Gå til innhold

MarenIssadora

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MarenIssadora

  1. Heisann ;)

     

    Lenge har jeg hatt lyst til å lære meg, skikkelig, å tegne anime og manga.. Så om noen av dere vet om en nettside, bok eller lignende som er lurt å lese / se på for å lære det så hadde det vært fint om dere kunne slengt det inn her (og hvor jeg får tak i / hvor jeg kan se det også)

     

    Tusen takk på forhånd. <3

  2. Ser frem til å lese den :-)

     

    Edit: Bare tenk på at jeg er faktisk er pappa til en gutt på over 20, og at jeg veldig gjerne vil at du ser akkurat den konflikten fra begge sider ;-) Skriver du den godt kan den bli en slager, og hvis jeg tipper rett mtp på deg kan du kanskje lære litt selv også mens du skriver, og lære oss foreldre noe :-)

     

    Håper du tar utfordringen! :-)

     

    Selvsagt ;)

     

    Jeg har hatt mine problemer med foreldrene mine oppigjennom årene, men har aldri tenkt på å skrive om slikt.. Tror jeg faktisk kan lage en god tekst utifra ideen din, og da kommer jeg jo som du sa til å se på konflikten fra begge sider ;) det er jo det viktigste i en historie, syntes jeg iverfall.

  3. Hmmm... Da har du jo en del muligheter ja :-)

     

    Kanskje se noen filmer og få inspirasjon derfra? Den engelske Pasienten ifm kjærlighet og kanskje Christiane F ifm med dop?

     

    Spiritisme og vampyrer har jeg lite kunnskap om og ikke rare forholdet til, men eventyr generelt liker jeg godt :-)

     

    Ellers er det jo slik at historier sjeldent blir virkelig gode hvis den som skriver ikke har inngående kjennskap til temaet...

     

    Hva med en historie om konfliktene mellom ungdommer og foreldre? Det kunne ha blitt en historie jeg kunne ha tenkt meg å lese om den var skrevet av en som hadde kunnskap om det :-) Kan jo inneholde både kjærlighet og hat og ikke minst dop ;-)

     

    Lykke til! :-)

     

    Tusen Takk, der fikk jeg faktisk endel ideer <3

  4. Heisann alle sammen ;)

     

    Jeg er utrolig glad i å skrive historier, men i det siste har det blitt litt vanskeligere å komme på ideer til historier, noveller o.l. Og akkuratt nå er jeg skikkelig sugen på å skrive en historie!

     

    Så jeg lurte derfor på om det var noen som hadde noen gode forslag til historier? litt av handlingen liksom. Somregel trenger jeg bare ''noe til å komme igang med'' så kan jeg videre sitte hele natta og skrive en historie på opptil 50 sider. Såhåper dere kan hjelpe meg. Kansje jeg itillegg får bedre ideer til hva jeg kan skrive på i Norsken også, og får bedre karakterer.

     

    - Maren Issadora.

×
×
  • Opprett ny...