Gå til innhold

Inventium

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Inventium

  1. Veldig synd at det bare har gått nedover med RIM. Håper virkelig de klarer å reise seg igjen og lykkes med BB 10.

     

    Så bra. Nå kan Apple saksøke BlackBerry for plagiat av iPhone. Den var jo ganske lik: ca. like stor skjerm, avrundede kanter, svart skjerm når avslått, svart ramme rundt skjerm som er ca. lik iPhone 4/s sin, man kan berøre skjermen... Kommer dette produktet i butikken kan vi forvente oss ett sint eple på andre siden av andedammen.

     

    Ikke minst har de tastatur på skjermen som man bruker for å sende meldinger, etc. Også blir nok baksiden flat... Blir spennende å se om de faktisk våger å lansere denne telefonen. Synes jeg leste at Apple har satt sine advokater på saken og forbereder seg til tidenes søksmål.

     

    Ja, jeg hørte også rykter om det! Det er skandaløst at man bare kan stjele Apple sin originale ide om tastatur PÅ skjermen til å skrive meldinger med! Det er rart at noen mobilprodusenter får lovt til å selge mobiler i det hele tatt! Apple var tross alt først ute med at man tar opp mobilen til øret for å prate med folk og ha mikrofonen på bunnen av mobilen. Alle andre mobiler har forresten ikke vært firkantet før heller, det har de ikke.

    De skal visstnok også ha planer om å saksøke Microsoft for at de har et operativsystem som støtter touch-pad og bruk av qwerty-tastatur. Startmenyen til Windows er visst allerede i hardt vær!

    • Liker 1
  2. Fikk du det gjennom Canal Digital eller kjøpte du det selv? CD mener jeg har 5 års garanti på utstyr, så da kan du håpe på nytt gratis.

     

    Jeg har rett og slett ikke peiling. Det kan godt være at det kom gjennom CD, men det jeg vet er at det er eldre enn 5 år. Jeg hadde et lite håp da vi oppgraderte linja til 12/5 mbps, men det hjalp ingenting. Jeg får se til høsten når vi flytter.

     

    Takk for svar!

  3. Det hjalp ikke å resette modemet. Men problemet kom med ruteren, det har aldri vært et problem før. Men internettet har alltid vært ustabilt i dette huset!

     

    takker for svar!

     

    prøv et nytt modem og en annen telefonkontakt og hvis det ikke ordner seg kan det være noe teknisk feil med linjen.

     

    Jeg har søkt litt rundt og finner ingen plasser hvor de selger modemer. Bestiller man det fra internettleverandøren?

    Det har aldri vært et problem før.

     

    Takk for svar!

  4. Kan være lurt å gi oss navnet på ruteren.

    Har du forresten Antivirus lagt inn på pcen?

    Gjenkjenner et gammelt Gameboy emuleringsprogram på verktøylinja di der nederst og har erfart selv at noen av disse har hatt "trojaner" faktisk, så om du her er ekstra uheldig så er det på grunn av veldig høy nettverksaktivitet der maskinen din blir brukt til ymse formål.

     

    Vi har navn på ruteren, passord også så klart.

    Dette er skole-pcen så den har vel en slags form for antivirus ja.

    Problemet er ikke bare på denne pc-en, men også på mac'en til søsteren min, iphonen hennes (hun er ikke applefan, bare uheldig, og med uheldig mener jeg at foreldrene mine tror apple er best på alt..) og på mine telefoner.

    Er det et kjent problem? Jeg tror ikke vi er de som bruker nettet mest her i landet, mer middelmådig vil jeg si.

     

    Takker for svar :p

  5. Hvilken router, hvilken internettlinje, sikker på at det ikke er modemet som svikter?

     

    Det er en AirLink069D4G. Vi har Canal Digital, 12/5 mbps.

    Det kan godt tenkes at modemet svikter. Det er 7 eller 8 år gammelt. Kanskje på tide å bytte?

