med telefon på bad, ut i regn eller på trening. I tillegg var bare telefon 2 uker gammel. Jeg mistenker Samsung følger opp den same stilen som tidligere hvor de produserer telefoner hvor spredningen i kvaliteten er stor (eks s1 hvor det var stor forskjell i GPS kvalitet og batteri-tid fra enhet til enhet). I tillegg gjemmer de seg bak "fukt-skade" hvis telefonen klikker.

     

    Telefon min var rett å slett ikke god nok kvalitet når den ble levert. Å nå peker de til fuktskade selv om jeg har vært ytterst forsiktig med telefon. Jeg har lest litt om dette på nett, og dette ser ut til å være en strategi flere og flere elektronikk leverandører legger seg på. Selv hadde jeg ikke forsikring på telefon da jeg er forsiktig med alt jeg eier og trodde jeg ikke trengte dette. Nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gå frem. Regner med jeg må klage til forbrukerrådet osv.

     

    Syntes dette er forferdelig. 5k for en ny telefon uten abonoment, og så virker ikke dritten. Er utrolig skuffet over Samsung. S 2 var den beste telefon jeg noen sinne har hatt før den klikka. Men det hjelper fint lite hvis jeg ikke kan bruke den. Jeg tror aldri jeg kommer til å kjøpe Samsung igjen hvis dette er holdningen deres til produktene de leverer. På den andre siden mistenker jeg at alle andre er like ille. Uff a meg, føler meg bare frustrert nå...

     

    Ang ditt problem. Send den inn på service. Kanskje du også får den gledlige beskjeden om at "Det er irring på batteripolene, og det dekkes ikke av garanti".

  16. Jeg har eid en N900 i 6mnd og kan på det sterkeste råde i mot å kjøpe denne telefonen. Det er nesten ingenting jeg er fornøyd med. Browseren er så treg at den nesten er ufunksjonabel, calender sync clicket og kan bare fixes med å flashe hele telefonene. Kamera er blury hvis du ikke støper fast telefon i betong før du tar bildet. Må re-startes for å fungere rett som det er. Ingen support. Nokia ga ut telefon og lovte og oppdatere systemet til Meego, men nå sitter alle med n900 igjen med en telefon som ikke oppdateres (noe den sårt trenger). Kartprogrammet er dårligere enn på Android, Iphone og vanlig Symbian. Den greier ikke å holde data koblingen oppe samtidig som man ringer (noe for eks Desire fint greier). Data-koblingen er svært buggy generelt, det tar LANG tid å komme igang med Internett søk. Bug bug bug bug all over. Dårlig programutvalg (og det som man finner er ofte lav kvalitet og BUGGY).

     

    Selve media-spilleren er grei nok. Kult at det er lett å se film på den (stort sett bare å kopiere over film og sette igang). Det er også mye plass på den, 32gb. Også litt stilig med FM sender. Også stilig at den har øæå på fysisk tastatur.

     

    Dette er den verste telefon jeg har hatt, sammenlignet med det samtidig markedet. Kunne nesten vurdert å brukt min eldgamle SE K800 over denne.

     

    Føler meg så snytt av denne telefonen at jeg ALDRI kommer til å kjøpe Nokia igjen. Blir kvalm bare jeg ser Nokia produktuer på engadget. Hadde jeg ikke brent inne med iConnect abonnement på denne telefonen skulle jeg gledelig kjøpt en ny tellefon. Jeg bruker denne telefonen mest for å minne meg på hvor dårlig valg jeg har gjort, slik at jeg tenker meg om mer før jeg kjøper min neste telefon. Å bruke telefonen kan sammenlignes med selv-tortur - som sett i Davinci koden, men da lærer jeg i hvert fall...

  17. Utrolig fin og informativ tråd det her. Så meg nødt til å lage konto bare for å bli med på moroa :)

     

    Har selv veldig lyst på Galaxy S. Men det er en ting som jeg er veldig interessert i. I en annen tråd (som jeg ikke finner igjen nå) ble det sagt at Galaxys hadde større problemer med å holde data-linken opp sammenlignet med HTC Desire. Har selv N900 og er dyktig lei av dens manglende evne til å holde seg opp-koblet Jeg lekte med min brors Desire og ble dypt imponert over den telefonens evne til å holde data trafikken gående selv når vi kjørte bil i 80km/t. Spørsmålene er:

     

    1. Hvordan opplever dere som har testet Galaxy S når det kommer til data-oppkobling.

    2. Har dere testet den i bevegelse mens dere bruker et program som trenger nett-tilgang? På bil eller bus, eller til bens for den del. Greier den å holde trafikken gående?

    3. Er det mulig å holde data-linken (for eksempel å browse Internett), mens man snakker i telefonen? Nokia N900 skrur av data-linken hvis jeg mottar telefonsamtaler eller SMS., Desire'en til min bror hadde ikke noe problem med data og tale samtidig.

    4. Hvis noen kan si litt om Desire Vs Galaxy S på dette området blir jeg kjempe glad! :D

×
×
  • Opprett ny...