Gå til innhold

Chickenchief

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chickenchief

  1. Dear Esther syns jeg er noe av det mer kreative vi har sett over årene når det kommer til fortellerteknikk. Man kan sikkert krangle over at spillet har lite gameplay osv osv etc, men det var ikke poenget med spillet. Poenget var å gi en estetisk og tankevekkende opplevelse gjennom et medium som vanligvis bare driter ut voldsspill, og med tanke med det så har de klart dette med god margin. Mange spillere er blitt altfor vant til å ta ting inn med teskje at når det kommer noe som utfordrer tankeprossesene går vi opp i lås. Metaforer og symbolikk er vanskelig om man ikke har gode nok bakgrunnskunnskaper om det som blir nevnt. Kansje litt dumt å generalisere, men jeg prøver bare å skape et poeng.

    • Liker 3
  2. Om du går ned i kjernen på Battlefield 3 vil du oppdage at dette begynner å ligne farlig på Cod. Du har "store" maps, stort område rundt, men basene er klumpet sammen i midten av banen for å skape en mer samlett kamp. Bare se på operation firestorm, stort ytre og lite innhold. I en firefight er det fullstendig mulig å løpe som en vill tulling og skyte, og fortsatt klare deg med god margin. Dette ville ikke gått like bra i 1942/2/2142 etc.

     

    Man kan argumentere for at grafikken er bra (selv om jeg personlig syns det blir noe i det meste laget), lyden er flott og det er intenst, men spillet har ingen sjarm. Du føler ikke at DICE tenkte på å lage et orginalt og nytenkde spill.

     

    Ser ut som skytespill standaren nå til dags er å ta det COD gjorde, og prøve å imitere det. Eneste skytespillene jeg virkelig har kost meg med de siste 5 årene er STALKER serien. Det er ikke et perfekt spill, men det er utrolig orginalt og flott designet.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...