Gå til innhold

jrr

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jrr

  1.  Det er den mørkeblå fargen du er ute etter for max utbytte ja. det er etter 3 omganger med gjødsel eller 2 med gjødsel og radish.

     

    jeg er ferdig gjødsla når det er sådd ja.

     

    jeg spiller på chellington mappet (modmap) ikke på orginal map som er med fs17. Må ha realistisk fasong og størrelse på åkrene.

    Jeg synes det tar for lang tid med Oilseed radishes, så jeg bruker veldig skjeldent det.
    Kan være fordi jeg ikke har så godt utstyr enda.

    Men sånn du forklarer, så gjødsler du ikke etter at avlingen har begynt å spire?

    Jeg også får opp på kartet den mørkeste blåfargen. Men det tror jeg man får opp uansett når man har gjødslet 3 ganger.

    Men spørsmålet er egentlig; når eller i hvilken stadier er de riktige stadiene å gjødsle for å gå mest ut av avlingen, eller spiller det ingen rolle, sålenge man gjødsler i 3 av stadiene? :p


    Jeg har kun 4 felt for øyeblikket, (de man starter med pluss nr 19) Der sår jeg kun soyabønner for øyeblikket, etter som jeg har to så maskiner som kan så det. På de 4 feltene får jeg rundt 39 000 liter.

    Hvis du har noe av det samme, og har gjort det samme, så kan vi jo sammenligne utbytte :)

  2. Hei.

     

    Det du trenger er 3 omganger med gjødsling.

     

    slik gjør jeg det:

     

    1. pløyer/kultiverer

    2.sår oilseed radishes med en såmaskin som også gjødsler  - stage 1 complete.

    3. når radishes har spira, sår jeg det produktet jeg vil ha med en såmaskin som både kultiverer og gjødsler. Da kultiverer du ned radishes (som da teller som ett gjødslingsnivå) og samtidig gjødsler du enda ett steg med såmaskinen. 

     

    Da har du oppnådd 3 gjødslingsstadier (som gir maks effekt). se på kartet at åkeren har fått den mørkeste blåfargen.

     

    hvis du skal så ett produkt som ikke har såmaskin som kultiverer samtidig som du sår, må du kjøre ned radishene med en kultivator før du går på med såingen for å få 3 stadier.  (solsikker, sugar beets og potet)

     

    fordelen med min metode er at du slipper å tenke mer på gjødsling etter at produktet er sådd.  i tillegg sparer du gjødsel med å så radishes som du horver ned som gjødsel.

  3. I menyen til PS4 Pro så er det et valg som heter "informasjon om videoutdata", under denne informasjonen står det at: HDR på TV'n støttes ikke! Har ingen betydning om jeg aktiverer HDR manuelt på TV'n.

    Er det noe jeg har oversett eller? Har Samsung UE65KS som skal støtte HDR.

    Står tv på gamemode? En god del tver støtter kun HDR på film-modus (moviemode)

  4. Da har det blitt litt aktivitet med forsendelser ser jeg :)

     

    Fikk sendings bekreftelse 06:00 idag tidlig. Men det betyr ikke at maskinen er på vei enda da Tollpost ikke har plukket den opp enda. Men dem er rimelig raske når den først er på bil så 1-2 dager så er den her :)

     

     

    fikk bekreftelse i dag tidlig jeg å. ser på sporing at den allerede har vært i Oslo (tollpost) og er nok på en bil på vei til Møre nå. regner med hente sms utpå ettermiddagen i morgen. 

  5. husk at mange 4K tv støtter kun HDR i filmodus.  Det betyr at mange TV ikke har HDR i gamemode. Filmmodus har ofte mye større input lag enn gamemode.

     

     

     

    Viktig med hensyn til å få fullt utbytte av HDR.

    Fra Sony sine sider:

     

    Q: Is there anything else I should know if I own both PS VR and PS4 Pro, and a 4K TV?

    If you’re playing a normal, non-VR game on your PS4 Pro, PS VR’s Processor Unit will output a 4K signal to a 4K TV — but in the YUV420 format only. The Processor Unit does not support HDR pass-through, so you will need to plug your PS4 Pro directly into your TV (bypassing the Processor Unit) to view HDR content.

    Q: What video output settings does PS4 Pro support?
    At launch, PS4 Pro supports all of the HD video output settings found on the standard PS4. Notably, PS4 Pro introduces 4K output, with settings for both 2160p YUV420 and 2160p RGB (recommended if your TV supports it) at up to 60 frames per second when using a supported 4K TV and Premium HDMI (aka HDMI 2.0) cable.

