Gå til innhold

๖ۣۜBØΣП

Medlemmer
  • Innlegg

    223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ๖ۣۜBØΣП

  1. On 4/2/2021 at 4:09 PM, BeThomas said:

    Jeg må si. Tegneserieverdenen, litteraturen og mer til flyter over av gode historier. Så velger man DOTA å lage en animasjonserie av. Det er ganske uforståelig for meg.

    Kanskje, men ser ikke for meg at valve som eier IPen har lyst til å betale for en supermann serie..

    Er jo relativt lite valve kan produsere tegneserier av siden alle spillene i teorien skal skje i samme univers.

  2. Føler at det kan krasje med nettleseren sine tabs. Bruker jo ikke Internet explorer liksom.

    Du trenger ikke bruke edge nettleseren for å faktisk bruke det. Nettleseren består av to "hoveddeler". Du har det grafiske grensesnittet, så har du render engine. Begge disse blir allerede brukt rundt om i systemet. For eksempel når du åpner fil systemet så bruker du en del av edge enginen for å navigere. Det er ganske smart i grunn, så denne oppgraderingen vil nok komme med en del quality of life improvements. Det er i alle fall det jeg forventer.

  3. Tror de skal slite med å forsvare nesten 2000,- høyere pris enn konkurrenten, som i tillegg er mer kjent blant folk og har Carmack og Facebook i ryggen. De må ha heftig markedsføring og demonstrasjoner av unike opplevelser, noe som jeg syntes det mangler ganske mye av blant produkter som skal lanseres i løpet av måneder. 

     

    De har Steam og potensielle nye spill i ryggen..

  4.  

     

    Spøk til side: Den ser bedre ut en forgjengeren, men jeg er fortsatt ikke fan av materialvalget. Den har kanskje fått en metalramme, men den har fortsatt kjip plastikk foran og bak(ikke at plastikk i seg selv er dårlig, men jeg liker ikke Samsungs implementering av den.)

    Kjip plastikk foran og bak? Greit at man har forskjellige meninger, men her synes jeg du kommer med en skivebom.. Fronten er helglass, og rammen synlig fra fronten er i metall, så kjip plastikk foran på Note 4 kan vi vel sette på manglende kunnskaps kontoen, for det er jo ikke plastikk der.

     

    Når det gjelder baksiden, så er det jo denne kunstlær saken samsung sverger til i det siste, og om man liker den eller ei, er en smakssak, men at det føles ut som kjip plastikk stemmer dårlig med hvordan de fleste, både reviewers og brukere, opplever denne. Personlig synes den er svært behagelig og gir et solid og eksklusivt inntrykk med godt grep, om jeg fikk velge fritt mellom alu og kunstskinn på samme telefon, hadde jeg valgt kunstskinn.

    vil berre ha en telefon som ikkje knirka og laga ulydar når du tar i den, som f.eks. Note II har.

    • Liker 1
  5.  

    Om denne er kraftig nok så er det fantastisk når det kommer til å lete etter bortkomne mennesker i skog og mark. I alle fall her i turistbygdene. Kan redde mange liv (om den, som sagt, er sterk nok).

    Den er passiv på samme måte som et vanlig fotoapparat. Forskjellen er at fotonene den tar i mot er innenfor et annet frekvensintervall. Det handler altså ikke om å være kraftig, men å kunne etterbehandle dataene slik at små forskjeller blir tydelige. Den klarer -40 ºC til 330 ºC. Forskjellen mellom 37 og f.eks. 20 grader blir ikke så stor da, men det ser jo ut til at programvaren kan stille inn fargeintervallet slik at det vil bli godt synlig. Når det gjelder "vanlig" IR-fotografering så er dette i et intervall som er mye nærmere synlig lys og da trenger man en IR-lampe (eller solen) for å gjøre ting synlig. Da vil imidlertid ikke mennesker "lyse" slik opp mot en skogbakgrunn.

     

    Takker for info, ja har prøvd en slik vi bruker i Røde Kors i dag. Den er i alle fall veldig følsom, så da lyser egentlig alt opp når de er bare litt forskjell i temperatur..

  6.  

     

     

    Man kan diskutere opp og ned hva brukervennlighet er...

     

    For meg er brukervennlighet når Mamma og Pappa finner frem på iPad-en (Retina) selv, det gjorde de ikke på Samsungen (Note).

     

    Brukervennlighet er for meg og mange andre å finne enkelt frem til de funksjonene du trenger og forandre på grunnleggende innstillinger.

     

    Med andre ord: For noobs?

    Ja, og for de som ikke liker å måtte gå inn i ørten forskjellige undermenyer for å finne frem til de settingene du vil..

     

    Har aldri hatt iPhone, tror ikke jeg kommer til å kjøpe heller, er litt for låst for min smak. MEN brukervennligheten er på topp hos iPhone, der har google noe å lære!

