Gå til innhold

Skoging90

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skoging90

  1.  

    Tusen takk for info. Dette virker som den eneste måten å anskaffe en slik en pr. dags dato etter å ha sjekket en god del andre steder.

     

    Forresten - hvorfor amerikansk google-konto? Hvorfor ikke bare bruke din egen via VPN og legge til JetCarrier-adressen der?

     

    Eg bestilte frå Amazon, men ser at den er out of stock akkuratt no.

    http://www.amazon.com/dp/B00GN1YKBU/ref=pe_385040_30332190_TE_M3T1_ST1_dp_1

     

    Meget rask levering då eg bestilte fredag, og fekk den levert for ein time sidan (mandag). Det skulle jo eigentleg berre mangle då frakten var relativt dyr (einaste alternativ var priority shipping). Havna totalt på ca 600,-

  2. Fant ikke noe god informasjon om dette, men noen som har kjøpt fra utlandet og fått det tilsendt til Norge?

     

    Eg bestilte Nexus 5 32GB White frå ei britisk side kalt handtec.co.uk: http://www.handtec.co.uk/google-nexus-5-white-32gb-lg821-auk3wh.html

    Dei sender til Norge og trekk då frå britisk moms, det blei då samme pris som på britisk Play Store, £339 + ca £15 i frakt.

     

    Dei har den ikkje på lager atm, og det står ingen dato for når dei vil få den inn, men eg sendte dei ein mail tidlegare i veka og fekk då svar at dei venta den inn i slutten av denne veka. Det stemmer godt overens med datoen dei har på 16GB svart, 29. nov, so eg har eit stort håp om at min og blir sendt i morgon.

×
×
  • Opprett ny...