Gå til innhold

Dehoxe

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dehoxe

  1. Hei folkens! Nightfire er et guild på Defias Brotherhood som ble startet i April 2014. Hovedsakelig så ble guildet startet av en gjeng nordmenn, og planen var først og fremst og kun rekruttere norsker. Dette fungerte i midlertidig ikke, så derfor fant vi raskt ut at vi måtte gå internasjonalt.

     

    Nightfire er hovedsakelig delt inn i to hovedavdelinger, altså en PvE og en PvP avdeling der forskjellige officerer har forskjellige roller. Med andre ord, noen har ansvaret for PvE delen av WoW mens andre har for PvP delen. Dette har fungert bra til nå, og slik kommer det til å fortsette.

     

    Grunnen til at vi rekruttere flere folk er for å danne et godt samfunn innad i guildet, og vi ønsker virkelig å bli et sterkt guild før WoD kommer ut. Akkruat nå har vi 103 medlemmer, og vi tar det veldig "rolig" frem til WoD. Dette betyr at vi raider en gang i uken og gjør RBG en dag i uken. Men folk virker å være fornøyde med dette frem til WoD kommer. Videre har vi også startet med andre eventer som gamle raids for mounts og titler, samt casual PvP.

     

    Jeg kunne skrevet så mye mer om oss, men jeg ønsker å holde tråden kort og informativ, så derfor stopper jeg her. Skulle du synes at dette virker interesant, sjekk gjerne ut forumet vårt og send inn en søknad.

     

    Forumet vårt har adressen: forum.nightfireguild.com.

     

    Vi arbeider også med en nettside som vil bli www.nightfireguild.com så ja, vi har seriøse planer for fremtiden. Med tanke på at vi har kjøpt domene og slikt. Skulle du har flere spørsmål, stikk gjerne innom Defias Brotherhood og slå av en prat, eventuelt så kan du sende inn en søknad på forumet.

     

    Takk for oppmerksomheten.

    Stian (Ingame: Athia)

  2. Hei til alle dere flotte mennesker der ute.

    Jeg kan starte denne tråden med en hurtig presentasjon av meg selv. Mitt navn er Stian, studerer på UiB og driver mye med musikk på fritiden. I det siste har jeg hatt en spesifikk melodi i hode, som jeg aldri har fått ut (har liksom nynnet på den hele tiden). Når det er sagt, her om dagen så fikk jeg endelig fått den ned på papiret, eller FL studio om du vil. Noe som var en utrolig deilig følelse. Men nok om det.

     

    Jeg tenkte å benytte dette forumet til å spre en liten smakebit av låten, for nå står jeg litt fast igjen. Eller står fast blir kanskje feil og si, men jeg er litt tom for ideer om hvordan jeg skal bygge videre på den. Jeg har noen vage planer, men tar gjerne i mot tips om du har.

     

    Det jeg vet, er at jeg skal få tak i noen som kan synge på den, altså en vokal. Men for uten det, så har jeg ikke så mange andre planer.

     

    Sjekk gjerne ut låten og følg på soundcloud om du vil. Twitter hadde også vært flott.

    Stian

  3. <Nightfire> er et nyetablert guild på serveren Defias Brotherhood. Vårt primære mål er hovedsakelig å finne en balanse mellom "spillegleder" og "streben etter å mestre", noe for å være ærlig, ikke er en lett nøtt å knekke.

    Først og fremst, det å oppnå entusiasme, lidenskap samt få en følelse av prestasjon på ett og samme tidspunkt krever mye arbeid. Dette er ikke noe som skjer over natten, og dette er noe vi ønsker å oppnå som et guild.
    For å oppnå slike forhold trenger vi folk til å delta. Nei, ikke da personer med et smil om munnen og som lar "tiden fly forbi ", men vi trenger mennesker som virkelig ønsker å oppnå dette målet, mennesker som vil arbeidet som et team eller en enhet.
    Mitt spørsmål til deg er: Vil du være med på å realisere dette?
    Innen høsten, mest sannsynlig vinteren, vil Blizzard slipper Warlords of Draenor og innen den tid håper vi at vårt mål er oppnådd. Videre ønsker vi, som et team i Nightfire, å danne et godt miljø innenfor både PvE og PvP. Grunnen til at vi vil fokusere på begge delene er fordi folk liker forskjellige deler av Wow, og derfor vil gjøre det mulig for alle å spille det de vil.

    Allerede nå har vi noen gode medlemmer som har gjort 14/14 HC i SoO, så dette vil typisk være folk som vil lede PvE avdelingen. Når det gjelder min erfaring vil jeg mest trolig forholde meg til PvP avdelingen.
    Mitt neste spørsmål til deg er nå: Hvorfor bør du, som person, bli med i Nightfire?
    Mine kjære venner, kollegaer, eller ukjente, dessverre har jeg nok ikke et godt svar på dette. Men det jeg kan si er at vi står for er hva vi lover.

