Gå til innhold

JuBe

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JuBe

  1. Lurer på hvorfor man hele tiden skal bruke program ditt eller datt for overføring av filer fra kamera/minnekort til PC??

    Går det ikke ann og skrivebeskytte (gjelder SD) og så KOPIERE filene til PC. Brukes kortleser/kamera viser Windows eller Mac eller Linux en "HARDDISK" når kort blir koblet til. Så åpne mappen hvor bildefilene er og deretter KOPIERE til annen hardisk. Har brukt denne metoden i 8 år uten noe trøbbel.

  2. Enig med de overnevnte her :) Hvis du skal ta bilder av bilær i fart, bruk 1 eller 5 fokuspunkter, da fokusen kan bli lurt med 11 punkter, det gjør den på K-r. Minnekort som jeg nevnte gir ca 2000 +/- bilder pr. kort på beste kvalitet JPG (tenker da også video bruk). Har prøvd Tamron som du også nevnte på K-r og K-5 den virker også helt greit.

    P.S. Husk ekstra batterier K-x spiser allt av AA batterier. Og vanligvis så går batteriene tomme for støm når "DET MOTIVET" :wallbash: dukker opp.

  3. Jada :thumbup:

     

    Det er ikke for og skremme noen, men veldig mange såkallte "batterigrep" er en plastbit av veldig dårlig kvalitet.

     

    Men det har også med kjøpslov/garanti og gjøre.

     

    Du får hva du betaler for.

     

    Vet om 2 som har hatt trøbbel og hvor kamera har tatt kvelden, og verkstedene er ikke dummere enn at de kan lete seg fram til hvor skaden startet når det er en kortsluttning i et kamera. Disse 2 måtte betale for skaden selv.

     

    Ok?

  4. Kan ikke si så mye om tredjepart batterigrep, men vil ikke tro at noen av dem er vanntette. Orginalen er jo svinedyr, men virker uansett vær og føre forhold, har selv orginal, ikke noe tull :-)

     

    http://www.yaha.no/?modell=145572 I Norge.

     

    Ser også mange som klager når det er handlet batterigrep for en billig penge på Ebay, og at de ikke virker som de skal og at retur ikke er så enkelt bestandig.

     

    :hmm:

×
×
  • Opprett ny...