Gå til innhold

Hestekølle

Medlemmer
  • Innlegg

    839
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hestekølle

  1.  

    De bruker også masse dårlige sanger i trailerne til programmene deres. Et eksempel jeg husker er Muse - Supermassive Black Hole til programmet "Ax-Men"? Hva faen er det for noe? De editerne setter bare på deres aktuelle favorittlåt og suger til å friste med programmene. Syns ikke de klarer å få frem de mest dramatiske punktene i hver serie slik man burde.

     

    Forøvrig suger de når de prøver å være poetiske. Husker når Fotball-VM gikk hadde de en mørk fin stemme som sa: "Den som intet tørr kjempe i strid, vil aldri oppleve seier".

    NEI KØDDER DU FOR FAEN?

     

    Og det finnes fult av slike håpløse wannabe krigs-sitater og lignende...faen blir forbanna! :mad:

  2. At jeg (som sikkert er den største flynerden her) har bestilt en hinsides ferietur til sommeren med 9 flyturer på 18 dager :)

     

    Jeg har lekt reisebyrå for meg selv. Har i tillegg greid å lure med en venn.

     

    Flynerd? Er du glad i å fly? Skjønner at folk er glad i å reise, men å fly? :roll:

     

    Sex gjør meg glad :love:

     

     

    Ja jeg måtte bare ha noe å poste.

     

  3. Muskler veier mer en fett.

    Og derfor er BMI bullshit.

    Dog, BMI kan være en god indikator så lenge vi er i normale tilfeller.

     

    Klart det! Men BMI er kroppsmasse, og når man har så faretruende lavt som TS har spiller det ingen rolle hvor stor del av kroppen som er muskler eller fett.

     

    Men nei, jeg konkluderer ikke med at TS er feit eller underernært, kan du ikke laste opp et bilde vi kan bedømme? :whistle:

  4. Bmi er noe tøys. Mennesker har så og si samme massetetthet i beinbygningen, men vi har forskjellig kroppsfasong alle og enhver. Noen er breie og noen er smale. Skal du på dø og live måle hvor feit eller tynn du er, er fettprosenten det eneste sikre du kan gå ut ifra. Jeg har igrunnen funnet ut at speilet er det beste måleapparatet, og så så enkelt det er å lese av hvordan man ligger an. Det eneste man må tenke på er å være ærlig med seg selv. Kan du klart og tydelig se ribbeinene, ser hoftebenene stikke ut markert og tydelig.. Skjønner hva jeg mener? Da er du for tynn og må nok spise mere. Og motsatt. Kan du telle både en og to bilringer i stående stilling, har ei hake som fortsetter ned til brystkassa eller må trykke hele pekefingeren til bunns for å kunne kjenne snevet av magemuskler eller hofte.. Ja da kjære venn, da er du nok for tjukk og bør slanke deg en smule.

     

    Har selv hørt at nå er jeg så tynn at det begynner å bli stygt. Kunne fortsatt ta ekstremt gode tak rundt hele magen. Jeg er bare laget sånn at den første plassen jeg tar av meg og legger på meg er i ansiktet. Det finnes en ting som heter FOR tynn og FOR tykk.

     

    Spiser du og selv kan se at du ikke er sykelig tynn, så synes jeg ikke du skal bry deg om hva andre sier.

     

    Når hadde massetettheten i beinbygningen noe å si for kroppsfasong eller vekt? :!:

     

    Syns ikke du kommer med så gode punkter for å prestere å si at BMI er noe tull. Klart, man bør se når man faktisk er for tynn eller tjukk, i verste tilfelle høre det fra sine venner. Da er det ikke noe annet å gjøre enn å legge på seg ;) Flere kalorier inn enn ut, burde være enkelt å huske.

  5. Hmmm. Jeg er 185cm cirka og veier rundt 65kg. For litt sia veide jeg 70, som legen min sa var min "idealvekt", men når folk sier at 80kg er for lite for bare 5 cm høyere, så tenker jeg nesten at det må være litt individuellt (iforhold til åssen type kropp man har, etc.)? Bare en tanke...

     

    BMI kan du regne ut selv.

     

    Kroppsvekt/Høyde^2

  6. BMI er bullshit. Det er så mange fatorer med i bildet som kan spille inn som gjør at BMI ikke er veldig nøyaktig.

     

    BMI er IKKE bullshit! Sammen med fettprosent kan det si om du er over/undervektig.

     

    Legg også merke til at jeg sa: "Basert på din KMI".

  7. Rask utregning av din kroppsmasse sier at du har en KMI på 18. I beste tilfelle 18,75 om man går utifra at du er 48 kg.

     

    Så basert på din KMI er du undervektig eller i faresonen.

     

     

    Anbefaler at du prøver å gå opp i vekt. Nærmere 55 kg burde du satse på. Da vil du med den høyden ha en bedre og mer normal KMI.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...