Gå til innhold

JBoy

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JBoy

  1. Det finnes en oppgradering, men ikke for vår region.

    Samsung har lovt dette til mobilen.no og mange andre lenge nå, men det skjer ingenting. Nå ser det ut som om de bruker taushet som virkemiddel til vi alle har "glemt" at de har lovt en oppgradering. (og nye widgets og applikasjoner...)

     

    Jeg håper mobilen.no kan følge opp denne saken som de har sagt de skal gjøre. Samsung svarer ikke på slike henvendelser til oss normale folk. Kanskje de gjør det for mobilen.no? Jeg har sendt inn seriøse forespørsler både på mail og telefon flere ganger. Da sier supportfolkene at de sender saken videre til "riktig avdeling", og at vi kan forvente svar om kort tid. Det skjer aldri noe! Riktig avdeling ser forresten ut til å være utviklingsavdelingen, det er i hvert fall dit jeg har blitt fortalt at henvendelsene er videresendt.

     

    Så nå er det opp til hver enkelt å klage og eventuelt heve kjøpet. Kjøpet kan heves på grunnlag av feilsolgt produkt og manglende support. Samsung Jet er i Samsungs egen pressemelding beskrevet som en smarttelefon, noe de senere tid har gått tilbake på. I tillegg har det ikke kommet en eneste ny widget eller applikasjon siden den ble lansert. Og, som dere vet, ingen oppgraderinger heller. Flere har fått heve kjøpet på dette grunnlag, og flere burde prøve for å vekke Samsung.

     

    Så til mobilen.no, kom igjen, kjemp for leserne deres!

  2. Det har fortsatt ikke kommet noen oppdatering til Samsung Jet.

     

    Hvordan er det mulig at Samsung kan slippe unna med alle lovnader og løgner uten kritikk? Jeg synes mobilen.no faktisk kunne ta tak i dette og KRITISERE en mobilleverandør for en gangs skyld. Det blir litt for dumt at det bare er skryt og anmeldelser av nye mobiler. Mobilen.no har kontaktet Samsung, og tydelig blitt løyet for...slik Samsung har gjort for alle eiere av Samsung Jet.

  3. Og nå er det kanskje på tide at journalisten gjør en liten oppfølging på denne saken - siden den forsatt står på hovedsiden og det skulle være klart at mange fortsatt ikke for oppdatert sin Jet. Uavhengig av om journalisten har klart å få oppdatert sin.... Tror han må være den eneste i landet - ihvertfall utifra andre forum.

     

    Ja, jeg har sjekket litt rundt, og det er ingen av de jeg har sjekket med som har fått en oppdatering. Samsung har heller ikke offisielt gått ut med en oppdatering. Eneste stedet jeg finner informasjon om en oppdatering, er på mobilen.no.

     

    Jeg tipper oppdateringen som ble gjort her er gjort på en enda tidligere versjon. Jeg har snakket med folk som har fått gjort oppdatering tidligere, men da pga av en veldig gammel versjon på egen telefon. Det hadde vært spennende og sett versjonsnummeret på mobilen.no sin oppdatering, og på en som ikke er oppdatert siden innkjøp.

  4. JBoy, kan du utdype litt hvordan du gikk frem for å gjøre dette?

     

    Først ringte jeg Samsung support for å forsikre meg om at det ikke kom widgets og applikasjoner i den nærmeste framtid, for jeg likte jo telefonen, og ville nødig bytte den ut om den plutselig skulle bli oppdatert og aktuell igjen.

     

    Deretter sendte jeg en mail til forretningen der jeg kjøpte mobilen, med alle argumenter, der jeg krevde kjøpet hevet. Dagen etter tok jeg en tur innom forretningen, tok med utskrifter fra mailen med argumentene, svaret fra Samsung support, rettigheter fra forbrukerrådets nettside (tror jeg) og kopi av kvitteringen, samt utskrift av pressemeldingen Samsung kom med ved lansering.

     

    Jeg fikk imidlertid ikke bruk for alle utskriftene, for butikksjefen hadde allerede bestemt at jeg skulle få hevet kjøpet før jeg kom dit. Dermed var jeg i forretningen kanskje 2 minutter... Utrolig fornøyd med servicen med andre ord. Pengene var på konto dagen etter.

     

    Jeg har hørt andre som har slitt litt mer, men likevel fått hevet kjøpet etter litt argumentering. Poenget er vel å stå på krava.

  5. ...

    Må jeg altså kjøpe ny pc eller reinstalere OS for å få det til å funke? For min del blir det enkelt - kjøper heller ny tlf - kommer snart en Jet til salgs for 1.000,- på Finn. SÅ ferdig med Samsung...

     

    Prøv og hev kjøpet i stedet for å selge den på Finn. Jeg fikk hevet kjøpet på min Samsung Jet på grunnlag av at de reklamerte med at dette var en smartphone (ref Samsungs pressemelding ved lansering), noe Samsung har trukket tilbake senere (ref facebook gruppe Samsung Jet), og det faktum at det ikke har blitt produsert widgets og applikasjoner. I tillegg klagde jeg over "oljeflekken" midt på skjermen som mange Jet-brukere har og vilkårlig låsing/reboot.

     

    Kjøpet ble hevet uten spørsmål utover dette, meget bra service av forretningen!

  6.  

    Pussig, for her fungerer det. Men det er mulig at det oppstår problemer om du kjører på en maskin som har programvare for flere ulike mobiltelefoner innstalert. Her fungerer det i alle fall på en ren maskin. Sjekk skjermdump som bekrefter.

     

    Espenpost-76-1100384055_thumb.jpg

     

    Det skjermbildet viser vel bare at det IKKE er en oppdatering tilgjengelig? Jeg klarer ikke å se versjonsnummeret, men det står i hvert fall tydelig nederst at seneste versjon allerede er installert.

×
×
  • Opprett ny...