Gå til innhold

teedee

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teedee

  1. Problem: datatrafikk fungerer ikke, får heller ikke mottatt mms.

     

    Datatrafikken fungerer kun rett etter at pinkoden er tastet inn. Etter en times tid aktiveres ikke datatrafikken når jeg slår den på, enten ved hjelp av widgets eller instillingene i menyen. Dersom jeg slår av/på flymodus funker datatrafikken igjen umiddelbart, men etter en stund skjer det samme igjen. Får heller ikke mottatt mms, men får sendt. Mistenker at dette henger sammen med datatrafikkproblemene.

    Problemet oppstod for et par uker siden, da jeg byttet fra LudoMobil til Tele2 Sheriff. Alt funka flott på Ludo. Har dobbeltsjekka at APN osv er korrekt fra Tele2s sider.

     

    FYI: kjører FroydVillain 1.7.2. Har ikke wipet tlf el.l. etter jeg byttet til Tele2. Håper å unngå dette.

     

    Noen som kan hjelpe til?

     

    -t

  2. Noen som har peiling på om det er mulig å fikse dette?

    Telefonen registrerer ikke at ørepluggene tas ut. Dermed må jeg restarte telefonen for at andre skal høre meg under samtaler... kjedelig feil, men til å leve med om ikke mulig å fikse. Det skjedde forøvrig på siste offisielle rom fra HTC (husker ikke om det skjedde før dette), og det skjer på rom'en jeg bruker nå (FroydVillain 1.7.2), så jeg mistenker hardwareproblem...

     

    .t

  3. Bonusspørsmål her: Får ikke til å synce alle kontaktene mine med Facebook. Noen av dem er pga de ligger ikke med riktig navn. Er det noen måte å legge de inn manuelt?

    Dette var jo mye lettere på orginale 2.1

     

    Fant ut dette i dag da jeg hadde samme nøtt å knekke... Gå inn på den enkelte kontakten, velg menu - rediger kontakt - menu (igjen) - Foren (merge på engelsk?)

    Da kommer det opp venner fra facebook'en din det foreslås at du fletter sammen med kontakten du har valgt på telefonen. Dersom navnet i kontaktlisten på telefonen din / facebook er for ulike, vil ikke alltid riktig facebookvenn bli foreslått, så da må du endre kontaktnavnet på telefonen slik at det stemmer overens med facebook-navnet...

    Funka i alle fall for meg (FroydVillain 1.7.2).alternativer

     

    -T

    • Liker 1
  4. Står jo at det er ROM version 2.73.405.6_R - min Hero (som bare har offisielle oppdateringer, har versjon 2.73.405.5). Er denne som de nå har lagt ut på norsk? Registrerer at når jeg velger Hero i nedtrekksmenyen, så har ikke oppdateringen blitt lagt ut enda... http://www.htc.com/no/supportdownloadlist.aspx?p_id=283&act=sd&cat=all mulig at de bare er treige?

     

    Etter del 1 av OTA oppdateringen er buildnr: 2.73.405.93

×
×
  • Opprett ny...