Gå til innhold

JulianF6

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JulianF6

  1.  

     

    Synd de ikke har fokus på god lyd :/

     

    Det er god nok lyd, ikke lat som du faktisk hører noe dårlig lydkvalitet.

    Barnerumper hører kanskje ikke at Spotify har dårlig lyd når de lytter på mobil, men på mitt hjemmeanlegg er lyden heller dårlig. Samme låt hørt på NRK radio låter langt bedre enn på Spotify. Og en CD-plate av god produksjon er ekstremt mye bedre lydmessig.

    Det må være helt forferdelig å være så "kresen" på lydkvalitet. Hører ikke stor forskjell på Spotify sin beste kvalitet og andre tjenester som kan levere høyere kvalitet og det er jeg forbanna glad for.

     

    Sier forøvrig litt om deg som person når du kaller andre som takler lavere kvalitet for barnerumper.

    • Liker 2
  2.  

    Håper ikke det, 3D touch på tastaturet er genialt  :hm:

    Så genialt at de altså vurderer å fjerne det. Etter introduksjon hvor mange var skikkelig ivrige så har det og heller ikke blitt snakket noe om det siden. Hvis det er genialt må det nesten endre hvordan folk bruker mobilen, men det har det helt klart ikke gjort. 

    Det har 100% endret hvordan jeg bruker mobilen min og jeg tror det hadde gjort det dersom folk faktisk var klar over hva man kunne gjøre med 3D Touch og fikk det inn i fingrene.

     

    Er nok der problemet ligger. Verken Apple eller noen andre har pushet like hardt på 3D Touch som de gjør med andre ting som blir det nye vanlige.

     

    Har selv måtte oppsøke hva man kan gjøre med 3D Touch og deretter minnet meg selv på å gjør ting med det for å få det inn i fingrene. 3D Touch er fantastisk å ha når du vet å bruke det.

  3. Blir spennende å se hva de endrer til.. såvidt jeg skjønner må de slå sammen hovedabonnementet og data frihet slik at man kan bruke data frihet gjennom telia sitt nett og ? Håper inderlig de får dette på plass raskt. Har sagt opp mitt ADSL med 0.3mbit ut og crappy 9mbit inn midt i hjertet av bergen sentrum pga det ikke er lagt inn fiber i gaten for å gå over på ice sin løsning.

     

    Hørtes meget kjent ut, er ikke tilfeldigvis snakk om Strømgaten? Har hatt like dårlig nett der men endelig får vi fiber etter å ha mast om det til huseier. Viste seg at det var fiber lagt inn to bygg ned i gaten. Utenom der så det dårlig ut.

  4.  

    Blir spennende å se hva de endrer til.. såvidt jeg skjønner må de slå sammen hovedabonnementet og data frihet slik at man kan bruke data frihet gjennom telia sitt nett og ? Håper inderlig de får dette på plass raskt. Har sagt opp mitt ADSL med 0.3mbit ut og crappy 9mbit inn midt i hjertet av bergen sentrum pga det ikke er lagt inn fiber i gaten for å gå over på ice sin løsning.

    Tviler sterkt på at du får 1 TB mens du roamer på Telia ;)

    Hørtes meget kjent ut, er ikke tilfeldigvis snakk om Strømgaten? Har hatt like dårlig nett der men endelig får vi fiber etter å ha mast om det til huseier. Viste seg at det var fiber lagt inn to bygg ned i gaten. Utenom der så det dårlig ut.

  5.  

    18 GB Datapakke i EU er mistekrav syns jeg, er ganske lite, da det koster nok lite med 50-100 GB.

    Syns chilimobil burde skrive hvor store datapakker man kan bruke uten å bli kastet ut, sist gjelder 100 GB. Antar det gjelder fremdeles.

     

    Det er stygt å lyve!!!!

    Har selv brukt oppunder 500 GB på en mnd uten hverken mail eller noen utkastelse

    Kan skyte inn med et innspill her og si at jeg selv har brukt 450 GB denne måneden. Delt til mine egne enheter har jeg også gjort.

    • Liker 1
  6. 25g til 399 er bra det kan presse ned prisene mener enda at fribruk er bra spessielt med den sms som blir automatisert for de av oss med ekte telefon ikke leketøy fra Apple

     

    Vil bare nevne at man kan "automatisere" på iOS også i den forstand at selve prosessen med å sende meldingen går automatisk. Den nye Shortcuts-appen deres kan brukes til å for eksempel sende en melding med spesifikk tekst til spesifikk mottaker ved å bare trykke på en knapp.

     

    På Android kan man vel helt sikkert gjøre det 100% automatisk på en eller annen måte, men tenkte det var verdt å nevne :)

  7.  

    Fin løsning som også praktiseres i andre land, men Chili har fortsatt den laveste mengden jeg har sett internasjonalt før man må sende SMS...

