Gå til innhold

TGV

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TGV

  1. Hei. vurderer aa bestille noe fra nike.com. bor naa i norge, men har kontakter i usa. burde jeg sende utsyret til norge fra siden? hvor mye vil dette koste evnt eller bestille og sende til kontakten i usa sa kan han sende videre til norge. hva vil lonne seg og hvor mye vil tilleggskostandene komme pa?

    setter pris pa hjelp :)

  2. har en liten issue her.. dro til usa, pakket to smekkfulle kofferter og matte betale rundt 400 kr overvekt pa flyet, skal jo hjem igjen, og har kjopt ganske mye rart, alt fra basketball til playstation. Kan jeg reise med tre bager + handbagasje eller ma jeg presse alt inn i to kofferter?

     

    teller helheten, altsa to kolli 15 + 25 = 40, er dette OK, eller er regelen at begge kofferter skal under 20kg?

     

    Nesten alle flyselskaper har i dag kun ett kolli, á 23 kilo inkludert i billettene til USA, hvorav kolli nummer to kan kjøpes for omlag 50 EUR/USD (~400 NOK). Her er det antall kolli som sjekkes først, og deretter vekten. Reglen er da at kofferten(eventuelt begge koffertene) må veie under 23 kilo. Skal du ha med en tredje koffert varierer det veldig fra selskap til selskap - noen tillater den tredje kofferten for kun 50 EUR/USD - andre tar da oppimot 200 USD/EUR for kolli utover de to første. Ofte er da billigere å betale en overvektsavgift som er flat - og som lar deg ta med 32 kilo i et kolli, i stedet for 23. Denne avgiften ligger stort sett mellom 50 og 100 USD/EUR. Dette må du imidlertid sjekke opp i mot hvilket flyselskap du skal reise med - altså for å finne ut hva som er billigst av et tredje kolli eller to svært tunge kofferter...

     

    Ok, takk for svar! Men vet du noe om billetter? har bestilt hjemreise i oktober, men mulig jeg ma dra et par uker senere enn den reisedatoen jeg har na! Det star pa billetten at dette ikke kan gjores uten ekstra kostnader, vet du noe hvordan jeg gar frem og ca. kostnader for dette?

  3. har en liten issue her.. dro til usa, pakket to smekkfulle kofferter og matte betale rundt 400 kr overvekt pa flyet, skal jo hjem igjen, og har kjopt ganske mye rart, alt fra basketball til playstation. Kan jeg reise med tre bager + handbagasje eller ma jeg presse alt inn i to kofferter?

     

    teller helheten, altsa to kolli 15 + 25 = 40, er dette OK, eller er regelen at begge kofferter skal under 20kg?

  4. Hei, befinner meg i USA, og vil vare der de neste mnd. Bestilte tur/retur i vaares. Men er usikker paa om jeg drar hjem paa den datoen jeg bestilte hjemreise, tidlig i oktober.

    Skal ikke se bortifra at jeg blir ytterligere to uker. Er det mulig aa faa en "aapen billett" eller maa jeg reise hjem paa den datoen billetten tilsier uten aa betale noen ekstra utgifter.

  5. hei

     

    syklet paa en skitten sykkel, og resultatet var dette(bildet)

    bildet er tatt naa, rett etter vask. men jeg faar ikke vekk det svarte dritten. Noen tips?

    Burde kanskje sendt shortsen i vask rett etter den ble mokkete. Men ventet i ca. 10 dager.

     

     

    img0762d.jpg

×
×
  • Opprett ny...