Jump to content

bionicman

Medlemmer
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by bionicman


 1. Wow, mystisk sett så er internetten min stabil igjen, for nå, antar de fikk mailen min og fikk ordnet problemet. Tror de fiksa uploaden min, siden den virker til å være litt treigere nå. Så la oss håpe det holder nå :D

   

  Fikk mail ifra dem nå: Feilen ligger linja inn til modemet. Har justert noe på linja nå.

   

  Pingtiden din har gått litt opp på bekostning av stabiliteten.

   

  Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte oss og vi sender deg et nytt modem.

   

   

  Veldig flaut, virker visst som det var feil hos meg etter alt, men visste ikke at det var en feil med ledningen inn til adsl modemet. Får vel bytte den ut da. Hvis jeg ikke er helt idiot og misforstod hva han mente da :tease:

   

  Ahh, var ikke min feil etter alt, fikk enda en mail ifra dem:

  Neida, feilen var nok ikke din.

   

  Men det er telenor sin kobberkabel mellom sentralen og huset ditt som er ustabil.

   

  Dessverre så er denne meget mottakelig for støy. Omkoblinger av andre kabler etc i sentralen, graving, elektriske endringer langs kobberlinjen og kabling internt hos deg kan endre signalkvaliteten din.

   

  Stort sett så fungerer standard innstillinger for kommunikasjon mellom sentralen og ditt modem, men i enkelte tilfeller må vi gjøre manuelle signalendringer for å optimalisere signalet ut ifra hva slags støy det er.

   

  Det var dette jeg gjorde nå.


 2. Må være noe galt fra ISP'n sin side. Kan også ha noe med at du bor veldig langt unna sentralen, som du sier..

  5645986[/snapback]

   

  Jo, bare merkelig at det begynte i forrige uke helt uten videre, står ingenting på siden deres, og sendte enda en mail i dag tidlig så jeg håper på å få svar ifra dem iløpet av dagen.


 3. Okey, tenkte jeg skulle spørre folket her etter litt hjelp.

   

  Nå har jeg adsl ifra noe kalt eidsiva, som er en lokal ISP/kraftleverandør her i Oppland/Hedmark. Men nå til problemet.

   

  I den siste uken har internetten min blitt utrolig ustabil, (funka fint før) altså at jeg kan sitte å spille online og plutselig få sånne små stopp, noe som dere alle vet kan være noe forferdelig surt.

   

  Når jeg ser på adsl modemet så slutter dsl lampa og blinke i et lite øyeblikk, og så er den tilbake til å blinke og jeg har internetten tilbake. I går kveld så skjedde dette kanskje 2-3 ganger, men fra og med i morgen tidlig har dette skjedd kanskje vært 2. minutt, noe som er helt sykt, kan bare glemme å spille online isåfall. Også begynner den å bli mer stabil, hvis man kan si det, utpå aftenen, altså rundt 4 tiden.

   

  Jeg har undersøkt om noen nettverkskabler er løse, men alt er helt normalt der. Har prøvd med et annet modem også, samme problem. Har sendt et par mail til ISP'en, men de har ikke svart meg enda.

   

  Har 1.8Mbit og bor ganske langt unna telefonsentralen, ca 5200 meter i kabellengde, men virket fintfint for en uke siden, hadde aldri noe problemer da.

   

  Så bare tenkte jeg skulle spørre dere om deres tanker om problemet da. For det virker jo som et problem ifra ISP'en. Hvis det er det så skifter jeg til noe annet altså, for dette tullet er for mye.


 4. Er så rart, har 1.2Mbit linje ifra dem, jeg kunne aldri få den hastigheten hos dem, og plutselig her for noen dager siden forandra den seg til 1.2Mbit, var maks på 0.8Mbit ifra før.

   

  Men nå er problemet med dem at pingen min har blitt så høy, den har gått opp en del på utenlandske servere, nesten alle har gått opp med 40-50 og norske har gått opp med 20 og jeg er ikke den eneste som har dette problemet med høy ping ifra Eidsiva nå i den siste tiden.

