Gå til innhold

sluffy

Medlemmer
  • Innlegg

    3 576
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sluffy

  1. Det sleipeste med denne delen av Java-installasjonen er bruken av checkbox og label. Vanligvis har en checkbox en tilhørende label, og checkboxen responderer på trykk på denne labelen.

     

    I denne installeren fungerer ikke trykk på label, og det regner jeg med er en nøye gjennomtenkt handling fra utviklers side. Jeg har mer enn én gang trykket på label, og trykket videre, før det går opp for meg at jeg ikke har huket av at jeg vil installere Ask-dritt.

  2. Jeg trenger litt hjelp. Har akkurat flyttet, og med flytting kommer masse ekstra utgifter, derfor er tilgangen til penger noe begrenset en periode. Dessverre må jeg ha trådløs router i løpet av denne perioden, ellers går jeg på veggen.

     

    Jeg har internett inkludert i leien. Huseier har modem/router (fra ISP) hos seg, som videre er koblet til en trådløs router. Fra denne routeren har jeg kablet nett ned til meg. Rekkevidden til routeren hans er for dårlig, dessuten vil jeg ha litt ekstra funksjonalitet. Jeg trenger en egen router.

     

    Jeg ser helst å ikke bruke mer enn 5-600 kroner, men jeg vil ha mest mulig for pengene (selvfølgelig). Jeg vil gjerne ha både 5Mhz og 2,4Mhz, for å være litt framtidsrettet. Gjerne to USB-tilbkoblinger, men er to umulig holder det sikkert med én. Jeg har en printer jeg vil koble til, derfor USB, men kunne godt tenke meg å ha en disk koblet til i tillegg.

     

    Signalet må strekke seg gjennom to lettvegger, eller én murvegg, så det skal ikke by på store problemer.

     

    Er det noen som har tips eller forslag? Gjerne både om gode kjøp og kjøp jeg bør holde meg unna.

  3. Størrelse:

    37-42" Er mer opptatt av å få mye igjen for pengene i for av teknologi, enn at tven skal være stor. Helst ser jeg på 40-42", men om det finnes et supert kupp på en 37" går jeg heller for den.

     

    Prisklasse:

    Under 8 000.

     

    Hva slags spesifikasjoner mener du tven bør ha?

    Vil ikke ha plasma. Det er greit med USB og codecer innebygget i TV (Dette er selvfølgelig fordi jeg pleier å rippe mine egne dvd-er, hive dem over på en minnepenn og se dem derfra).

     

    Hva slags kildesignal har du?

    For øyeblikket NextTV, blir veldig sannsynlig byttet ut med Get eller Canal Digital.

     

    Hva annet enn tv skal du bruke den til?

    Har SuperNintendo, Nintendo64, Gamecube, Wii, xbox og playstation. Litt av hvert altså. Jeg regner med at alle nye TVer har HDMI. Én scart bør holde, det er tross alt ikke to forhistoriske spillemaskiner i drift samtidig.

     

    Skal du koble til pc?

    Ja. For å se ymse materiale fra dataen. Vil ikke bli brukt som dataskjerm til vanlig.

     

     

    -----------------------

     

    Ser at elprice har tilbud/kampanje på en Philips 40" LED-tv, MPX har samme tv til en hundrelapp mindre, men Elprice er naboen min, så da er det litt greit. Er denne noe å gå for? Philips-tv

     

    Jeg liker forøvrig best å handle i butikk, og ikke på nett.

  4. For å komme til og fra jobb, og til høsten til og fra skole, tenkte jeg å kjøpe en scooter. Valget faller sannsynligvis på Sym Fiddle II, 50cc. Så det jeg lurer på er hvilke synspunkter dere eventuelt måtte ha på denne scooteren? Er det kanskje noen her inne som har prøvd en, og kan dele førstehånds erfaringer?

     

    Å kjøpe brukt kan være et alternativ, men jeg synes det er for mange brukte som virker misbrukt. Dessuten er jeg veldig fan av garanti og forbrukerkjøpslov, hvis noe skulle gå galt. Design er viktig, jeg gidder ikke å kjøre rundt på en scooter som får meg til å se ut som en 16-åring igjen.

     

    Når jeg leiter på nettet finner jeg et par tester av 125cc-utgaven, her skrytes det av byggekvalitet og et par fiffige løsninger, samt god komfort. Det jeg mangler noe info om er ytelse. Jeg vet at den ikke kommer til å ta meg til månen, men det hadde vært greit om den klarte å holde sine lovlige 45km/t i moderate motbakker.

     

    Her er et bilde av skjønnheten. Jeg ser for meg at min sannsynligvis kommer til å være sort.

    Sym%20Fiddle%20II.jpg

  5. Ja, du kan fremdeles fornye det. Ta med deg kvittering for mørkekjøringen (er innimellom litt kluss når kjøreskolene legger det inn i systemet til trafikkstasjonene), så er det bare å møte opp på en trafikkstasjon. Du får et midlertidig førerbevis mens du venter på rosa plast i posten. Sørg for å ikke krasje før du har fått ordnet dette. Du kjører for øyeblikket uten gyldig førerbevis, og kan komme i en uheldig økonomisk situasjon hvis du krasjer.

  6. Og her også,eller tar jeg feil???

     

    Hvilken farge og utforming skal refleks bak på bilen ha?

     

    1 Farge rød med utforming rund eller firkantet

    2 Farge oransje med utforming rund eller firkantet

    3 Farge rød med utforming rund eller trekantet

    4 Farge oransje med utforming rund eller trekantet

     

    Jeg trodde det var nr.4 men prøven sier riktig svar er nr 1,firkant...hm

    Trekant er henger.