     

     

    Så Digital Foundry snakket litt rundt dette også. Så for oss med relativt ny tv og HDR, ser det ut til at vi bør sette PS4 Pro til "2160p RGB"

    • Liker 2
  6. La inn  pre-order på ps4pro hos komplett på søndag. 

     

    drevet driter jeg i. dette er spillmaskin ikke bluerayspiller. Hadde det vært opp til meg, kunne drevet godt vært tatt bort. Kjøper aldri spill fysisk, og ser aldri film fra fysiske media lengre. Jeg  streamer fra netflix og HBO, og spill kjøper jeg hos PS store digitalt.

  7. Jeg tipper det er 2 ting som tvinger frem NEO.

     

    1. for lite 60 fps spill til ps4 i forhold til hva Sony forventet.

    2. VR krever mer for å bli en bra nok opplevelse enn hva den orginale PS4 klarer å yte.

     

    Jeg tipper at lanseringen av Neo blir en bundle med VR som den store nyheten, gjerne med en stor spilltittel som også utnytter både Neo og VR.  Kanskje E3 vil bli eventen der noe av dette avdukes?

  8. Det står da klart og tydelig i artikkelen.  alle PS4 spill fra oktober 2016 skal være laget for PS4 Neo. Alle spillene skal også inkludere en basisversjon som kan kjøres på den orginale PS4. dvs. en versjon som nok er i lavere fps / eyecandy enn den versjonen PS4 NEO brukerne får. 60 fps er vel også et krav til NEO spillene.

     

    kravet om 60 fps til Neo er vel for at VR krever det. 30 fps på briller vil jeg tro gir større sjangse for kvalme/ubehag/epilepsi trigging.

  9. siden det er 100% sikkert at navngitte bosser dropper hi-end kan man trygt regne med at mange av grieferne nå vil campe ekstrasjonsoner for å stjele loot. Alle vil jo ha kun hi-end i sekken sin nå. Jeg tror mange vil jakte på spillere med loot i sekken istedet for 

     bosser. 

     

    alle bosser i hard mission vil også droppe hi-end.  Bosser i challenge missions vil jo droppe gult, pluss at du får en garantert hi-end drop for fullført challenge mission. dermed garantert 2 hi-end pr. challenge mode mission.  lvl 32 bosser vil jo også droppe ilvl 32 hi-end. i tillegg er det også sjangse for bossene dropper grønt (dvs en del av de nye utstyrssettene som kommer).  De nye utstyrsettene dropper litt her og der. noe i dz, noe challenge missions og i incursions. så man må innom både dz og incursions for å fullt sett og låse opp det spesielle talentet som følger med settene.

     

    Jeg tror de garanterte hi-end droppene er for at folk skal ha en sjangse til å få tak i bra nok utstyr slik at incursions blir mulig å gjennomføre.  uten en slik økning hadde det sikkert blitt litt liten gjennomføringsgrad i incursions de første månedene. Folk hadde måtte grinde lenge for å oppnå bra nok utstyr til å ha en sjangse..  syns du daily challenge mode missions er vanskelig? vel incursion er vanvittig mye vanskeligere og krever mye bedre utstyr og et tilpasset team. holder ikke med høy dps builds der. man må ha litt av hvert av spillertyper og samarbeide meget godt for å ha en sjanse. 

  10. Ser ut som om serverne åpnet tidligere enn ventet.  Mange som har kjøpt de fysiske diskene spiller nå.  Utviklernes egen offisielle twitchstream er online.  Har man disken i hånda så kan du spille nå.

     

    digitale versjoner krever at man venter til xbox /PSN låser de opp ved midnatt. Litt teit engentlig da xbox/psn egentlig tar vekk en fordel med digitale utgaver. De reklamere jo med at man skal få tilgang med engang ved release.

  11. Xbox one og PS4 digitale kopier blir aktive klokken 00:01 tirsdag 8 mars. dette gjelder ALLE tidssoner og er bekreftet av Ubisoft. 

     

    fordelen med at det er midnatt aktivering av digitale versjoner for konsoller i alle tidssoner (midnatt lokaltid der du måtte befinne deg i verden) er at man sprer belastningen på serverne utover døgnet.

    PC åpner opp 06:00 tirsdag 8 mars.  (steam/uplay)

     

    Preload for xbox one har startet.  preload for PS4 starter klokken 00:01 søndag 6 mars.

     

     

     

     

    Der var tidene for åpning og preload offisielle https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/48n1vr/time_of_launch_are_out/

    Starter for oss tidlig mandag ettermiddag. 

