Gå til innhold

ADSL768/128

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ADSL768/128

  1. Jeg har opplevd svært lite feil med Z1. Hatt min samboers telefon under vann mange ganger uten at dette har påvirket telefonen. Ellers er det generelt lite feil med Z-serien. Hvor gammelt er simkortet ditt? Ville prøvd å bytte ut simkortet for bedre dekning.

    Hei

     

    Takk for svar. Byttet SIM kort for få mnd siden. Har OneCall og fikk nytt SIM pga nettbank. Kan jo være bare min, men som sagt så har jeg funnet en del med mange av de samme problemene. Kan du pare telefon med bluetooth og samtidig feks streame musikk fra Spotify via WiFi? Det fungerer fint med mobilnett men ikke med WiFi.

  2. Hei

     

    For 2 år siden gikk jeg fra mange år med iphone over til Android. Måtte veien om Samsung, HTC før jeg endte opp med Xperia Z. I starten var jeg veldig fornøyd med telefonen. Men etter hvert som det har kommet nye oppdateringer så fungerer telefonen dårligere og dårligere.

    Jeg har kjørt fabrikkinnstillinger uten å gjenopprette programmer, uten at det hjelper.

    Har hatt telefonen under vann 2 ganger rett etter den var ny.

     

    - Folk hører meg dårlig når jeg prater i telefonen

    - Det er mye dårligere dekning på min telefon enn ungenes iPhone og konas Nokia

    - WiFi har også elendig dekning i forhold til ovennevnte

    - WiFi ramler rett som det er ut (Må skru av og på telefonen for å få det på igjen)

    - Plutselig så ringer ikke telefonen (Må skru av og på for å få på ringesignal igjen)

    - Skjermsparer går ikke av etter samtale så jeg må trykke på låsetasten på høyre side og slå koden for å kunne legge på en samtale hvis ikke samtalepartner gjør det først.

    - Kan ikke koble telefonen til Bluetooth høytaler samtidig ved bruk av WiFi. Da skrur den av WiFi.

     

    Nå er jeg lei, og lurer på å bytte telefon.

    Kunne kanskje gått for Z2 men er redd denne skal ha mange av de samme problemene, er fristet til å gå tilbake til noe som for meg har fungerte utmerket hele tiden. Kjøpe iPhone 5S (Siste jeg hadde var 4S)

     

    Jeg har googlet litt og sett at flere har enkelte av disse problemene både med Z og Z1.

     

    Noen erfaring med dette?

  3. Har en Hitachi PJ-TX300 som har begynt å lage klikke lyder ved bruk. Den er brukt ca 3300 timer. Er usikker på hvor gammel den er men tror vi har hatt den 6-7 år. Aldri byttet pære.

    Er det pæren som lager lyd? Har ikke lyst til å betale for rep da den er så gammel, men ny pære kan jeg spandere på den.

    Noen som i så fall vet hvor man kan få tak i rimelige pærer?

    Og må kunne returnere den hvis det ikke løser problemet.

    Er det vanskelig å skifte slik en pære?

  4. Hjelp med Android 4.1.2 og E-post IMAP innstillinger.

    Min iPhone hadde ikke problemer med å synkronisere e-post med IMAP konto. Men på min Android telefon så kan jeg ikke se e-post sendt fra pc og heller ikke motsatt. Jeg kan ikke se på pc hva jeg har sendt fra telefonen. Noen som har noe tips?

     

    Jeg har en Xperia Z og har brukt denne guiden:

    http://www.domeneshop.no/faq.cgi?id=271&session=3dcba158bc36b76d

     

    Den eneste forskjellen er at i utgående port så får jeg ikke valgt port 587, den tvinger seg selv over på port 465 og jeg kan kan ikke velge kun TLS fanen på Xperia Z har SSL/TLS

     

    Jeg bruke Onecall, men det har vel ikke noe å si da jeg også kobler mot WiFi. Er helt ny på Android etter mange år med iPhone så trenger nok litt hjelp her :-(

  5. Har nettopp kjøpt en Xperia Z. Når jeg prøver å publisere noe på Facebook får jeg følgende melding: "Nye kontrollrutiner for personvern......" og til slutt en link til "Få en omvisning" Når jeg trykker på linken "Få en omvisning" så skifter den side og sier "Finner ikke siden du ba om"??? Jeg kan publisere greit på Facebook på pc og på min gamle iphone 4s. Er det noe med Android? Noen som kan helpe meg her? Er ikke vant til Android :-(

     

    Får ikke slettet innlegget. Fant ut av det. Måtte deaktivere Facebook fra programmer og så legge inn innloggingsinfo på nytt. Da virket det igjen.