    Da er det bare å si takk til deg og dine medsammensvorne, som har sørget for at jeg og sikkert 99,9% av de øvrige fri data-abonnementene som ligger på 30-50 GB i mnd. nå må betale vesentlig mer.

    Har hatt Fri Data i 1 måned i dag og er oppe i 450 GB :)

     

    Grunnen er et helt ekstremt dårlig nett her i påvente av fiberutbygging og helt ærlig har jeg ikke dårlig samvittighet i det hele tatt. Endringen som nå skjer hadde skjedd på et eller annet tidspunkt uansett og når et abbonement skal være fri data opptil 1000GB, ja da bruker jeg det jeg ønsker.

  8.  

     

    De kundene vi ikke vil ha, er de kundene som bruker abonnementet som en erstatning for fiberen hjemme.

    Hva om det ikke er mulig å få fiber her, da sier han vel implisitt at det er greit? Kan jo ikke erstatte noe jeg ikke har  :hmm:

    Etter å ha lest om andres erfaringer har selv byttet til Fri Data grunnet det horrible nettet som er her jeg bor. Når alle bruker det samtidig er det faktisk ubrukelig, helt uten overdrivelse.

     

    Jeg har nå gått ned 100kr i måneden fra mitt forrige abbonement og har "oppgradert" nettet her til min egen bruk. Bor i sentrum, så jeg får gjerne mellom 110-140 mbit ned og rundt 60-90 mbit opp.

     

    Per i dag bryter jeg vel vilkårene deres ved denne delingen, men de ser ikke ut til å håndheve det men mitt forbruk og det er snart lov å gjøre som jeg gjør uansett. Fortsetter slik jeg :)

    • Liker 1
  9. Håper de beholder abbonementet og gjør at man kan dele med andre eiendeler/enheter som man eier. Hadde vært en drøm for flere venner til og ha dette abbo, ettersom bredbånd ikke funker som det skal eller at fiber koster skjorten og sette opp. Dette hadde vært perfekt, sist jeg sjekket 4g hastighetene hos min venn var det på 45/35 på dagen og 80/60 på kvelden. (Bor ved siden av et fjell, så hastigheten er varierende.)

     

    Bor selv i et kollektiv der nettet er så dårlig at vi like godt kunne droppet det. Byttet selv til Chilimobil nylig etter å ha sett at mange brukte det som hotspot uansett og gjerne brukte 300-400gb i måneden uten problemer.

     

    Har nå brukt 300gb selv og jeg har ikke brukt bredbåndet her siden jeg byttet. Er vel ca 20 dager siden jeg gjorde det. Bor midt i sentrum, så farten ligger på mellom 100-140 ned og gjerne 40-80 opp. Stabilt og fint, beste avgjørelsen jeg har gjort på lenge.

     

    Sparte 100kr i måneden fra mitt gamle abbonement og jeg har teknisk sett oppgradert nettet her til de grader.

     

    Min frykt er at de kommer til å endre vilkårene for å etterkomme NKOMs uttalelser men at de også dermed vil øke prisen for å kompensere for en eventuell økning i dataforbruk hos deres kunder når flere av dem bruker data på flere enheter.

     

    En liten prisøkning hadde ikke gjort noe forsåvidt. En stor en hadde derimot blitt et problem, men det tror jeg også at Chilimobil skjønner at gjør det mindre attraktivt.

     

    Selv kunne jeg gjerne betalt opptil 599 i måneden for dette siden jeg bruker veldig mye data nå.

     

     

    • Liker 1
  10. Henger meg på denne tråden jeg også da jeg lurer på det samme. HD2 eller 3GS? Har fra før nokia n82 som er moden for utskifting.

     

    Et minus med HD2 kan være størrelsen?

    Syns 3GS er stor nok, men HD2 vil ta mere plass i lomma. Men siden jeg ikke har holdt i en HD2 kan jeg ikke med sikkerhet si at størrelsen er et minus. Noen som har sammenlignet telefonene opp mot hverandre ved å fysisk holde i de?

     

     

    Jeg har en HTC HD2 og vil bare si at den er helt super! Jeg har en venn med iphone så jeg har da holdt begge deler og jeg mener at HD2 har stor skjerm men den er ikke for stor til lommen. Altså skjermen er utrolig bra! Kamera er også veldig bra og det har autofokus.

     

    Som noen her har sagt, er det et minus at det er windows mobile og ikke android.

    Jeg har ikke prøvd android men jeg må innrømme at takket være windows mobile er iphone bedre hvis du vil ha mange kule apps.

    Men du kan da laste ned for eksempel O!Market til HD2. Mye kult der.

    Jeg har for eksempel lastet ned en metaldetector :)

     

    Uansett, sånt som spotify, the voice mobile og sånne skikkelige apps, er ikke på windows telefoner.

     

     

     

    HD2 hadde vært nåtidens beste telefon hadde den bare hatt Android istedet :)

     

    - Julian

×
×
  • Opprett ny...