Gå til innhold

Habarug

Medlemmer
  • Innlegg

    295
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Habarug

  1. Hver gang ny iphone blir lansert er den for lengst overkjørt av middels Android mobil. Jeg håper at dem ikke lanserer noe billig. De graver allerede sin grav og det gjør de godt.

     

    iphone er historie.

     

    Dette er tøv. Ingen middels Android mobil overkjører iPhone 5. iPhone 5 har et solid kamera, en bra CPU, fantastisk GPU og nydelig skjerm. Det er vel også svært få som vil klage over byggekvaliteten.

     

    Angående selve saken så tviler jeg litt på at de vil øke oppløsningen, men det er ikke så forferdelig usansynlig. Det vil kreve mye arbeid fra utviklere siden iOS (hvertfall foreløpig) ikke automatiske skalerer på samme måte som Android gjør. Utbytte av høyere oppløsning er vel også minimalt. Det er likevel godt mulig Apple gjør det, siden det gjør Apple lettere å markedsføre og hindrer konkurrenter i å skryte av at de har så voldsomt mye høyere oppløsning

    • Liker 3
  2. Vet ikke om noen forhandlere i Norge, men du kan bruke Play Store + Jetcarrier

     

    Har du bestilt? Jeg er litt i tvil. Det dekselet jeg har nå gjør brettet litt tykkere enn jeg egentlig vil, men samtidig bruker jeg den som støtte slik at brettet står svært ofte, og jeg tror jeg vil savne det med Smart Cover

  3. Dette er bare vås. Google krever da ikke at mobilprodusentene legger inn Google Play, Gmail etc. på Android produkter. Bare se på Amazon sine dingser, her har Amazon erstattet Google sine tjenester med sine egne løsninger. Ønsker du ikke at produktet skal ha Google sine tjenester, er det ingen som hindrer deg å ikke inkludere dem. Det har aldri vært snakk om noen tvang.

    • Liker 4
  4. Hei!

    Jeg har virkelig lust på en N10, mn har ikke lust å bestille fra Multicom fordi det virker litt "jalla" og dårlig kundeservice. Er det noen andre steder jeg kan bestille en N10 32gb ifra??

     

    Fint hvis noen som har en, eller med litt erfaring kan anbefale noen nettbutikker jeg kan bestille ifra.

    På forhånd TUSEN TAKK! :-)

     

    Det virker på meg som at ingen her har hatt noen problemer med Multicom. Det gikk hvertfall helt fint for meg :-) Jeg vet uansett ikke om noen andre steder utenom import fra utlandet

    • Liker 1
  5.  

     

    Har du fortsatt de samme tankene etter å ha sett mobilen?

     

    Er det noen inne her som har rooter sin Htc One S? I så fall, hvilken ROM bruker dere? (På jakt etter en ny)

     

    HTC one er uaktuell uten multitasking knapp.

     

    Jeg bruker vanligvis CM, men akkurat nå bruker jeg Viper siden jeg trenger radio :)

  6. Jeg fikk mail fra Multicom om at de ikke ville få inn 16GB på lenge og spurte om jeg ville bytte til 32GB som de forventet en leveranse av snart. Endte til slutt opp med å bestille 32GB istedet, 800 kroner er ikke så stor forskjell og de ga meg tross alt 146 kroner avslag :p

    • Liker 1
  7. Hvorfor har jeg en negativ følelse når det kommer til sterk magnet nærme en telefon? Har ingen aning om dette kan skade mobilen, men har en følelse at det kan. Noen som kan avkrefte dette?
    Nei, magneten vil nok ikke skade mobilen, en kraftig magnet vil kanskje kunne forstyrre signalene, men ikke noe annet, har selv forsøkt skade flere mobiler med kraftige magneter uten "hell" ;)

     

    Sikker? Jeg husker hvertfall at eldre PC-skjermer (har ikke prøvd dette nylig) ikke likte å bli utsatt for magneter, men det er altså ikke slik med mobiler?

×
×
  • Opprett ny...