Gå til innhold

SamsungGalaxy

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SamsungGalaxy

  1. 18 minutes ago, Dr.Peedee said:

    Ja, bestilte fra Microsoft. Så den gikk først fra Nederland, så til Tyskland, så til Sverige, og så Norge. Ute til levering nå.. og vært det en stund så redd sjåføren ikke gidder ta turen hit (som hendt tidligere).

    UPS Express Saver heter transportalternativet

    Hvor har dere alle disse stedene xboxen har vært innom fra? Bestilte ett minutt over på 22.09.

    Står på kvittering at den skal leveres 3, november. Står på siden til elkjop at den skal leveres 10.11, men står kun reservert på siden deres. 

  2. Liten grunn til å tro at det ikke skal fungere meget bra. En Mac Pro til prisen av en pen bruktbil er selvagt bedre, men slik vil det jo alltid være -- du skal være rimelig utålmodig for ikke å bli fornøyd med det du kjøper nå.

     

    Er det slik at jeg kan gå ned på noen av spesifikasjonene og spare litt penger? Eller bør jeg vente til sommeren fordi da kommer det ut nye Imac som er bedre og prisene går drastisk ned?

  3. I ganske nær fremtid skal jeg kjøpe meg Imac. Det er nok bestemt etter at jeg har vaset frem og tilbake mellom PC og Mac. Jeg tenker i utgangspunktet å gå for Macen med de specs som dere kan se under. Mitt spørsmål er da om dette holder til mye HD-redigering av video og bilder. Jeg skal kun bruke Macen kun til dette. Det er hele formålet med den og jeg vil ha noe som er skreddersydd til nettopp dette. Så da lurer jeg på om jeg har valgt smarte Specs for nettopp dette.Noen som har peiling og kan hjelpe litt?

     

    2.93GHz Quad-Core Intel Core i7

    8GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 4x2GB

    2TB Serial ATA Drive

    Apple Magic Mouse

    Apple Trådløst Tastatur

  4. Har du TV med HDMI så bør du skaffe en HDMI-kabel. Da får du digital overføring hele veien og best mulig kvalitet. Hvis PCen din ikke fikser Full HD fra 550D kan du alltids transkode til et format den klarer. Hvor gammel er PCen, hvilken modell? De fleste som er kjøpt de siste 2-3 årene bør greie å dekode Full HD hvis det ikke er en veldig billig modell.

     

    Her var jo det noen tips jeg skal sjekke ut. Om jeg kjøper en HDMI-kabel, vil jeg da se den VIRKELIGE kvaliteten til bildene og videofilene? Jeg tenkte kanskje kameraet begrenset det, slik at det ikke var vits å bruke HDMI, og at det var derfor det fulgte med en AV-kabel.

     

    Software skal jeg legge inn i løpet av helgen..

     

    PCen er bærbar og over 2 år gammel, og kostet vel rett rundt 6000 kr.

  5. Såvidt jeg vet så kan du også ta stillbilder med Nex vg10; men det er video som er primærbruken.

     

    Med speilrefleks (og speilløst systemkamera), så blir problemstillingen omvendt.

     

    Så hvis du skal ta mest video, så tror jeg nok en Nex-vg10 er bedre. Hva med å spandere en Nex-5 på fruen i tillegg. Så kan hun konsentrere seg om bildene og du om video ...

     

    Da har jeg gått til innkjøp av speilrefleks. Det ble Canon 550d. Sjekket på nettet og jeg ble ganske imponert over kvaliteten på videoen til dette kameraet. Men nå som jeg sitter med det i hendene må jeg si jeg er noe skeptisk. Jeg får kun sjekket ut kvaliteten på opptakene gjennom AV-kabel til TVen, siden PCen min ikke klarer spille av HD-videoer. Det jeg lurer på da er om jeg mister mye kvalitet når jeg ser på det? Fordi kvaliteten imponerer meg ikke mye. En del mer støy på videoene enn jeg hadde trodd, og vanskelig å holde ting i fokus, selv om jeg var forberedt på det og trening gjør mester.

     

    Tror nok jeg uansett ender opp med å kjøpe en Nex-10vg til sommeren sammen med en Imac. Men om noen vet om dette med kvalitet på videoen og AV-kabel så hadde jeg satt pris på en tilbakemelding.

  6. Jeg er nå i ferd med å kjøpe kamera. Like før jeg kastet meg over Nex Vg10 i går, fikk jeg en kommentar fra min kone som også ønsker seg speilreflekskamera. Hun lurte på hvorfor jeg ikke la alle pengene i et speilreflekskamera som også filmer i HD. De burde da kunne filme like bra...

     

    Jeg må si jeg ikke kunne svare på det, og satte kjøpe på vent til jeg får litt mer kunnskap om dette. Hvorfor kjøpe Nex vg10 som er så stor, når jeg kan kjøpe speilreflekskamera som tar flotte bilder og video? Hva er fordelen EGENTLIG med Nex vg10? Trenger noen argumenter her for å overtale kona her! ;)

  7. Kan noen forklare meg logikken i at "market" skal være borte etter oppdateringen??????????

     

    Det er jo helt uholdbart at jeg skal måtte resette hele telefonen pga noe slikt som dette! Det er da en fantastisk stor jobb jeg har foran meg med arbeid bare pga dette! Ikke holdbart altså!

     

    Sånn, nok med utropstegn, men måtte få ut litt frustrasjon.

     

    Ellers, noen som vet om det nå er mulig å kjøpe ting på markedet med en norsk konto? Om ikke så er jo det ikke noe grunn til å finne markedet igjen. Det venter jeg med til jeg kan kjøpe ting på markedet! Ellers en veldig bra mobil, men det har vært for mye styr. Jeg jobber mye, og har ikke tid til å sette meg inn i alle disse tingene. Virker nesten som om dette må være en hobby for å få sikkelig ut av mobilen. Slik skal det ikke trenge å være vil jeg påstå....

  8. Noen som kan forklare meg hvordan jeg laster inn froyo eller 2.2 versjonen? Er dette så vanskelig som jeg får inntrykk av. Leste en beskrivelse av det som virketså jævlig vanskelig at jeg ikke gidder prøve en gang. Ta ut batteri, simkort og hold inne to knapper. Av installer noe, installer noe på nytt, gå inn i ett progrem og start nedlasting osv.... husker ikke en gang... virket bare helt FANTASTISK tåpelig. Hvorfor får jeg ikke bare lastet ned når jeg kobler til tlf på Kies? Eller når jeg skrur på telefonen. Er det virkelig SÅ idiotisk???

     

    Viss du har en fungerende Kies-innstalasjon, så skal det bare vere og starte opp Kies og oppgradere.

    Takk Gud!

  9. Noen som kan forklare meg hvordan jeg laster inn froyo eller 2.2 versjonen? Er dette så vanskelig som jeg får inntrykk av. Leste en beskrivelse av det som virketså jævlig vanskelig at jeg ikke gidder prøve en gang. Ta ut batteri, simkort og hold inne to knapper. Av installer noe, installer noe på nytt, gå inn i ett progrem og start nedlasting osv.... husker ikke en gang... virket bare helt FANTASTISK tåpelig. Hvorfor får jeg ikke bare lastet ned når jeg kobler til tlf på Kies? Eller når jeg skrur på telefonen. Er det virkelig SÅ idiotisk???

×
×
  • Opprett ny...