Gå til innhold

Joak1mV

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joak1mV

  1. Blir mye enklere med strategispill på konsoll om dette blir vanligere. Synes neste generasjon konsoll burde gjøre det til standard at spill kan brukes med mus og tastatur

     

    Hva med å spille RTS på PC isteden? Ser ikke poenget med en konsoll+mus og tastatur really. Eneste jeg ser er et låst system som kun kan brukes til spill som ikke har mulighet for oppgradering og som man må bruke i over 6 år før det kommer en ny generasjon. Waste.

     

    Inb4 CS:GO som er crossplatform uten aim-assist for joystickscrubsa. Kommer til å bli QQstorm uten like når de blir griseeid.

     

    Enkelheten med konsoll, vel! Det er da mange som ikke orker alt stresset med en pc, + at du må betale mye for å holde en pc oppdatert. Mange er villige til å ofre grafikk og ytelse til noe som er lettvint, selv om den ligger litt etter. Og strategispill trenger vel ikke den beste ytelsen uansett, når det ikke er selve grafikken elns som er i fokus

  2. For rundt 10 år siden gikk krympehysteriet som verst og resulterte i telefoner på størrelse med fyrstikkesker. Senere innså man at det kanskje var en smule upraktisk likevel. Nå går hysteriet i to retninger: større og tynnere. Når skal folk innse at det er en smule upraktisk det også?Større er ikke akkurat lommevennlig selv om de blir tynnere. (Hvem har vel paddeflate lår og aldri setter seg?).

    Når den blir større, så er det jo skjermstørrelsen som er i fokus. Og de har vel begynt å blir komfortable med de størrelsene som er nå? 3-4,5 er ganske behagelig etter min mening, og tynnere jo bedre ;) Så lenge den ikke kan knekke :p

  3. Fun facts:58-tommerene med vanlig 16:9-format vil ha 18% større areal enn 58-tommeren med 21:9.58-tommeren med 21:9-format vil ha samme areal som en 53,4-tommer med 16:9.58-tommeren med 21:9-format vil vise det aller meste av TV-sendinger med sorte kanter slik at reell bildeflate tilsvarer en 46,6-tommer med 16:9.

     

    Fun facts:

    En 58" med 16:9 vil ha vannrette svarte streker på filmer som er filmet i 2.40:1. Dvs. at om du ser mye på film som er filmet i dette sideforholdet, vil du ha større areal ;)

     

    Virker greit med facebook/twitter på sida, men virker stress å navigere med en vanlig kontroll.

  4. Latterlig artikkel. Android er ett operativsystem, ikke chassiset til en mobil.Som alle sier, en billig telefon er satt sammen av billige komponenter og kan jo ikke måle seg opp mot telefoner i 4000-5000 kroners klassen. Og en Iphone koster jo enda mere uten at den er bedre enn disse Android kjørte mobiler i 4000-5000 kroners klassen. Er jo en grunn til at man betaler 100 kroner i forsikring hver måned for en Iphone, mens jeg betaler bare 39 kroner for min Htc Sensation XE. Er jo der det ligger, en Iphone koster mye mere å reparere!!

     

    Den koster ikke nødvendigvis mere å reparere, men prisen er jo så klart høyere når statistikken for ødelagte iPhoner er så høy i forhold til andre ;)

  5. Jeg kjøpte en gang en LG KC910 Renoir. Fy flate for en dårlig telefon. Tror det offisielt er tidenes treigeste mobil. Når jeg tenker meg om så var alt utenom kameraet dårlig. Nå har jeg allergi for kombinasjonen LG+mobil.

     

    Jeg har Optimus 2x, strålende fornøyd, hadde en dårlig lg for 5 år siden, men jeg kom over det. Har ikke angret. Angrer på at jeg ikke var tålmodig nok til å vente på galaxy s II da, men men.. :/

×
×
  • Opprett ny...