Gå til innhold

GhOZZZZt

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GhOZZZZt

  1. Dagens visdomsord: pen for å bære mote. Ingen ubetydelige (altså stygge) kan bære plagg med samme status (altså pene klær/pene mennesker)

    5491147[/snapback]

     

    What?!? Det er da så feil som det bare kan bli.. Har du overhodet sett bilder av modellene som går på catwalken for de store motehusene i Milano eller Paris? Mange av dem ser forholdsvis normale ut, og er også relativt tynne.. De fleste av disse ser da ikke noe dårligere ut for det? Man trenger ikke se fysisk attraktiv ut for å kle seg i pene klær med god passform og godt snitt. Klær har faktisk den effekten at de får oss til å se bedre ut ved at de skjuler asymmetriske trekk ved kroppen vår. Er ikke uten grunn at man sier at klær skaper folk ;)

  2. Jaha.. Jeg kan vel hive meg på og si min mening om hva som rett og slett er stygt og/eller kjedelig å se på.

     

    - Kejojakkenene... kombinert med pannebånd og lindebergbelte. Ja, da har vi jo majoriteten av ungdommene fra Oslo vest...

    - Tigerbelter... Laber kvalitet og oppbrukt design. Tigerhodet er oppbrukt så til de grader.

    - Allværsjakker... Burde si sitt. :roll:

  3. Jeg falt for denne Blazer'en fra Marc Jacobs. :love: ...

     

    V0421836583657_v1_m56577569831195518.jpg

     

    Den var rett og slett enormt pen. Snittet og passformen er akkurat etter min smak. I tillegg må jeg innrømme at den har en finurlig kombianasjon av eleganse og casual look. Dessverre selges den ikke i Norge.. Noen som vet hvor den er å få kjøpt?

  4. In other news... S&S Magasinet startet salget idag... Mycket fint som ble satt ned med 20-30%. Verdt en titt, og om du er svææær er du faktisk heldig om du venter en liten stund. Da de største størrelsene går sist, og er billigst :p. Jeg kjøpte meg forøvrig en mycket nice ullgenser fra hugo boss.

    5411581[/snapback]

     

    Mycket koselig ..

    5411665[/snapback]

     

    Indeed.. :cool:

  5. In other news... S&S Magasinet startet salget idag... Mycket fint som ble satt ned med 20-30%. Verdt en titt, og om du er svææær er du faktisk heldig om du venter en liten stund. Da de største størrelsene går sist, og er billigst :p. Jeg kjøpte meg forøvrig en mycket nice ullgenser fra hugo boss.

  6. Designersko er overhodet ikke synonymt med trange sko. Prøv f.eks. et par Gucci-sneakers og du vil forstå hva jeg mener, de er kanskje mer behagelige enn et par vanlige joggesko.

     

    Kjøpte forresten en rosa YSL-ullgenser i dag. :love:

    5384617[/snapback]

     

    Når begynte gucci å lage sneakers?

    And btw. Ingenting er mer behagelig enn et par ferske Nike Air Force 1 (halv str. for stor) straight out the box. Og de blir bare bedre og bedre som tiden går.

    En kompis av meg har gått daglig (sommer) i et av sine par i 5 år og de ser fremdeles freshe ut!

    PS: Fattern hadde et par Dolce & Gabbana sko til jobben som gikk sönder etter 3mnd :tease:

    5385970[/snapback]

     

    Det sier kanskje mer om din fars "ømfintlige" behandling av skoene enn om skoene i seg selv ;)

    Og ja, Gucci har hatt sneakers i sin kolleksjon ganske lenge. De er etter min mening mer elegante og stilfulle enn samtlige sko produsert av nike, puma o.l...

    Er mektig imponert over disse boots'ene fra Salvatore Ferragamo:

     

    SFN4656_mn.jpg

  7. Tips til en stilig iPod (video) bæreveske? Var og tittet litt hos Dior, men der var det dessverre ingen som passet helt - de har fremdeles kun til de eldre iPodene. Begynner å bli litt "lei" Gucci bærevesken jeg har. :p

    5298489[/snapback]

    Veeel... Nå vet jeg ikke hvordan bærevesken din fra Gucci ser ut, men jeg antar at du vil ha variasjon i design? I så fall kan kanskje denne bærevesken i kalveskinn fra Marc Jacobs være verdt å se på. Den holder iPod'er opptil 40 GB i størrelse og kommer i både rødt og blått. Da iPod Video er temmelig tynn vet jeg ikke hvorvidt denne vesken vil være for stor eller ikke. Du har en 30 GB formoder jeg? I så fall er det vel godt mulig at den er for tynn for bærevesken ut ifra bildet å dømme.. :ermm:

     

    p10856515_ph_hero.jpg

  8. Folkens... Gå til anskaffelse av ny parfyme, for her det mye dårlig ute og går. Som tidligere nevnt i denne tråden skal en parfyme være nøytral(*kremt* ikke Jean Paul Gaultier *kremt*). Et godt eksempel på parfyme som egner seg godt til daglig bruk er Dolce & Gabbana Pour Homme. Lukten er langt ifra hva man kan kalle sterk og den er heldigvis ikke frastøtende som visse Hugo Boss parfymer.... Ellers er også Marc Jacobs å anbefale. :)

  9. takk gutter! hadde dere ikke sagt at dere skvatt, hadde jeg pisset på meg men jeg var full forbered og skvatt littgrann bare.. haha

    5037346[/snapback]

    ¨

     

    mm....skrudde av lyden, men allike vel er ikke det vi skal med dette topicet, det er dette som er meningen:

    5037607[/snapback]

     

    :dribble: Hva heter hun?

