Gå til innhold

Samsung93

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Samsung93

  1. Jeg har prøvd google masse etter andre som har sett samme fenomenet andre steder i verden men finner ikke noe som helst om det..

     

    Jeg spurte kompisen min om de dråpene som gikk nedover denne trappa men han sa at han så engler, ikke dråper..

     

    Nå skal det sies at jeg er jævlig nærsynt da haha.. men det var ganske stort så jeg mener bestemt det var dråpelignende vesener og ikke engler.

     

     

    Var en veldig bisarr opplevelse.

    • Liker 2
  2. Jeg var ute og gikk tur med hunden min og plutselig ser jeg et grønt stort lys som kommer ut fra skogen og dannet en gigantisk stort kvadrat, som om det er en prosjektor hvis dere skjønner.

     

    Jeg bor på landet og ganske øde.

     

    Denne store firkanten ble da hengende i luften og ikke på himmelen i den forstand. Først var det masse bevegelser i denne firkanten som om det var sigarettrøyk for å gi dere en forklaring på hva slags bevegelse det var snakk om, jeg tenkte selvsagt at dette var nordlyset da det hadde lignende grønnfarge. Men det som var så ufattelig rart var denne prosjektor delen av lyset som kom ut fra skogen, eller var slik det så ut fra der jeg stod ihvertfall.

     

    Deretter ble all denne grønne "røyken" inne i denne firkanten til en trapp som gikk nedover. Deretter dukket det opp dråpelignende grønne greier som begynte å gå nedover trappen. Og når de dråpene kom ned så snudde dem og gikk opp igjen....

     

    Jeg løp inn og hentet kompisen min som også ble vitne til dette, lyset kom nærmere og nærmere oss og vips så forsvant det...

     

     

    Hva i svarte granskauen var det der?? Det som er så rart er at kun en uke etterpå så var jeg hjemme hos en annen kompis som hadde en barnebibel fra ungen sin liggende åpen på bordet og der så jeg samme type setting bare med mennesker.. og den het "Jacobs ladder"....

     

     

    Det her er kun observasjon fra min side og jeg er genuint ute etter hjelp til hva det der på himmelen kunne være... jeg er ikke ute etter noen religiøs debatt, det er ikke det dette handler om. Vi var to som så dette.

     

    Har sett bilder av nordlyset men kan det danne så billedlig mønster som perfekt konstruert trapp og deretter dråper som går ned og opp trappen da??

     

     

    Jeg vet folk nå tenker sikkert at jeg er helt gal og hadde jeg ikke sett dette selv så hadde jeg tenkt at jeg var en lunatic selv, men dette skjedde altså og lurer på om noen har en rasjonell forklaring.

     

     

    Takk :)

    • Liker 1
  3. Jeg skal ikke ha noe av at ungdommer skal falle for fristelser pga noen uvitende arrogante trangsynte hasjhuer som gnåler og sutrer som drittunger på et forum om at det er bra!

     

     

    Rett og slett idioti! Heldigvis er de fleste i samfunnet oppegående i hodet og det vil forbli ulovlig.

    • Liker 1
  4.  

     

    Det holder i massevis med alle fyllekjørerne. La oss ikke plusse på enda mer faenskap i samfunnet.

     

    Hvis det ikke er i samfunnet allerede, hvordan kan du uttale deg om det da? Da kan du jo umulig ha noe særlig kjennskap til det?

     

    :hmm:

     

    Fordi jeg har vokst opp i et miljø der hasj var meget sentralt og jeg har sett hva det gjør. Aldri prøvd det selv fordi jeg så hvor ødelagte de rundt meg ble.

  5. Ja ja, da ble visst to stk drept igjen da pga en desperat utvist person.

     

    Minner meg om bussdrapene for noen år tilbake. Desperate folk gjør desperate ting, og vi ønsker dem hjertelig velkommen inn i landet!

     

    Og var han ikke desperat nei da er han bare dårlig ull rett og slett.

  6.  

     

    Så... ikke ETT eneste godt argument for å legalisere da altså.

    Du synes ikke folk skal få gjøre som de selv vil når det ikke går utover noen andre enn dem selv?

     

    Men....det går jo utover andre når folk blir psykisk syke av stoffet og når unger og andre rundt kan få det i seg ved passiv røyking og lovlig salg av hasj vil øke forbruket betraktelig for ungdom og det vil gå utover dem.

     

    Latterlig at man ønsker å legalisere noe så idiotisk som et narkotisk stoff. Dere vet ikke hva slags konsekvenser det vil ha og jeg vil ikke ha hasj rusa folk bak rattet når jeg kjører bortover veien.

     

    Det holder i massevis med alle fyllekjørerne. La oss ikke plusse på enda mer faenskap i samfunnet.

  7. Strenge straffer kan være forebyggende på noen men på mange så skjer drap eller grove voldsepisoder i affekt eller under rus av narkotika eller alkohol.

     

    Sjalusi og kjærlighet pg skillsmisser er årsaken til flere drap årlig.

     

    Hvis Ola finner kona i senga med naboen og Ola dreper kjerringa og eller naboen av sinne så tenker ikke Ola på at han må sitte i 21 år f.eks.

     

     

    Det er jo rehabiliteringen som er viktigst for å hindre gjentagelse. Oppfølging etterpå og hvordan kriminalomsorgen tilrettelegger for den enkelte både utenfor og innenfor hotellet....nei uff da jeg mener fengselet. Beklager.

×
×
  • Opprett ny...