Gå til innhold

Manus70000

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Manus70000

  1.  

    Altså, hvordan vet man når man kan si "elsker deg"? Vet det er ord som kan virke skummle på et vis, da de betyr veldig mye. Og jeg vil nødig si dem uten å få høre de tilbake. Men jeg kjenner jeg har litt lyst til å si de til hu jeg er med nå, men vet ikke om det er for tidlig. Vil ikke skremme henne vekk med å si det for tidlig.

     

    Anonymous poster hash: 1f271...ec2

     

    Vent så lenge som mulig, vent til hun feks sier det:) Ikke lag en stor sak ut av det!

  2. Det meste av dette står det svar på i skolereglementet.

    1. Lærer har hjemmel for å gi nedsatt orden/oppførsel i hht. loven via skolereglementet.

    2. Ingen kan tvinge deg til noe som helst, men du liker sikkert ikke konsekvensen av å nekte.

    3. Da er elevene sikkert pliktig til å varsle rektor. Se skolereglementet.

    4. Nei, ikke nødvendigvis, men det er noen regler for helse og trivsel som må være møtt.

    Enig med dette, og jeg ønsker å legge til at man gjør ingen ulovlig handling ved å feks ikke gjøre lekser, eller ved å skulke, men det kan gå ut over dine karakterer i forhold til skolen, og du velger selv om du vil bli noe i livet eller ikke. Grunnskolen er obligatorisk så der har du møteplikt.

  3. Det er utrolig vanskelig å si, men du burde nok prøve å fylle opp fritiden din med mest mulig slik at du ikke rekker å tenke så mye på dette! Meld deg inn på treningsenteret, snakk med noen der, feks spør om de kan sikkre deg osv. og etterhvert blir dette en treningskamerat! Det fungerer. Da har du ihvertfall noe du kan holde på med. Ellers så kan jeg anbefalle å lære deg et instrument, lese bøker om livet, kanskje dra på ferie osv. Bare ikke mist motet.

  4. Hei, skjønner du er frustrert, men strengt tatt burde ikke du gjøre så mye annet enn det du allerede har gjort. Ikke vær frekk og nedlatende, heller vær oppmuntrende og positiv! Av erfaring vil jeg si at det sjelden fungerer å prøve å presse mennesker til å forandre seg, dette må hver og en skjønne selv. Hvem skal bestemme hvordan det er riktig å leve? Det er klart at hvis det er begynner å bli helse problemer burde man kanskje spørre en rådgiver etterhvert! ;)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...