Gå til innhold

stekar1

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stekar1

  1. Fryktelig billige biletter dit i sommer, så lurte jeg på om noen hadde erfaringer? Vi er 4 gutter (19 år) som er ute etter soling og party. Rhodos og Kos er ikke veldig fristende pga altfor høy prosen nordmenn og svensker. Men hva kan vi forvente oss av corfu, og hvor på corfu er det best? TAKKER for svar

  2. FOLKENZ, passer ikke helt inn i tråden kanskje men håper noen her har svar.

     

    Jeg vurderer å dra på college i USA og da vet jeg at man kan få støtte fra norske staten fra sophomore året og ut. Det jeg lurer på, hvis jeg får athletic scholarship av colleget jeg skal gå på, får jeg i tilegg støtte fra staten? Så jeg kanskje faktisk kan gå i pluss? Høres kanskje gnient ut, bare en tanke som slo meg.

     

    TAKK for svar.

  3. Hei folkens. Er det sånn at de fleste amerikanske ungdommer går med slengbukser og er det vi i Norge ser på som harry rånere? Har ikke fordommer men det er jo ikke fett å komme med stramme bukser til en skole hvor alle går med slengbukser og tror folk med stramme bukser er homofile..

  4. Jeg dro på intervju med både speak og yfu, ble aksepter av begge før jeg takket nei til speak og sa ja til yfu:) Kanskje det er litt forksjell fra organisasjon til organisasjon men det er vel bare å sjekke ut på siden deres eller sende mail ellerno. Men er ganske sikker på at ingen har noe bindende bare du drar på intervju. (kostet 250kr hos yfu vel og merke)

  5. Er vel ingen grunn til og vente? Med mindre du er veldig opptatt med skole og sånn for tiden. Du får vel bare lengre tid til og skrive på brev og diverse, så er bare kjøre på, så lenge du har bestemt organisasjon da. Siden du er så ivrig som du virker som kanskje du skal vurdere søke flere organisasjoner og så se hvem som virker best? Var i ganske lik situasjon som deg i fjor vår, leste nesten hele tråden, men drøyde til oktober med og søke, og det angrer jeg litt på. Ikke at det har så veldig mye og si men er greit og slippe stresse med legetimer og sånn. Siden du har lest denne tråden har du garantert lært MYE. Jeg fikk beskjed på intervjuet at jeg var en av de hun hadde møtt som kunne mest om utveksling, og jeg hadde bare loka her, utvekslingsstudent.com og diverse blogger ;)

  6. Det dekker man vel ganske greit gjennom de obligatoriske engelskfagene der borte. Men jeg lurer på en ting: Hvis det er noen fag jeg ikke skal bygge videre på i 3., må jeg ta de i USA da ??

     

    Vet jeg ikke må ha språk (ihvertfall på min skole) men sånn om jeg velger Kjemi 1 neste år og ikke skal fortsette med det i 3. må jeg ta det der?

×
×
  • Opprett ny...