Gå til innhold

Petter'n

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Petter'n

  1. Har trålet gjennom forskjellige forum og konklusjonen blir den samme. Aldri mer samsung. Har venta så jævli lenge på den stygge oppdateringen til Omnia HD telefon nå, og når den endelig kommer har de ikke klart å lage kompatibel pc studio for vista eller 7, heller ikke kompatibel med telefonen i seg selv. Dette taper Samsung mange kunder på.

     

    Til slutt: er det noen som har fått til oppdateringen som ikke fikk den til først? Har vista, får beskjed om at mobilen ikke støtes av PC studio 7. Bra Samsung!!

     

     

    Har fått den til, men måtte bruke en gammel laptop med xp. Min nye med 7 funka ikke. Synes mobilen ble bra med oppdateringen, men ikke imponerende kjapp. Bruker lang tid på å åpne biblioteker og med å komme i gang med scrollingen i musikkspilleren (scroller langsomt noen sekunder).

    Er enig med deg, dette er ikke en grunn til å kjøpe Samsung igjen, men jeg registrerer jo at de dytter ut mange nye, og godt omtalte, modeller. Kan de ha lært at de må følge opp, bare at det ikke skjer med omnia HD?

×
×
  • Opprett ny...