Gå til innhold

Ønskekvist

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ønskekvist

  1. Har oppdatert til 2.1.

     

    Og sliter nå med å få lastet ned igjen mine betalte applikasjoner fra Market. Har bla kjøpt backup pro, og tok backup før oppdateringen. Hjelper lite med den backupen når jeg ikke lengre får lastet applikasjonen ned til telefonen igjen.

     

    Er det flere som opplever problemer med å laste ned igjen sine betalte applikasjoner fra Market etter oppdatering til 2.1?

     

    Har prøvd å kjøpe andre applikasjoner også nå etter oppdateringen og de blir bare stående å henge som "laster ned", i likhet med de applikasjonene jeg hadde kjøpt fra før oppdateringen. Slik har det nå vært i flere dager, så tålmodigheten er slutt her i gården!

  2. Er det noen av dere som har X10 mini/mini pro, som vet om det går å fjerne den gmail-adressen man la inn når man logget inn på market første gangen?

    Jeg har prøvd å leite i alt av valg og menyer, men finner ikke ut hvordan.

    Jeg ønsker i utgangspunktet ikke å tilbakestille hele telefonen

  3. Jeg endte iallefall med å bestille ZX1 :)

     

    Gleder meg til å finne ut om jeg gjorde et bra valg. Etter å ha lest flere tester og utfra hvor billig kamera er nå, så valgte jeg det.

    Jeg fant ut at for meg ville LX3 bli litt "klumpte" pga størrelse, løst linselokk og hvordan feste bærereimen osv..

     

    Trengte kamera nå, så sånn sett kunne ikke jeg sitte på gjerdet å vente til høsten. Det vil vel alltid komme noe som er bedre enn det man har, og da kan man aldri handle i tilfelle ny lansering om noen måneder.

     

    Men om det kommer en ny etterfølger til LX3 så kan nok det bli aktuelt å oppgradere engang.

  4. Takk for svar så kjapt.

     

    Har en 400D, med kitobjektiv. Hadde og solgte 50mm F1,4 fordi den ble for smal. Det var et ypperlig objektiv, utrolig bra bilder, men ønsker mere vidvinkel. Så til speilrefleksen min leiter jeg etter et rimelig og lyssterkt zoomobjektiv, feks Tamron 17-50mm F2,8.

     

    Er lite glad i å dra med speilrefleksen min siden den er så "stor", derfor på leiting etter hendig kompaktkamera som leverer bra bilder.

     

    Har lest og studert og ramler alltid tilbake på LX3.

     

    Noen andre som har ZX1 som kan si noe, hvordan innendørs bilder blir feks?

  5. Skal kjøpe kompaktkamera og klarer ikke velge mellom LX3 og ZX1. Vidvinkel er viktig for meg. Ønsker bra bildekvalitet, lite og kompakt kamera som er lett og ta med. Er amatør så det blir lite bruk for RAW filer og manuell innstilling av alt mulig.

     

    LX3 tiltaler meg veldig, men er redd det snart vil bli erstattet av en ny og bedre LX4 feks. Men bra lysterkt objektiv og bildekvaliteten høres fristende ut.

     

    ZX1 har vel ikke like lyststerkt objektiv, men er mindre og billigere. Har jo sett at den har fått en etterfølger, men ser ikke helt vitsen å gå for ZX3 pga lite nytt i mine øyne.

     

    Så - er det noen her som kan hjelpe meg å velge? Siden begge er kompaktkameraer og derfor ikke kan sammenlignes med speilrefleks, er det som jeg får bedre i LX3 verdt de ekstra kronene? Eller vil jeg klare meg uten blitz som popper opp (mindre røde øyne?)og F2.0?

×
×
  • Opprett ny...