  6. Tuuusen takk for raske svar. Tror jeg går for den dyre utgaven av Heika98 sitt forslag. Den har jo skjerm inkludert og så er det Intel prosessor samt GTX 690 grafikkort som jo må bli bra.

    Den SSD disken som var med hadde ikke Komplett i systemet??? Byttet den til Intel® SSD 520 Series 240GB 2.5" SATA 6 Gb/s (SATA3.0), 550MB/520MB/s read/write, bulk (OEM)

     

    Siste spørsmål før bestill knappen. SKjermen som følger med er BenQ 27" LED EW2730 1920x1080, 20M:1, VGA/DVI/HDMI [info] er dette en ok skjerm? Og holder det med 1920x1080 i oppløsning til spill? (iMacen har 2560x1440)

    Har også byttet til følgende i fra original oppsettet:

    Lagt til : Logitech G35 Gaming headset 7.1 surround sound powered by dolby [info]

    Endret til: Logitech Gaming Keyboard G510 Pan Nordic layout [info] (Dette har min eldste sønn)

    Endret til: WD Desktop Black 2TB SATA 6Gb/s (SATA 3.0), 64MB Cache, 7200RPM, 3.5", Dual processor [info] (Det gikk ikke å fjerne noe)

     

    Er det da bare å trykke kjøp så har vi et bra oppsett til både jobb og morro?

    Glemte en ting: Bør jeg oppgradere prosessor til 6-core eller betyr ikke det så mye, koster jo kr 1817,- ekstra?

  7. Hei

     

    Blir helt forvirret av alle råd her, ser ut som om mye går på selvbygg og det er ikke lenger noe for meg. Kan noen hjelpe oss med ferdig pc som er kraftig nok til å kjøre de nyeste spillene på god nok oppløsning, hva nå det er som anbefalt?

    Har skjønt såpass at det bør være et Geforce 690 grafikkort?

    CDOn har noen ferdige pc er som heter THOR og Komplett har noen som du enten kan kjøpe ferdig eller bytte ut deler. Er dette noe for oss?

    Jeg jobber nå på en iMac 27" men er nå møkk lei og den duger overhodet ikke til spill. Er jo nesten ikke spill til Mac :-(

     

    Det jeg og ungdommen ønsker er:

     

    - Stasjonær pc som kjører de nyeste spillene i den oppløsning som dere gamere mener er reelt.

    - 27" skjerm av rett type i forhold til grafikk/oppløsning

    - Minst 16GB helst 32GB minne (Jobber med tunge Photoshop filer som selv min iMac med 16GB sliter litt med)

    - MÅ være SSD oppstart, min 120GB men gjerne 240GB

    - Ekstra disker er jeg ikke sikker på om jeg trenger, har 2stk WD 1TB SATA disker som jeg ikke bruker, de kan vel settes i ny pc?

     

    Budsjett: Hmm, rundt 20-25000? Helst mindre hvis mulig.

     

    Hadde satt veldig pris på om noen kunne gitt en ferdig link til et bra oppsett så vi bare kunne klikket rett i en handlevogn og fått det på døra. Har brukt flere uker nå uten å bli klok på hva vi trenger. Må ikke bli utdatert om 2-3 år!

  8. Ifølge Tel-Ag, så koster 120/120: 1338kr(899+489). Så hvis du fikk skriftlig beskjed om at du skulle få linjen til 659kr, så har de trolig lovet deg noe de ikke kunne holde :(

    1338kr er en syk pris, selv ikke jeg hadde punget ut det, selv om jeg er meget fiber hungrig. Jeg får klare meg med 120/10, 899kr er dyrt nok :p

    Fikk endelig svar fra GET i dag. De har endelig godkjent prisen. De sier også at det kommer nye opplasting priser over nyåret. Det skal da bli mye billigere å øke opphastigheten for de som har fiber.