     

    Det er ikke noe mindre 'Settings' og mindre knoting under 'Instillinger' på en iPhone / iOS enhet for å si det den veien. Så er det lettere å finne frem til Wi-Fi instillingene på en iPhone over hvor lett det er å finne det samme på en Android enhet?

     

    Nei. Tar man TouchWiz som et eksempel, så trenger du bare å swipe ned notification baren og holde inne Wi-Fi ikonet for å komme direkte inn til Wi-Fi instillingene.

     

    Er det like lett på en iOS enhet?

     

    Noen som har utforsket iOS 8? Kommer det støtte for å splitte skjermen og ha to programmer oppe samtidig? Dette er noe jeg synes er ganske trist at Apple ikke har fått på plass enda, iallefall nå som de kommer med 5,5" mobil også. Bare en enkel skjermdelingsfunksjon hadde plutselig gjort iPad-en spennende å bruke igjen, alt går så tregt når man må skifte mellom apper hele tiden.

     

    iOS er så basic som du kan få det, så ting som det der tror jeg du kan få vente i mange år til før du "KANSKJE" får en leke multiwindow funksjonalitet før det tar Apple yttligere 5 år å oppgradere det til en skikkelig multiwindow funksjon.

     

    Har ikke utforsket ios8 så vet ikke hvordan det er, men på en iPhone så er der ikke krøll i settings, skal du på wifi så går du ikke inn på noe annet enn settings, wifi og koble til. Om du aldri har vert bort i iPhone før så klarer du fint finne fram over alt, men om du ikke har vert bort i Android før så er det noe herk! Bruker selv aviator launcheren, den er fantastisk og brukervennlig. Touchwiz er så treig at den får meg lyst til å kjøpe meg en dora telefon..

  7.  

     

     

    Man kan diskutere opp og ned hva brukervennlighet er...

     

    For meg er brukervennlighet når Mamma og Pappa finner frem på iPad-en (Retina) selv, det gjorde de ikke på Samsungen (Note).

     

    Brukervennlighet er for meg og mange andre å finne enkelt frem til de funksjonene du trenger og forandre på grunnleggende innstillinger.

     

    Med andre ord: For noobs?

    Ja, og for de som ikke liker å måtte gå inn i ørten forskjellige undermenyer for å finne frem til de settingene du vil..

     

    Har aldri hatt iPhone, tror ikke jeg kommer til å kjøpe heller, er litt for låst for min smak. MEN brukervennligheten er på topp hos iPhone, der har google noe å lære!

    • Liker 1
  8.  

    I offentlig rom har du lov å ta bilde av hva du vil

     

    Du misforstår (noe du ikke er alene om), dette handler ikke om hva du har lov til å ta bilder av, men lover og regler for publisering av bilder, det er noe helt annet.

     

    Tor

     

    Du har også lov å publisere bildene, så lenge det dreier seg om situasjoner o.l. og ikke enkelt personer. Ingen av disse bildene handler om en enkelt person.. Gatefotografi er en egen sjanger.. så vidt jeg vet er det ingen som har blitt fengslet for det enda..

  9.  

     

     

    Masse herlige bilder her! Noen litt urovekkende også *host* høøøy mann med englevinger *host* :p

    Ja og "mann fingrer dame på gata ved siden av barn"

    Det bildet er et meget godt eksempel på hvorfor vi i Norge har de reglene vi har for publisering av bilder - mao for å beskytte enkeltindivider mot skruppelløse egoistiske folk med kamera. Å ta bilder er en sak, men å publisere er noe helt annet.

     

    Man kan lett (teoretisk) tenke seg flere scenarioer ved publisering av dette bildet: Kvinnen kan når hun får se bildet offentliggjort (selv om hun i utgangspunktet ikke hadde noe mot "behandlingen" av mannen) prøve å berge skinnet (mannspersonen i bildet kan jo f.eks være en annen enn hennes kjæreste/samboer/mann) ved å påstå at det handler om ufrivillighet og mannen kan da lett bli anmeldt for seksuell trakassering - beviset ligger jo i bildet.

     

    Det følger ansvar med når man publiserer bilder av andre personer, større ansvar enn enkelte dessverre ser ut til å kunne/ville forstå.

     

    Tor

    Mange fine ord her.. Desverre så ville dette bilde, om så tatt i Norge, vert fullt lovlig å publisere..

    Noe jeg synes er bra! I offentlig rom har du lov å ta bilde av hva du vil så lenge det ikke er enkeltpersoner, men en situasjon eller handling som er i fokus :)

  10.  

     

     

    Det kan jeg allerede svare på, se på hvordan speilrefleks så ut for 15 år siden, eller 30 år siden. Enkelte grunndesign forsvinner neppe nettopp fordi de fungerer de skal. Jeg tror heller ikke fasongen på dassen kommer til å endre seg nevnverdig de 15 neste åra ;-)

    "I think there is a world market for maybe five computers."

    ~ IBM Chairman Thomas Watson, 1943

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...