Gå til innhold

Macu

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Macu

  1. Har fått skiftet PSU for en liten stund siden, så den er helt ny. Vet ikke merke eller styrke.

     

    Når jeg spiller for tiden har PC'n en tendens til å reboote uten varsel.

     

    Ved å gå tilbake å se på historikken i Asusprobe ser jeg at Vcore målingene, som vanligvis ligger stabilt på 1,632-60 gjerne er en tur ned til 1,552-85 før maskinen rebooter. Kan dette være problemet?

     

    Er det noen måte å løse dette på, eller bør jeg sende PSU'en tilbake?

  2. Heisann

     

    Jeg har surround anlegg fra Pioneer "slim line", og er på jakt etter noen gode "hylle"-høttalere for å erstatte noen for spinkle Pioneer fronthøyttalere.

     

    Jeg har fått anbefalt B&W 601, og har også fått nyss om at Audiopro har noen gode hyllehøttalere til ca 3-4000,-

    Hvilke ville dere anbefale?

     

    I andre innlegg, er det kommentert at man aldri bør plassere høttalere i en bokhylle, men sette dem på et stativ. Kan noen forklare meg hvorfor? Og evt hvor mye dårligere blir lyden? :shrug:

  3. Fra VR-zone: "Since we've already stated what happens when you put one of the Mobile CPUs into a Desktop Board, you'd have by now no doubt guess that the CPU is pin compatible with the normal P4 Northwood (Socket 478). What is different however is the packaging of the CPUs.

     

     

    Same Pin Layout

     

     

     

    From the above pictures you can clearly see that they have the same PIN Layout and the only obvious difference is the IHS or Integrated Heat Spreader is missing from the Mobile Variant. In the course of this article, I have used an old Heat spreader from my P4 Willamette.

     

     

     

    One other difference of the Mobile CPU to the Desktop Variant is its support for Speed Step. What this all means is that on a notebook, you can choose between Performance (Max Multiplier of your rated Mobile CPU) or Battery life (Defaults to 12x multiplier). With the Desktop Boards that I have tried it defaults to a 12x Multiplier for the Mobile CPUs. I am unable to set it. I have even tried it with the use of the Jumper mode on my Board (Asus P4B533).

    "

     

    linken til hele artikkelen:

     

    http://www.vr-zone.com/guides/Intel/P4M/

  4. starter opp maskinen.

     

    Den hakker også når jeg spiller på høy oppløsning. I UT2k3 hakker lyden hvis den er stilt inn på hardware 3d sound + eax. Hvis den kun står på software uten eax, går det greit, men det er jo ønskelig med eax.

     

    Har de nyeste driverne tror jeg for audigy. Cat3.4 for 9700 pro kortet. bios vers 1002 for hovedkortet. Onboard sound controller er disabled i BIOS.

     

    Noen som har noen ideer om hva dette skylde, og hva som kan gjøres med det?? :-?

     

    OK tilslutt ett pinlig nybegynner spm; Høyttelerne mine har to ledninger en med grønn og en med rød/rosa jack. Spiller det noen rolle hvilken av utgangene i Audigy 2 kortet jeg plugger disse i? bare jeg ikke bruker mic utgangen?

  5. Jeg har bestilt dette HK'et, og lurer på om noen har noen erfaringer med OK av dette HK'et. Har lest noen tester, og det virker som om FSB på 160 er et realistisk mål med ok luftavkjøling.

     

    Lurer også på om det integrert lydkortet er noe bra?

    :shrug:

    :woot:

  6. C64 hadde ikke harddisk - helt riktig

     

    Husker godt hvordan jeg stirret på kassetspilleren i 20 min for å loade et spill, mens jeg ba om at ikke spilleren skulle stoppe underveis (noe den gjorde ofte).

     

    Det var noen rikinger som hadde en floppy drive, men kassetspiller for resten :woot:

  7. Kjøp et granite bay HK

     

    Du skrev: "Det er faktisk ikke så mange som har støtte for 8X, og da har de ikke FW,Raid, GBLan. Så det ultimate kortet har ikke jeg funnet.

    Men det ser ut som at jeg kanskje går for et MSI 845PE MAX2-FIR. "

     

    Ta en kikk på ASUS P4G8X Deluxe med AGPx8, Dual DDR, GBLan, HTsupport, Serial ATA RAID controller, USB 2.0 support

     

    Fåes for 1800,- hos www.amraam.no

  8. Asus P4G8X Deluxe

     

    Fordi:

     

    Dual channel + 8xAGP

     

    Har lest noen tester, og det virker som om Hkortet kjører stabilt med opptil 180 FSB innstillinger med OK RAM, med vanlig luftavkjøling.

     

    Er selv på vei til å kjøpe Hkortet med Corsair XMS3200(kanskje XMS 3500). Vil ihvertfall ikke at RAM'en skal være flaskehalsen.

×
×
  • Opprett ny...