     

    Slow internet

    Har noen venner som har det akkurat som deg. De bor for langt fra sentralen og har samme pris/hastighet. Her i Lillesand har Netcom bygd ut 4G med bra dekning. Har anbefalt de å bytte til Netcom Hjemmebredbånd 100 GB til kr 599,- pr mnd. 100GB holder en god stund om man ikke laster ned for mye filmer. Absolutt et alternativ når fast linje ikke gir noe bra resultat

  9. Hei

     

    Det er TelAg som har lagt fiber helt inn i huset, vi var andre byggefelt i Lillesand hvor de i forbindelse med bytte av vannrør også la ned fiber. Hos oss fikk vi kun tilbud om GET, mens første område som ble bygget ut fikk tilbud om GET og Telenor fiber.

    Første året skulle jeg kun betale kr 659,- for 100/100Mb men da GET har oppgradert til 120MB så skal jeg få det til samme pris. Problemet er bare det at GET suger på kundebehandling. Har vært i dialog med de 7 ganger nå og fortsatt så klarer de ikke å gi meg rett pris. De tar kr 899,- for 120MB inn og et tillegg på kr 489,- for 120MB ut. Fryktelig irriterende. Når jeg endelig får de til å endre prisen så struper de ut til 10Mb. Og straks de setter opp farten igjen så legger de på kr 489,- igjen. Holder på å bli tullete, men jeg har skriftlig tilbud fra TelAg så nå har jeg bedt de om å krangle seg i mellom, jeg gidder i hvertfall ikke å betale mer enn avtalt :-)

    post-21636-0-89133500-1355671637_thumb.png

  10. JADDA :-)

     

    Tusen takk for alle gode tips. Jeg sitter med en Mac, men bruker en Netgear ReadyNas med innebygd torrent. Så oppsettet ble noe annerledes. Fant denne utrolig bra nettsiden http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Huawei/HG8245/Utorrent.htm som beskrev portforward på min router helt på "Dummy" nivå.

     

    Fant så denne siden: http://www.utorrent.com/help/guides/connection-setup og prøvde meg på nedlasting av disc1 på denne linken http://www.slackware.com/getslack/torrents.php

     

    Kom da opp i 12Mb/sek rett før den var ferdig.

    Det gikk så raskt at den rakk nesten ikke å komme til topps før filen var ferdig :-)

     

    Så når det nå ikke går fortere enn 2-3Mb/sek så er det rett og slett pga ikke nok som deler filen i høy nok hastighet.

     

    Igjen tuuusen takk for hjelpen :-)

     

    I

    • Liker 1
  11. Har du åpnet for port på ruter og klient brannmur ?

    Nei? Har ikke peiling på hvordan det gjøres. Er det helt nødvendig for å få høyere hastighet? Hadde en mistanke om at det var der feilen lå men finner ikke noe guide på nettet til hvordan jeg skal gå frem. Men får prøve igjen.

     

    jeg har selv 70Mbit og får utnyttet hele ned linjen min når jeg bruker torrents, og har prøvd flere forskjellige clienter.

    Har du endret instillinger i router som "Knopfix" sier?

    Kan du legge ut bilder av oppsettet hvis du har gjort det? Har du samme modem som meg?

  12. Har fått installert GET superbredbånd 120/120Mbit for ca 2 mnd siden. Er veldig stabilt på hastigheten når man tester på Nettfart.no og Speedtest.net. Ping fra 9-12 ms, og varierer fra 100-120Mbps inn og 80-130Mbps ut.

     

    Når jeg laster ned filer fra internett så går det kjempefort, kan komme opp i 11-12Mbit nedlastingshastighet.

     

    Men uansett hvilket torrent program jeg bruker så kommer jeg ALDRI over 3Mbit?

    Struper GET torrent porten?

    Er det noe jeg kan stille inn på modemet?

    Modemet fra GET er et Huawei HG8247

     

    Finner ikke noe info på nett om dette problemet?

  13. Hjelp

     

    Pluttselig oppfører Office pakken seg merkelig.

    Hvis jeg skriver i et nytt word dokument så får jeg ikke flyttet markøren ved hjelp av musa?

    Det samme skjer hvis jge oppretter eller svarer på en mail i Outlook.

    Får heller ikke lagt til flere vedlegg samtidig i outlook, jeg må legge inn en og en om gangen eller jeg kan dra alle over fra uforsker og inn i vedleggs vinduet da går det.

     

    Dette skjedde helt pluttselig, jeg har nettopp reinstallert hele maskinen.