    Du kan kontakte meg på karakterene, Rilm eller Athia eventuelt Celriah eller Lytheria som er officerer.
    Et annet alternativ er også å kontakte meg via BattleTag: StianEng#2665
    Avslutningsvis vil jeg påpeke at alle er velkomne til å delta i eventyret til Nightfire.

    Takk.

    Stian (GM).
  4. Hei!

     

    Mitt navn er Stian og jeg produserer musikk. Dette har jeg gjort siden 2007, men selve produseringen har gått veldig i rykk og napp, ettersom tiden strekker til. Grunnen til at det blir nedprioritert i flere sammenhenger er fordi jeg også jobber som DJ og er fulltidsstudent (kun èn eksamen i fra en bachelorgrad i Informasjonsvitenskap ved UiB).

     

    Men nok om det, grunnen til at jeg poster et innlegg her er først og fremst for å promotere min nye låt. Dette er en låt jeg har arbeidet med, typisk i rykk og napp men nå er den endelig ferdig.

     

    Informasjon om meg og låta:

     

    Artistnavn: Bot5trob3 (Les: Botstrobe)

    Låtnavn: Ultraviolet

    Musikkprogram: FL Studio 10

     

    Det kan hende at flere av dere lurer på hvilke VST plugins jeg har benyttet, og jeg kan kort ramse de opp:

     

    - Nexus

    - Sytrus

    - Harmless

    - Massive

    - Drummachine

    - Sakura

     

    I tillegg har jeg selvfølgelig effekter på de forskjellige VST sporene, men her gidder jeg ikke å gå i detalj. I såfall om det er ønskelig, så kan jeg nevne de om noen lurer.

     

    Men igjen, jeg håper du tar deg tid til å høre gjennom låta, og gi meg gjerne en tilbakemelding om du har lyst.

     

    Takk

    Stian aka. Bot5trob3

    ________________________________________________________________

     

    Bot5trob3 - Ultraviolet

     

    http://www.youtube.com/watch?v=aU6LxnwrsT0

     

     

    Jeg har også en youtube kanal som jeg endelig har aktivert igjen, det samme gjelder soundcloud og twitter. Så tar turen innom der også, dersom det er ønskelig.

     

    Soundcloud: https://soundcloud.com/bot5trob3

    Twitter: https://twitter.com/Bot5trob3

    Youtube: http://www.youtube.com/user/TheCeenth

    • Liker 1
  5. Bot5trob3

     

    Bilde kommer.

     

    Sjanger: EDM, House og Progressive House

    Aktivt siden: 2007

     

    Beksrivelse:

    Musikkprodusent og Dj. Har jobbet som det en stund, og dette er hva jeg elsker å gjøre. Ikke stort mer å si.

     

    Diskografi:

    Har gitt ut en god del låter opp gjennom tiden, men det har vært veldig i rykk og napp, litt ettersom tiden har strukket til eller ei. Men nå har jeg endelig begynt igjen.

     

    Har ikke utgitt noe album ennå.

    Men jeg slapp nylig en ny låt for noen dager siden. Så ta gjerne turen innom YouTube, Twitter eller Soundcloud sidene mine.

     

    Låta heter Ultraviolet, og du kan finne den her:

    Soundcloud: https://soundcloud.com/bot5trob3/bot5trob3-ultraviolet

    Youtube:

     

    Eksterne lenker:

    Soundcloud: https://soundcloud.com/bot5trob3

    YouTube: http://www.youtube.com/user/TheCeenth

  6. Hei kjære medlemmer av diskusjonsforumet.

     

    Jeg tenkte at det kanskje ville passe seg å reklamere litt for mitt radioprogram her, i og med at dette er et enormt forum for alle og enhver. Nå er det sikkert flere av dere som lurer på hva jeg snakker om, og jeg kan kort gi dere en forklaring.

     

    Mitt navn er Stian, og jeg har drevet mitt eget radioprogram på Studentradioen i Bergen siden august 2012. Radioprogrammet er et renspikket musikkprogram som går hver fredag kveld mellom 21:00-23:00. Programmet heter Frisk Fredag, og hovedfokuset er å formidle helt ny elektronisk musikk til dere. Vi snakker her om musikk som ennå ikke har blitt sluppet, typisk prerelease fra artister og så videre. Men som om det var nok, jeg har også faste musikkspalter og konkurranser gjennom hele sendingen, der du kan vinne kule premier. Vi snakker her om alt fra kinobilletter, konsertbilletter, middager, klær og alt annet stæsj.