     

    Jeg vil si at man bruker minst drivstoff ved å holde så høyt gir som mulig, så sant man klarer å holde giret opp bakken, uten å måtte gire ned underveis.

  7. du skulle ringt 028000 og forklart situasjonen og bedt dem ta en avgjørelse.

    Helper ikke. Det er ikke politiet som sjekker skivene, det er det vegvesenet som gjør. De kommer gjerne og sjekker arkivet til arbeidsgiver (bileier) flere måneder etter at det aktuelle (nødvendige) lovbruddet har funnet sted.

     

    Jobber selv som lastebilsjåfør, og det er så ufattelig mye dritt vi må finne oss i hver dag. Privatbilister skulle bare visst hvor mye de slipper unna.

  8. Herlig dag i bakken på Voss i dag. Selv etter flere år som eier av telemarkutstyr, har jeg ikke kunnet stå. I dag bestemte jeg meg for å gjøre noe med det, så jeg fikk en time med instruktør. Jeg angrer ikke et sekund på det, selv om det ikke var veldig billig. Instruktøren var også veldig dyktig, all honnør til Pål. Så nå blir det ikke lenge til jeg skal opp i bakken og øve meg videre. Tror flere enn meg, ikke bare uerfarne telemarkkjørere, har godt av en time eller to for å fikse litt på teknikken.

     

    Godt nyttår, hilsen et nybitt offer for basillen.

  9. Jeg er reservevognfører på CV9030N, og har stilling som MG3 i laget. Tjenestegjør i 2 Bataljon/KPB på Skjold i indre Troms.

    Jævlig digg her, trives som faen med tjenesten sålangt!

     

    Skal på første øvelsen med vognene til uka, blir sikkert dritfett. :)

    Neimen. Da kjenner du vel minst et par av brannmennene, noen av de var fra KPB. Gled deg til brannalarm i månedsskiftet januar-februar. Hilsen Brannsoldat Naustdal, Øverbygd brannstasjon. :)

     

    Redigert: Forresten, det heter vel "Viker for IngBN"

  10. Generelt sett har vi det veldig bra her i landet, det skal selvfølgelig ikke hindre oss i å strekke oss etter å oppnå noe bedre, men jeg synes mange bør tenke gjennom en del ting. Jeg er enig i at om man har økonomi til noe, så er det ingenting i veien for å bruke mer penger enn det andre kan ta seg råd til.

     

    Det jeg reagerer på er alle som prøver å bruke julen på å "kjøpe" seg ut av problemer. Som er dårlige foreldre gjennom et helt år, og så skal de gjøre opp igjen til jul. Kanskje barna (eller de det gjelder) blir glad den ene kvelden, og det er ingenting i veien for det, men ingen skal tro at denne ene kvelden kan, eller skal, rette opp et helt års feil.

     

    Jeg liker heller ikke personer helt uten perspektiv på ting. Det høres bare kvalmt ut hvis man snakker om at man _bare_ fikk bærbar datamaskin, PS3, flere tusen i kontanter og nytt skiutstyr. Noe som tilsammen har en verdi på langt mer enn det de fleste kan håpe på å få på en kveld. Har familien penger til det, er det ikke noe galt i å få disse tingene, men ordleggingen til mange om at det er lite, når det er så mye mer enn gjennomsnittet her i landet, synes jeg er kvalm.

  11. danno_O: Egentlig ikke. Var vel så bra den kunne bli, maten var veldig god. Sitter på vakt på Øverbygd brannstasjon, og posten har ikke klart å somle pakkene mine opp hit, bortsett fra den ene med fire sokker i. Skulle gjerne vært hjemme, men det kommer vel en annen jul en annen gang.

  12. Du må huske å kjøpe en garasje / depo, så klikker du på den for å kjøpe kjøretøy.

    Husker jeg rett, så får du ikke kjøpt med å trykke på den knappen på menylinjen på toppen, da den er kun for å se hva som finnes.

    Hehe, stemmer det. Skjønte fort at knappen oppe bare var en oversikt, men på stasjonene kunne man også få opp samme rute som garasjen (sånn ca. =P). Der var muligheten for å kjøpe nye kjøretøy skavert og umulig å trykke på.

  13. Jeg har et aldri så lite problem. Jeg får ikke kjøpt kjøretøy (tog eller biler/busser). Jeg har ingen problemer med å legge skinner og veier, og lage stasjoner. Finnes det en tutorial som hjelper oss som er helt amøbe å få startet noe fornuftig på spillet?

     

    Sjekk hvilket år du er i :p

    Spiller ingen rolle hvilket år jeg er i, får ikke kjøpt kjøretøy uansett.

  14. Sluffy: Det HAR kommet en ny MacBook. Eller. Ikke ny, men oppgradert. Les mer her.

     

    Den største oppgraderingen er skjermkortet, som nå skal yte greit på de fleste av dagens spill. (nei, ikke de sykeste spillene som Crysis osv). De har oppgradert til SantaRosa brikketsettet fra Intel, som i praksis gir en stor ytelse pga høyere minnehastighet blant annet.

    Stemmer det. Dårlig skrevet og dårlig research fra min side. Skulle ønske jeg hadde litt mer tålmodighet (og visste litt mer) sånn at jeg fikk med oppgraderingen, men største "frykten" var/er at en helt ny skal komme. Shit happens, noen må jo også være den siste som kjøper før en oppgradering kommer, og det ser ut som det ble meg denne gangen.

×
×
  • Opprett ny...