  10. Er altfor altfor redd for å miste a`...

     

    Det er jo kjempelett!

     

    Har nok ødelagt alle mine sjanser med den dama....

     

    jeg skal bli homo..

    RETTELSE: Jeg skal dø enslig.

     

    Vil dette si at så lenge du bare gir en stor nok faen så kommer de?...tviler jeg sterkt på.

    Strålende. Absolutt strålende. Du er vel kanskje personen som ser negativt på alt du da? For du kommer ikke langt med den holdningen der. Sliter du på damefronten, så for all del, ikke bare sitt der og glan ut av vinduet. Gjør noe med det :) Og ikke gi opp bare fordi du blir avvist. Lær av dine feil og vær proaktiv. Gjør deg erfaringer. Du har godt av det, trust me.

     

    Noen tips. Ikke vær for vennlig. Ikke virk så interessert(selv om du kanskje er det). Spill heller på det at du ikke bryr deg som LarsP nevnte. Sørg for å huske på at det tross alt ikke er snakk om at DU skal imponere henne, men omvendt. Gjør du det, er det selvsagt at du prøver for hardt;). Vær en smule arrogant rundt henne, samtidig som du spiller på humor. F. eks, om hun ser bra ut kan du f. eks spørre om hun har trent i det siste mens du ser på henne som om du evaluerer henne, men på en måte hvor du indirekte sier at du ikke gir faan i om ser bra ut eller ikke og med et lite smil om munnen. I beste fall funker dette til din fordel, siden hun kan bli usikker på om du synes hun ser bra ut, og tar det som erting fra din side. Sist, men ikke minst som du kanskje har skjønnt, ikke kommenter henne på utseendet :cool:. Ikke smart....

  11. Hmmm, mine krav? Tja si det :hmm:

     

    Vel, får vel prøve å sette opp en liste. Skal sies at jeg er åpen for det meste(les:litt orginalitet er foretrukket):

    - Humor. Da jeg neppe er den morsomste personen å komme over, hadde det ikke skadet om fikk meg til å le.

    - God musikksmak. Som de fleste av dere sier, lite eller ikke noe musikk som faller under topp-20 kategorien, og får guds skyld ikke rap....

    - reflektert og intelligent.

    - kunne prate om alt under himmel og jord(Erm... dvs. kunne tåle å høre på alle de rare tankene jeg har som svirrer oppe i hodet mitt)

    - Pent ytre er ikke å forakte, men alt er tross alt relativt ;)

    - Smile og være glad(iblant)

     

    Var vel stort sett det jeg ser etter i en jente. Vil ikke si at jeg stiller for urealistiske krav i grunn. Så my significant other er nok der ute et sted, ja. :)

  12. Kom på noe nå nettopp, for en stund siden.

     

    Jeg er ganske fæl på å stokke om ord i setninger og jeg skulle egentlig si :

    - Det er bedre å stompe røyken, enn å røyke stompen, da jeg sa:

    - Det er bedre og runke stompen, enn å stompe ronken. ^^

     

    Et annet tilfelle var da en venn av meg skulle spørre morra si om noe innenfor naturfag da han sa:

    - Mamma, kan du hjelpe meg litt med orgasmen, da han egentlig skulle si:

    - Mamma kan du hjelpe meg litt med oganismer? :whistle:

    :lol:

     

    Å så jævla bra. Ler så jeg nesten faller i bakken her jeg sitter.

  13. Kunne ikke vært mer enig. Dagens lovverk rundt deling av filer gjennom p2p nettverk er alt for motsigende og diffust. Jeg skjønner egentlig ikke hva politikerne tenkte på da loven ble vedtatt. De må da null innsikt i dagens teknologiske utvilking, og hva dagens genrasjon(og de kommende!) bruker/vil komme til å bruke internet til ettersom de ikke kan fastsette hva som i realiteten virkelig er lovelig å bedrive av fildeling og nedlasting. :dontgetit:

     

    Ov vi husker jo alle den særdeles positive kritkken loven(er ikke sikker på hvilken dette er) rundt mp3- spillere fikk for en tid tilbake. :whistle: .Bondevik & co bør gjennomgå et skikkelig kurs i p2p før de i det hele tatt vedtar slike idiotiske lover...

×
×
  • Opprett ny...