Gå til innhold

I.am.me

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av I.am.me

  1. Det som er vanskelig, er å sette en endelig aldersgrense på ting, også alkohol. Fordi at folk i alderen 16-25 er så forskjellige i hvor de har kommet i utviklingen. Noen er på god vei til å bli respektable voksne, mens andre er like fjortis når de er 25 som de var 10 år tidligere. Da er det litt vanskelig å gre alle under en kam, og sette en grense. Jeg tror mange av aldersgrensene vi har her i Norge sitter igjen ifra andre land. F.eks så er det 20(?) års aldersgrense i USA på sprit, mens det er bare 16 års grense for å ta lappen.

     

    For meg er det likegyldig om de har aldersgrensa på 20 eller 18 år, da de som er 18 får sprit hos de som er 20 uansett. De kjøper for dem, på samme måte som de som er 18 kjøper øl til de som er yngre enn det.

  2. Du som mann har desverre ingenting du skulle ha sagt, i følge loven. Jeg mener loven burde vært annerledes, men det er en helt annen diskusjon. Det du bør gjøre er at du bør fortelle dama di at du virkelig ikke er klar for barn, og at abort er det eneste alternativet du ser. Du må for all del ikke tvinge henne til abort, da vil hun mest sannsynlig skyve deg unna som senere vil skape trøbbel dersom hun beholder barnet.

     

    Du visste vel det da du hadde ubeskyttet samleie med henne, at det var stor sjans for å unnfange? Så det er 50% din skyld. Det er mange motstandere i abort-debatten, men jeg er absolutt for abort og synes du bør prøve å overbevise dama di om at abort ikke er å drepe. Det som er unnfanget inni livmora til dama di er ikke et barn, det er et _foster_. Et foster som ikke har utviklet hjernekapasitet og ikke kan tenke, snakke, føle, se eller høre noenting. Det er ikke enda et menneske, det er et frø! Et frø som ikke føler noen type smerte ved abort.

×
×
  • Opprett ny...