    Det som ligger inne er:

    - Windows Vista Home Premium

    - Adobe CS4

    - Corel Draw X4 (som jeg ikke får aktivert, drittprogram, har ringt corel flere ganger)

    - Office 2003

    - Norton Internet Security Online

    Det er det hele?

    Har lastet ned alt av oppdateringer.

     

    Håper på snarlig hjelp!

  14. Jeg har en Garmin Edge 305 som jeg har hatt i ca. 1 år. Jeg er generelt veldig fornøyd og har testet den mot bilen innebygde GPS og disse samsvarer bra. Det som er UTROLIG kjipt med Edge 305 er at den bruker UTROLIG LAAAANG tid på å låse seg til satelittene. Hvis jeg skal ut og trene så skrur jeg alltid på GPSen og legge den på utsiden mens jeg skifter. Da er den alltid klar når jeg kommer ut. Hvis jeg glemmer det og så begynner å gå da kan jeg gå flere hundre meter før den klarer å låse seg og være klar til måling. Jeg har en Nokia N95 som er kjent for å være treg, men den er jo mange ganger raskere enn Edge 305? jeg har lastet ned siste firmware så det skal ikke ha noe med det å gjøre. Noen andre som dette problemet?

  15. Hei

     

    Sikkert flere enn meg som sliter med å få Nokia til å virke som Bluetooth modem under OSX Leopard.

    I OSX Tiger var det ikke noe problem men det er endringer i OSX Leopard som gjør at dette ikke er like enkelt.

     

    Jeg fant denne enkle guiden på IDG.no, følg den med untak av det jeg skriver under lenken:

     

    http://www.idg.no/pcworld/article77624.ece

     

    I leverandør vinduet så velger du jo selvfølgelig "NOKIA" og da får du kun valget i model: "GPRS (GSM/3G).

    Ellers følger du annvisningen slavisk.

     

    Gjett om jeg devla med dette selv før jeg fant denne guiden :-)

     

    Håper dette var til nytte!

  16. Takk for alle svar.

    Ser ut i fra svarene at det er forskjellige alternativer, men må jo si at prisen overrasket.

    Opp i mot 1000,- for en grei løsning.

     

    Kanskje jeg like godt skal gå for en reciver som har mange inn og utganger.

    Men jeg bruker i dag et Logitech Z5500 som jeg er veldig fornøyd med og jeg tror ikke subben kan kobles til ekstern reciver da det jo er innebygd reciver i høyttaleren.

     

    Men uansett så har jeg i hvertfall fått forslag på flere løsninger på problemet så igjen takk for all hjelp!

     

    KT

  17. Hei

     

    Lurer på om det finnes en switch eller liknende som gjør at jeg kan koble min PS3 til både LCD TV og Projector samtidig?

    Slik det er nå så må vi bytte kabel hver gang vi skal spille på enten TV eller Projectoren.

     

    Har sett at det finnes switcher som ordner porblemet hvis du har mange enheter som skal kobles til 1 tv men ikke motsatt, en enhet som skal kobles til flere tver.

     

    KT

  18. Jeg fikk min i går, ikke noe tillegsavgift. Alt ok, er fornøyd selv om det tok 2-3 måneder, husker faktisk ikke når jeg bestilte. Men kommer uansett ikke til å legge det inn på den bærbare det hører til. Har en helt ny stasjonær pc med Vista og kan ikke si at jeg er noe fornøyd. Enkelte ting går utrolig tregt i forhold til XP.

  19. Jeg har innstallert updater og pc suite men når jeg skal starte programmet så vil det ikke åpne.. noen som vet om det noe feil?

     

     

    nokia software updater som ikke vil starte:(

    8518125[/snapback]

     

    Mest sannsynlig brannmur som sperrer for programmet!

    Har samme problemet selv.

     

    Funker greit på en maskin med kun antivirus, men ikke på en maskin med Norton Internet Security.

  20. Sorry skrev feil, ikke X1 men XPS!

     

    XPS M1710 Core 2 Duo Processor T7400 (2.16 GHz, 4 MB L2 cache, 667 MHz FSB)

    XPS Ultimate X-treme N09XP2

    17" UltraSharp Wide Screen WUXGA (1920 x 1200) Display with TrueLife

    2048MB 667MHz DDR2 SDRAM (2x1024) 1

    120GB (5,400 rpm) SATA Hard Drive 1

    Fixed Internal 8X DVD+/-RW Drive with Software 1

    XPS 512MB NVIDIA GeForce Go 7900 GTX 1

    European - Dell TrueMobile 350 internal Bluetooth Module 1

    Europe - Intel Pro WLAN 3945 Internal Wireless (802.11a/b/g 54 Mbps) for Core 2 Duo Processors 1

  21. Hei

     

    Har nettopp solgt min Apple PoweBook Pro 2,16GHz (Intel prosessor) da jeg vil over til PC.

