Gå til innhold

asdfasd

Medlemmer
  • Innlegg

    334
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av asdfasd

  1. Jeg opprette en Google+ Page (for å teste hva det var) som også fikk sin egen Youtube-konto automatisk. Denne nye YouTube-kontoen har nå "tatt over" all informasjonen (opplastede filmer, spillelister med mer, custom URL) fra min gode gamle opprinnelige YouTube-konto.

     

    Så nå sitter jeg med en vanlig gammel Google+ brukerkonto og en ny Page på Google+, samt to tilhørende kontoer på Youtube. Om jeg sletter den nye Google+ Pagen må jeg også slette YouTube-kontoen som er koblet til, som jo nå innehar alle mine data som opplastede videoer, spillister, custom URL med mer, mens min opprinnelige konto er blitt helt tømt.

     

    Hvordan kan jeg reversere alt som har skjedd? Jeg ønsker kun å ha én brukerkonto for Google+ og Youtube, hvor alle mine gamle data er. Noen som har råd og tips? Alt mottas med store takk!

     

    EDIT: Er det absolutt umulig å unlink Youtube fra Google+ Page etter 14 dager, som i følge denne linken: https://support.google.com/youtube/answer/2657858?hl=no

  2. Hei. Det er et helt standard bedriftsregnskap med bokføringsplikt og bygger på standard kontoklasser fra NS som du sier. Så om jeg, la og si, har et kontantbilag på 1000kr, hvorav 800kr utgjør kontorkostnader og 200kr utgjør reisekostnader. Da føres det kredit kassa 1000kr, og debit på hver av de andre kontoene på respektivt 800kr og 200kr, på SAMME linje i regnskapet? Enkelt eksempel hvor en ser bort fra MVA.

  3. E8400, 4GB DDR2, 9800GTX, altså 2 år gammel PC, og den kjører flytende på Ultra.

     

    Godt å høre! Siden 9800GTX i praksis kun er et overklokket 8800GT lover dette godt. =)

     

    Bytt ut skjermkortet med et ATI Radeon HD 5670 med 1gb GDDR5 minne (< viktig).

     

    845 kr uten spill.

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=579140

     

    895 kr med S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat.

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=596772

     

    Utifra disse benkemerkene ser jeg absolutt ingen grunn til å bytte til Radeon HD5670, utenom at det bruker vesentlig mindre strøm, eller er det noe jeg misforstår?

     

    Takk for alle svar!

  4. Hei!

     

    I sammenheng med kjøpt av SC2 oppdaget jeg kjapt at mitt gamle AMD Athlon 64 2.2 GHz/Asus A8n SLI Deluxe-system ikke klarer å dra spillet på mer enn 20fps på medium settings, altså behov for oppdatering. Jeg har vært borte fra hardware en stund og vet ikke hva som er inn eller ei, men har kommet frem til følgende:

     

    - ASUS P7P55D-E LX

     

    - Corsair Value S. DDR3 1333MHz 4GB CL9

     

    - Intel Quad Core i5 750 2.66GHz 8M Cache

     

    Vet at SC2 ikke benytter mer enn 2 kjerner, men det er vel litt mer fremtidsrettet med 4 kjerner, også med tanke på andre spill. I mitt gamle system tar jeg og beholder:

     

    - GeForce 8800 GT

    - 400W PSU

     

    Vil denne strømforsyningen holde mål? Vil dette dra SC2 på high grafikk med > 30fps? Er det noe annet jeg burde tenke på å oppgradere? Takk for alle konstruktive svar.

×
×
  • Opprett ny...