   

  Men ja, har vært mye ustabilt tull ifra dem, men for det meste har det vært bra da.


 5. Lenge siden noen har nevnt noe her, men jeg bor på Toten og har Eidsiva 700/256

  Bare irriterer meg at de har veldig mye nedetid, og noen ganger er jeg ikke sikker på om de har nedetid i det heletatt, for hvis internetten blir plutselig brutt, altså at strømledningen til adsl modemet faller ut, så kan det ta ei god stund til jeg kommer på nettet igjen.

  Men har da adsl, som er bedre enn modem uansett :roll:


 6. Unnskyld, vet ikke om noen andre har sagt det, men har det ikke kanskje litt å si hvor flink du er i fps? Folk som har allerede fullført hl2 fort behøver ikke å ha frest igjennom det, kan hende de bare er utrolig flinke da. Finnes mange som sikkert vil bruke veldig lang tid til å fullføre det enten fordi de vil undersøke alt eller fordi de rett og slett ikke er så flinke i fps. Men det finnes jo også folk som bare drar igjennom det for å fullføre det så fort som mulig da :p

  Jeg fikk det i går og fullførte det for 10 minutter siden, og jeg fikk da opplevd mye tøft og spennende i det jeg :yes:


 7. Mafia og GTA er like bra synes jeg. Mafia har jo selvsagt bedre grafikk enn GTA, men husk at mafia kom ei stund etter GTAIII, så det er ikke rart det spillet har bedre grafikk.

  Men GTA har mye lengre levetid, mye mer og gjøre i GTA spillene etter du har fullført story delen enn i Mafia.

  På musikksiden vinner GTA sterkt, huff, blir utrolig lei av å høre de 4-5 samme sangene i mafia om og om igjen, mens i GTA har du forskjellige radiokanaler, dermed mye mer variasjon.

   

  Mafia er selvsagt mye mer seriøst enn GTA, hadde vært rart hvis Mafia hadde vært på samme seriøshets-nivå som GTA da...

  Men da igjen, GTA like seriøst som Mafia hadde vært snålt.

   

  Så for å si det sånn: Mafia har ganske bra ting i seg, bra grafikk, bra story, bra fysikk når det gjelder biler, men spillet har en tendens til å bli repetetivt.

  GTA spillene har mye bedre utvalg i musikk og levetid, er så mye man kan gjøre i GTA spillene i forhold til Mafia, Freeride Extreme i Mafia er egentlig litt tåpelig, så mange rare oppdrag som er til tider utrolig vanskelige, og du får ikke mye ved å fullføre dem.

   

  Så min siste setning er, GTA spillene og Mafia er begge veldig bra, men på forskjellige ting man kan gjøre og oppleve.


 8. Jaja, sitter i spenning og venter på hvor Firstmile vil utbygge sentraler etter de er ferdige med Nes og sånt.

  Håper de kommer hit da, for her på toten kunne det ha vært ganske deiligt med ADSL, spesielt når man er en seriøs gamer, for da er det et must å ha lav ping!

   

  Håper det blir ADSL uti her innen sommeren da. Og foreløpig er Firstmile de eneste som faktisk jeg har tro på som vil bygge ut sentralen her. Var rundt 35 interessenter for lenge siden.

  Hater å måtte laste ned videoer av cs og sånt på skolen, for de maskinene der er såååå treige da...


 9. Har en t610 og verken mms eller wap fungerer på den.

  Når man tar på informasjon om telefonen så står det at gprs ikke er tillat, dette har skjedd med meg som telenor mobil og en kamerat som har netcom.

  Hva er problemet og hvordan får vi fikset det? er veldig irriterende at det ikke skal fungere, og har motatt sånne innstillinger ifra mange steder, men ingen av dem virker til å fungere..

×
×
 • Create New...