     

    Videre har jeg opp gjennom min tid som radiovert for programmet Frisk Fredag intervjuet flere store artiser, og før påske intervjuet jeg blant annet CLMD (gutta bak hitlåten "Black Eyes And Blue") og Lemâitre. Så stort mer enn det er det vel ikke å si. Nå håper jeg dette har fanget din interesse, og at du vil tune inn på radioapparatet eller på nett neste fredag.

     

    Du finner min programside her!

     

    Facebooksiden min er tilgjengelig her!

     

    Skulle det være spørsmål eller kommentarer, fyr løs!

     

    Takk på forhånd, jeg håper vi lyttes!

    Stian

  7. Hei Moby_duck.

     

    Boogie Woogie ble startet for noen dager siden, så når det gjelder elo så starter vi på null. Altså ikke null som i virkelig null, men slik man begynner med når man oppretter et team. Det er vel rundt 1000 antar jeg. Når det gjelder om vi skal danne et profesjonelt lag, så tar vi det litt som det kommer. Men det er derimot ikke sagt at vi ikke satser heller, så vi tar game for game. Det er bedre å bli positivt overrasket, ettersom tiden går enn å ikke oppnå de store målene og ønskene man har.

     

    Men innerst inne, tror jeg nok alle drømmer om at vi kommer dit en dag.

  8. Hei og velkommen til Boogie Woogie Gaming.

     

    Boogie Woogie Gaming (BWG) er et nyoppstartet ranked team i spillet League Of Legends (EU - Nordic/East). BWG består av spillere fra vårt langstrakte land som virkelig har lyst til å få et navn i League Of Legends samfunnet. Vi har alle spilt League Of Legends i en god stund, noen helt fra beta, andre i ett til to år. Flere av oss har lenge irritert seg over at det ikke finnes noen store og anerkjente norske ranked teams, så derfor prøver vi å gjøre noe med dette. Nå skal ikke dette bli en store tråd der vi reklamerer for oss selv, men vi håper jo at det er flere "summoners" som også tenker slik vi gjør.

     

    I og med at BWG nylig har blitt startet er ikke alt på plass ennå, men vi arbeider med å skaffe oss en nettside, der dere kan lese om oss og diverse annen informasjon. I tillegg arbeider vi også med å få opp en livestream der dere kan se oss i action på vei opp i ranking (ELO) verden. Vi håper dere tar oss godt i mot, og støtter oss i vårt prosjekt.

     

    Vi tar også gjerne i mot utfordringer fra andre lag og spillere, så hvis det er en interesse for å trene mot oss er det fult mulig. Ta gjerne kontakt med meg her, eller legg meg til i League Of Legends så kan vi ta det derifra. Mitt summoner navn er: Dehoxe.

     

    Takk for din oppmerksomhet, og jeg håper vi sees i eller utenfor spillet.

     

    Følg oss gjennom vår nettside: http://ceenth.wix.com/bwg-eu

    (Nettsiden er foreløpig en gratis siden, inntil vi får mer publisistet og følgere)

     

    Team Captain Dehoxe.

    • Liker 1
  9. Grunnen til at jeg ønsker å spørre dere der ute er fordi jeg ønsker å se på andres synspunkter. Selv er dette en bachelor oppgave innenfor Informasjonsvitenskap. Derfor ønsker jeg gjerne seriøse meninger med en begrunnelse. Som hjelp kan dere ta utgangspunkt i utsagnet nedenfor.

     

    "Er fildeling en sak for politiet, eller er det kulturindustriens ansvar å finne nye veier å gå? Er det publikums mangel på moral, eller foreldet forretningsmodeller som fører til at åndsverk kopieres fritt over nett?

    Med andre ord, burde fildeling være ulovlig eller lovlig?

     

    Kom gjerne med personlige meninger til dette utsagnet.

     

    Takk på forhånd.

  10. Jeg kopierer bare treaden vi allerede har på wow-europe forumet.

     

    <Exceed> is now a International Horde guild, freshly started on Grim Batol. We are currently recruiting mature and experienced players with good knowledge from ICC 10/25. And all application will be considered and briefly discussed. Exceed is a casual raiding guild with two raids in the week (Thursday & Sunday, 19-23 Server time).

     

    Website: http://www.exceed-guild.net. Ask for future questions/information.

     

    At the moment are we currently recruiting:

     

    - Priests: Holy + Shadow

     

    - Paladins: Medium

     

    - Mages: Open

     

    - Hunters: Medium

     

    - Warriors: Protection + Arms

     

    - Warlocks: Open

     

    - Druids: Feral Tank + Resto

     

    - Death Knighs: Medium, dps.