     

    Takker for svar! :)

  6. Heisann!

     

    Vi skaffet oss en ny ruter for noen måneder siden. Signalet var litt av og på de første dagene, men etter hvert ble den stabil og god. Problemet er i dag at den ikke vil laste inn alle nettsider. Utvalget blir større og større, og sider som har fungert smertefritt er nå ubrukelig. Matprat.no og spill på armorgames.com fungerer ikke for å nevne litt.

     

    Jeg har vært innom å oppdatere ruteren, men det ser ikke ut til at den vil det samme som meg. Er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre? Det plager meg at sider ikke fungerer.

    post-216853-0-50488900-1341853182_thumb.png

  7. Hvorfor skulle noen i Norge gidde demonstrere når det aldri vil bli innført her? Vi er ikke pålagt å innføre ACTA igjennom hverken EØS eller WTO så dette er utelukkende noe som gjelder EU landene.

     

    Du kan ikke si at det aldri vil bli skrevet udner på her i landet! Politikerene i Norge lar seg påvirke stort av EU og deres lover. Og hvis det aldri vil bli innført her så vil nok en lignende lov bli innført.

    • Liker 2
  8. Via Xbox Live kan man leie filmer for en viss sum i x antall timer. Mener det kostet rundt 50 kroner for 12 timer eller noe sånt. Ganske dyrt men et godt alternativ. Vet ikke hvordan utvalget er her i Norge, men det blir forbedret for hver dag som går.

     

    Det som er dumt med streaming er hvis nettet velger å svikte. Opplever det til stadighet, selv med en ruter til godt over 1000-lappen...

  9. Jeg tror SgsII vil holde seg i toppsjiktet til litt utpå nyåret. Allerede nå har f.eks Motorola Razr begynt å utfordre Galaxy sII, og det vil ikke gå lenge før LG kommer med enda en ny toppmobil. Samsung vil nok også rulle ut en ny telefon på nyåret, om det blir en Galaxy S II LTE eller Galaxy S III får vi se på, men håper selv på en S III med 4G. HTC er jo blandt de største nå, og briefer med go'lyden, så håper de andre produsentene følger opp dette. Er ikke glad i HTC (3 mobiler så langt, ingen har tilfredstilt meg) men skulle gjerne hatt en mobil med Beats-teknologien!

    Så greit oppsummert: en galaxy s III, Super-AMOLED-Plus-skjerm eller hva enn de bruker, knall lyd, 2-kjernesprosessor som kjører på 1,5 GHz hver, maks 8mm tykk, 4 tommers skjerm, minst mulig plast, og de har minst en kjøper. :thumbup:

  10. Inventium : Hehe, patentene er helt på jordet men de ligner litt. Ikke nok til å gå til søksmål men Thats how Apple is.

    Apple sine "saker" er jo helt på jordet! Saksøker Samsung fordi deres Tab 10.1 har avrundede hjørner og aluminiumskant rundt? De kunne like gjerne saksøkt seg selv siden Samsung var først ute med et slikt design, bare på en bildefremviser. Men det er fint å høre at Apple begynner å tape søksmålene og at EU nå vil ha en stopper på dette! :new_woot:

  11. Vindicator : SGS2 ligner mer på 4/4S enn første iPhone ligner på Prada
    Problemet er at Samsung Galaxy S II ikke ligner på en iPhone 4 / 4S i det store og det hele. Det er Samsung Galaxy S (den første Galaxy S mobilen) som ligner på en iPhone.Det eneste som er noe likt med iPhone 4 / 4S og Galaxy S II er at dem har runde hjørner.

     

    Og at de har en skjerm man kan TRYKKE på! Det er helt utrolig at Samsung stjal ideen til Apple om at man kan ha en firkantig dings med avrundede hjørner og med en skjerm som man i tilegg kan trykke på! Det er helt utrolig at Samsung i det hele tatt får lov til å selge noe en annen bedrift har brukt ÅR på å planlegge og utføre! :p

×
×
  • Opprett ny...