Gå til innhold

itsjasonyall

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av itsjasonyall

  1. Er ikke det for seint i mitt tilfelle? Jeg er allerede inni systemet, og vil de tro på meg når jeg sier at jeg er pasifist? Noe jeg ikke er.

     

    Er litt i samme situasjon

     

    Skal sende søknad om fritakelse eller minst utsettselse denn uka

    Skal i i september på madla, man har ikke lyst..

     

    Men psykiske lidelser? hvordan fungerer det? blir man tjenesteudyktig ved deprisjon? kan dette slå til bake senere i livet hvis man hadde deprisjon som ungdom og ikke gikk i førstegangstjenesten?

     

    Du blir ikke udyktig pga depresjoner, du får bare 1-2 års utsettelse. Da må man ha legeerklæring på at man er frisk for å komme inn på nytt.

  2. Selvom barnevernet kanskje blir innvolvert i denne saken så er det å ringe Politi å få gjort noe med dette det beste du kan gjøre hvis du tenker langsiktig. Egentlig det beste uansett hvor langt fram du tenker. Vold i hjemmet MÅ stoppes og du gjør deg selv og din mor en stor tjeneste ved å ta kontakt med Politiet. Jeg er Politistudent, så ønsker ikke å begi meg utpå noe jeg kanskje ikke kan hjepe til 100% med. Men mitt råd er å involvere Politiet. Vi ønsker å hjelpe.

  3. Litt morsomt i går på jobb:

     

    Jeg har vanligvis fri onsdager, men jobba i går pga ferieavvikling. Så like etter jeg hadde kommet på jobb dukker pyskologen opp og sier: "Nå ødela du dagen min. Trodde du hadde fri onsdager, derfor jeg kom i dag". Selvsagt sa han dette med ett smil. Og siden jeg dagen før hadde tulla litt med han og vist han noen sånne sitat fra glasscolaflasker, gjorde det jo bare saken enda bedre ;) jeg bare digger han psykologen.

     

     

    Når er bryllupet? :roll:

  4. Hvis de sier at "den som får deg kommer til å være drit heldig", hvorfor prøver de seg ikke selv?

     

    Ofte har ikke den samme 18 år gamle jenta så god selvtillit selv, og det føles langt tryggere å gi et kompliment enn å si noe som viser at en selv er interessert.

     

    Bare sett deg inn i denne situasjonen:

     

    Du ser ei pen dame på en fest. Du ser at hun får mye oppmerksomhet ifra de rundt henne. Hva føles tryggest, å fortelle henne at hun ligner på den skuespilleren i den serien (vi antar at hun faktisk ligner på en eller anne skuespiller, og at dette er å anse som et kompliment) eller å si noe som viser at du er interessert?

     

    Jeg hadde bøyd hun over og spanka rumpa hennes. Men det er bare meg.

  5. Sist jeg landa i Miami var jeg ute av flyplassen iløpet av 45 min. Kommer helt ann på sesongen du reiser. Jeg tror du kan rekke det der helt fint, men det er noe jeg ville bestemt meg for der og da. Se ann folkemengden og hvor mye tid du virkelig har på deg.

  6. Hei.

     

    Mulig dette har blitt spurt om før, men tar sjansen.

     

    1. Må man betale for vekterkurs ut av egen lomme, eller kan man f.eks få NAV til å dekke det?

     

    2. Jobber man alltid alene, eller kommer det ann på hvilken type vekterjobb(eller hvordan jeg skal formulere det) man har?

     

    Takk på forhånd! :)

×
×
  • Opprett ny...