    Serverene åpner 1400 for oss på Mandag, men digitale kopier blir ikke aktive før 0600 på Tirsdags morgen. Har man derimot fått en fysisk kopi tidlig så ser det ut som at det er bare å kjøre på.

  12. Det er Quest du mener, lvl 24. Dette er ministrikes som det ikke er matchmaking på. Der må du skaffe deg et fireteam før du starter på det.

     

    story missions i The dark below starter du ved å patruljere cosmodrome, og finner 3 stk hive. hver av dem vil spawne mission target når du tar livet av dem. Disse hivene står gjemt 3 forskjellige steder på cosmodrome. de står helt i ro og må letes opp og drepes. se på bungies destiny forum for tips om hvor det er gjemt.

     

    jan_roed er min PSN og du kan godt adde meg så blir jeg gjerne med på quests, strikes, weekly og nightfall, men jeg er mest aktiv etter 20:30 på kveldene.

     

     

    Noen andre enn meg som ikke klarer finne noen å spille med på det nye destiny oppdraget?

    For jeg har prøvd å gå inn på det samme oppdraget 5 ganger uten å møte spillere da jeg bare er light 23 å mobsa er 24..

  13. Ser at min Destiny på PS4 er låst med countdown til release av DLC. Timeren står på 16t 50 minutter og lar meg ikke spille destiny før DLC som har samme timer er aktiv. forhåndsbestilt DLC på norsk PSN.

     

    Det må da gå an å spille normal Destiny mens man venter på DLC. Det virka jo i går kveld. Flere som har bestilt DLC på PSN og har samme opplevelsen?

     

     

    Lurer også på hvorfor den teller ned til klokka 9 i morgentidlig, da det er midnatt på vestkysten av USA. Dette er i tilfelle den første ever av mine kjøp som følger amerikansk vestkysttid for en utgivelse.

  14. Er det riktig at for å få ghost-car på time trials, så må jeg koble PS4 av nettet?

    Fikk fotere ghost-car tidligere, nå får jeg nesten aldri. Men av og til popper det opp en ghost.

    Kommer av at det er lagret på serverne.. Treghet i serverne gir den effekten. Årsaken til at dem har bestetidene på serveren er vel for at du skal få ghostcar for den beste tiden på banen fra vennelista di. Hvis en venn er raskere skal du ha tiden hans + ghostcar. Det er i hvertfall det som var meningen.

     

    Jeg anser spillet som dødt og dem skal gjøre enorme oppdateringer før jeg gidder å fyre opp dette spillet igjen. Venter på GT7 og håper det blir bra... Project Cars er vel sendt ut i den store uvisshet (utsatt leeenge), The Crew er enda værre enn DC. Fins ikke bra bilspill for PS4 ennå...

     

     

    Jan_roed

  15.  

    Driveclub er etter min mening helt greit bilspill. Det er bedre enn det som finnes for PS4 fra før.

     

    Det kommer nok en del DLC med baner og biler. Dynamisk vær har dem jo sagt skal komme i en patch. Serverproblemene er nok 1. pri for dem og jeg regner med det løser seg. Hvis ikke regner jeg DC som dødt etter kort tid. Da mister kundene tolmod og går videre.

     

    Jeg har ikke spilt DC så mye ennå, men jeg er en gammel gamer som sist spilte bilspill når Colin Mcrae Rally var ute til PC. Jeg syns en del av følelsen jeg hadde med CMR er tilstede i DC. Syns mye er veldig likt også. Mangler bare kartleserstemmen ;) fartsfølelsen er den samme, men bilene er jo mer gatebiler enn rallybiler. Jeg koser meg så langt med DC ihvertfall. Jeg prøver å gjøre det mest mulig realistisk ved å kun bruke cockpitview (sitter bakrattet). Syns det er best å kjøre svinger å da.

     

    Det beste bilspillet for PS4 blir nok GT7 og jeg har Project Cars som en liten outsider som kan overraske veldig. The Crew er mye dårligere enn DC og det er ikke rart dem har utsatt release av TC.

     

    Jan_roed

  16. Mulig dette har blitt besvart før, men er det mulig å kjøpe Driveclub PS Plus Edition Full Game Upgrade til 339 gjennom PS Store, selvom selve PS Plus varianten av Driveclub ikke er tilgjengelig?

     

    (Har PS+)

    Jepp det går fint.. Har selv gjort det i går.

     

    Jan_roed

×
×
  • Opprett ny...