     

    - Shamans: Elemental + Enhancement

     

    - Rogues: Medium

     

    Exceed are mainly focusing on ICC10 Normal and later on HM ICC10, but also ICC25 will be discussed in the future progress, with other words, by the time we have enough players with Gear/Experience.

     

    Thanks

  11. Hvordan må du vere gearmessing for å joine guildet som raider?

     

    Har kanskje intresse av å joine.

     

    Ligger rundt en 5.9k gs å er kingslayer.

     

    Det holder i massevis, vi trenger folk med erfaring og bra gear. Altså vi kommer ikke langt om ingen er villige til å ta noen sjanser å stole på oss. Det er hovedsakelig Ethlina (min bror) og meg (Ceenth) som styrer guilden, og vi har begge 6k Gs. Men vi trenger flere som deg.

     

    Ta gjerne kontakt med oss på Grim Batol.

  12. Så, blir det noe av i det hele tatt? Er svært inntresert, men jeg lurer litt på en del ting. Hvor serriøs vil dette opplegget være? Vil dere bruke et Comunication software? Hva er ambisjonene deres?

     

    Hadde vært fint med litt mer info en i første post. Går dere for ally eller horde?

     

    Jeg har lagt ut en ny post nå. Men ja, vi er igang. Serveren ble Grim Batol, og har en twist på det å være seriøse i raids samt lett og ledig foruten, med andre ord; En god balanse. Når det komme til kommunikasjons program, vil vi ta ibruk Ventrilo når tiden byr seg. Ambisjonene er å nå til ICC10 LK i første omgang, for så og ta fatt på HMs. Derifra er ikke planene ennå lagt, men det får tiden vise.

     

    Skulle du ønske og stikke innom for en nærmere prat så kan du søke oss opp på serveren, navnet på guildet er <Exceed> og mitt karakter navn er; Ceenth.

     

    Stian

  13. Da er vi igang med å forme en guild på Grim Batol. Navnet ble Exceed, og vi starter allerede med ICC raids så fort vi får folk. Slik lyder vår guildmacro:

     

    <Exceed> Ny Norsk guild på Grim Batol søker nå aktive og erfarene spillere. Vi vil hovedsakelig fokusere på ett "run" i uka, Grunnen til det er fordi vi ønsker å trapp ned på den "hardcore" delen av raidlivet. Virker dette interessant? Kontakt oss.

     

    Nå skal de sies at alle er hjertelig velkommen til guildet som sosiale medlemmer. Når det gjelder raiding progresjon blir kravene noe høyere.

     

    Raiding krav - At du har erfaring med ICC både 10 og 25, er alltid klar (Potions, foodbuff etc). Og ikke minst at du er fokusert.

     

    Skulle det være interesse for dette, legg igjen en beskjed eller besøk oss på Grim Batol.

     

    Takk.

  14. Da er vi igang med å forme en guild på Grim Batol. Navnet ble Exceed, og vi starter allerede med ICC raids så fort vi får folk. Slik lyder vår guildmacro:

     

    <Exceed> Ny Norsk guild på Grim Batol søker nå aktive og erfarene spillere. Vi vil hovedsakelig fokusere på ett "run" i uka, Grunnen til det er fordi vi ønsker å trapp ned på den "hardcore" delen av raidlivet. Virker dette interessant? Kontakt oss.

     

    Nå skal de sies at alle er hjertelig velkommen til guildet som sosiale medlemmer. Når det gjelder raiding progresjon blir kravene noe høyere.

     

    Raiding krav - At du har erfaring med ICC både 10 og 25, er alltid klar (Potions, foodbuff etc). Og ikke minst at du er fokusert.

     

    Skulle det være interesse for dette, legg igjen en beskjed eller besøk oss på Grim Batol.

     

    Takk.

  15. Jeg foreslår Outland.. det er mange skandinaviske folk der fra før, og jeg har iallfall 15 venner og bekjente som spiller der. Populasjonen mellom Horde og Alliance er ganske lik, men jeg og de jeg kjenner spiller Horde. Det er ganske god progress på serveren allerede, samt at PvP' en er ganske god også. Serveren hører til battlegroupen Misery (også kjent som Battlegroup 8), som jeg vil påstå er en ok battlegroup for alle og en hver. Alt i alt vil jeg påstå at Outland er en server som passer de fleste, både de mer hardcore og de som spiller for gøy.

     

     

    -Cocho

     

    Takk for tipset, jeg har allerede besøkt Outland og Grim Batol, og begge er to servere som virker bra, så får vi bare se hvem vi ender opp med. Vi spiller forøvrig Horde også, så det er garrantert at det blir den factionen.

×
×
  • Opprett ny...