Gå til innhold

wede-man

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wede-man

  1. 1. 70 x 1.6 = 112mm - 200 x 1.6 = 320mm

    Det er bare utsnittet som forandrer seg (EDIT: du kutter en del av kantene på bildet). Det blir altså ikke som EF-S. EF-S er laget for å presse bildet inn i den mindre sensoren. Perspektivet forandrer seg ikke.

     

    Riktig.

     

    Jeg regner med at når du spør, så er det snakk om forskjellige objektiver men ett og samme hus (i dette tilfelle 50D).

     

    Og da blir det identisk utsnitt, med andre ord det samme bildet.

     

    Feil.

  2. For å få 1/200 og ikke 1/60 har jeg tatt på "Auto PF" i menyen ("Enable FP high-speed sync if shutter speeds is faster den 1/200"). Men klarer ikke sette høyere enn 1/200. Det betyr at jeg trenger SB-600 eller bedre sant?

     

    Du trenger vel ikke å sette på FP high-speed sync for å få 1/200 sek lukkertid?

     

    Som nevnt så trenger du ikke raskere lukkertid når det er blitzen som er primærlyskilde, da det korte blitzlyset vil stoppe alt som er i bevegelse.

     

    FP modus vil gi svakere blitz og er vel mest ment å brukes som fill flash i sterkt dagslys, og neppe noe du har behov for for å kunne ta bilder av syklister i skogen.

  3. Nå er det ikke bare akam som driver å tester da:

     

    http://www.camcorderinfo.com/content/Canon...-Conclusion.htm

     

    "Handling suffers with the HDC-SD9, thanks to its tiny body. Its Joystick is inconveniently placed within the LCD cavity, ports are tucked away in the battery chamber, and the microphone is tossed on top, right beneath the fingers. The HF100 has an LCD Joystick, wide Zoom toggle, and cushy new hand strap, which is much more appetizing than the HDC-SD9's flawed architecture. The HDC-SD9's lack of Mic and Headphone jacks and a hot accessory shoe really digs its grave. Of course the HDC-SD9 is equipped with Panasonic manual controls, including gain, but the HF100 is capable of multiple frame rates, Image Effects, and a better Shutter Speed control. Go for the HF100."

  4. Det er mulig at nevnte stativ er i letteste laget (uten at jeg har prøvd det), men sjøl om Velbon har stativ som er av tvilsom kvalitet, så betyr ikke det nødvendigvis at ALLE er det. F.eks har Sherpa Pro karbonstativene fått masse skryt:

     

    http://www.fotosidan.se/reviews/viewreviews.htm?ID=6549

     

    http://www.nikonforum.se/forum/viewthread....&thread_id=1090

     

    http://www.nikonforum.se/forum/viewthread....&thread_id=1604

     

     

    Når det gjelder Benro kulehoder så har jeg generelt ingen tro på det, og kommer ALDRI til å anbefale det så lenge jeg lever:

     

    http://www.tomwebsterphoto.com/Essays/Benro/benroks2.htm

×
×
  • Opprett ny...