Gå til innhold

astrid93

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av astrid93

  1. YESYESYES!! :D

     

    Jeg drar i morgen, skal til Oregon.

     

    Men i tillegg skal jeg på New York Camp! :D

     

    Flere som skal dra med Explorius i morgen? Send meg PM! :)

     

    Btw, jeg er akkurat sånn nå: :D :D :D :D :D:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :new_woot: :new_woot: :new_woot: :new_woot: :new_woot::thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup::dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble:

     

    Jeg reiser også i morgen! Hvor i landet reiser du fra? :D

  2. - På intervjuet, var de klar og tydelig på at statene Hawaii og Alaska, var ikke-mulige plasseringsstater. Denne jenta fikk familie i Alaska. Les blogginnlegget hennes her :wallbash:

     

    Hvem i alle var det du snakket med da som sa at Alaska og Hawaii ikke er mulige å komme til? jeg hørte det var like stor sjans å komme dit som til noen annen stat. MEN på et av de mange skjemaene som skulle fylles ut for CCI(organisasjonen i USA) kunne jeg takke nei til å komme til de to statene og da gjorde jeg det..

     

    Da jeg var på intervju med Karense fra Explorius gjorde hun det veldig tydelig at det gikk an å komme til alaska?

  3. Main streem klær er jeg ikke noe fan av. Altså et klesplagg som halve Norge også har. Med alt annet har man hvertfall en definert stil, som er ens egen, uansett om det er joggebukse-hettegenser, urbant, sossete eller chic. Også emo eller goth for den saks skyld. Alt er bedre enn main streem klær.

  4. fant en laaang liste med norske utvesklingstudenter, med expected graduation 2012 (maatte registrere meg). Betyr det at saa mange har begynt soekingen allere naa?? (skoleaaret 2011/2012)

     

    EDIT: saa litt narmere og de skal til usa 2010, men hvoirfor er expected graduation 2012 da :S ? Ogsaa er det saa mange som ikke har fatt familie enda??

     

    Hvor fant du den da? :-)

×
×
  • Opprett ny...