    Funket elendig å kjøre denne med Windows XP, alt gikk så tregt.

     

    Bruker maskinen først og fremst til Adobe Photoshop og Corel Draw samt Illustrator og Quark.

    Maskinen MÅ ha 2GB minne (4GB er fortsatt ALT for dyrt).

    Men så har jeg tre unger som krangler om EN statsjonær PC så det hadde vært greit om den taklet nyere spill også. (Greit når man er på tur også)

     

    Jeg har begrenset tilgang til nettsider fra jobb så jeg finner ikke nok tester.

     

    Har sett på følgende maskiner:

    - Acer Ferrari 5005WLHi_HD_VIOP/15.4"" WSXGA+ CB/Turion 64 2X TL60/ATI X1600 256MB/512MB HM/2048MB/160GB SATA/HD DVD/BT/XP Pro

     

    - Acer TM 8215WLHi_VOIP_BR_Carbon/Cen 2 D T7200/15.4""/2048MB DDR2/160GB-SATA/ATIX1600-256/512 HM/BT/BlueRay/DVI/XP Pro

     

    Var også innom Dell og kikket på en X1 maskin men med bra grafikk kort så måtte man opp på 17" skjerm og jeg vil helst ikke over 15"

     

    Noen som har lest tester eller kjenner til noen av disse eller kan gi meg noen råd?

     

    Maskinen bør ikke koste over 25000,- inkl. mva

     

    mvh

    KT

  22. Hei

     

    Kjøpte King Kong på gamedownloads.com i bursdagsgave til min sønn.

    Lastet det ned og installerte, alt greit så langt.

    Fikk e-post med serienummer fra ubisoft.

    Startet spillet etter installasjon, kopierte inn serienummer og spillet startet.

    MEN det skrudde seg rett av igjen. Har prøvd ørten ting for å få det til å virke, men uten hell.

    Reinstallerte disk to i PCen med Windows XP og nødvendige oppgraderinger, så installerte jeg King Kong også men nå fikk jeg den festlige meldingen når jeg la inn serienummeret: "Activation failed: You have exceeded the number of activations allowed for the given Serial Number."

     

    Hallo i F&%# luken, nå er jeg skif forbanna, det går fanken ikke ann, ikke rart folk kopierer spill, det er jo håpløst å bruke spill man har kjøpt og betalt for.

    Hvis man reinstallerer PCen må man da kjøpe nytt spill hver gang?

     

    Nei erlig talt, og noe svar å få på mail det får jeg ikke.

    SÅ nå ser jeg ikke annen mulighet enn å kjøre til Elkjøp og kjøpe spillet til Gamecube, der er det i hvertfall ikke noe Star-force dritt.

     

    Eller kan noen forklare meg om det er noe jeg kan gjøre for å få tilbake det serienummeret jeg hadde. Har i ettertid avinstallert King Kong på den andre disken uten hell?

     

    Hilsen

    KT

  23. JIPPI, i hvertfall delvis :-)

     

    Jeg la til /3GB i boot ini på slutten.

    Uten den infoen i ini fila hadde jeg kun 1789MB ledig i Photoshop!

     

    Når det gjelder Photoshop så fant jeg ut at man kunne holde inne "Shift" + "Ctrl" + "Alt" knappen når man starter Photoshop, da kan man sette programmet tilbake til sånn det var ved installasjon.

     

    Da startet det greit opp og når jeg gikk inn i setupmenyen får å sette av hvor mye minne programmet skal bruke så var det 2696Mb ledig hukommelse. Ergo tar XP ca 300Mb.

     

    Men da får jeg altså ikke utnyttet den siste 1GB brikken, er det så å forstå?

     

    Når jeg åpner Windows Oppgravebehandling så står det under Fysisk minne (KB):

    Totalt: 3145200

    Tilgjengelig: 2612340 ca

    Systembuffer: 136200 ca (Er dette den 1GB som jeg ikke får tak i?)

     

    KT

×
×
  • Opprett ny...