Gå til innhold

myriads

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av myriads

  1. Men i himmelens navn da mann det finnes flere multiliner og velge mellom enn kun fireline, fireline er vel faktisk den dårligste av dem, prøv Power Pro eller sufix 832 Gore, og det med at man mister mere fisk med og fiske med multiline har med trua og gjøre, mister man fisk så leter man alltid etter grunner hvorfor og noe MÅ jo få skylda og da kommer mange fram til F.eks sena eller kroken på sluken eller for stiv stang eller for glatte sko osv osv samme gamle leksa, fisker du med multiline så har du konstant kontakt med fisken og må derfor jobbe mere med bremsen og bruke aksjonen i stanga bedre kan du ikke beherske det så sjønner jeg det godt at mange vil skylde på lite elastitet på multiline, har aldri mista fisk PGA multilina sin feil men KUN min egen feil, nei kjære mann kjøp deg sufix 832 gore og bruk 2 meter med Fluorcarbon fortom så skal du se at du både kaster lengre, sliter mindre...

    • Liker 1
  2. misunner dere den turen kommer til og bli helt rått, men for all del hva dere enn gjør ikke glem myggmiddel eller kjøp dere en mygghatt,lavo ovn??, snakker vi da om rundbrenner eller pelletsbrenner, annen ovn veier jo der etter da.tja ting som er kjekt og ha med er vel hodepinetabletter, plaster, avbitertang, signalpenn, gjerne liten jaktradio (2 stk), antibak for og vaske fingrene så man slipper spraysjetta, ellers bruk sunn fornuft og plukk opp søppla etter dere.. god tur og kos dokker.

  3. gå for en Bergans alpinist eller en Bergans viking stortsett samme sekken, eller den som jeg synes er best er Norrøna para ranger sekken, du får lese litt rundt om dem, og ta deg en tur til nærmeste sportsbutikk og prøve dem med vekter i f.eks...ja og en ting til, det er ikke mange sekkene som har et overflod med lommer på utsiden foruten sidelommene som kan være todelt på noen sekker eller 2 til tre lommer i topplokket,men du kan jo kjøpe løse lommer som man kan feste på reimer eller andre plasser..

×
×
  • Opprett ny...