Gå til innhold

NVaage

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NVaage

  1. https://www.nextgentel.com/minside/kundeservice/driftsmeldinger/

     

    Driftsmeldinger

     

    Det er ingen kjente feil.

     

     

    sukk...

     

    Der forsvant NextGenTel sin hjemmeside for meg igjen; "This server has encountered an internal error which prevents it from fulfilling your request. The most likely cause is a misconfiguration. Please ask the administrator to look for messages in the server's error log."

  2. Sider fra Norge og Sverige er det ingen problemer med å koble opp mot, og det går raskt også vel og merke. Ingenting ellers ser det ut til. Hadde en stund kontakt med YouTube og fikk kjørt video uten at det latet til å være noe feil, så forsvant det igjen. Mulig at det har noe med strømbruddet i Nordland å gjøre og ikke noe annet enn å vente på at de får oss koblet opp mot utlandet igjen, og det blir vel ikke før imorgen tidlig en gang.

     

    La også merke til at selve hjemmesiden til NextGenTel hadde server-problemer før opp mot en halvtimes tid siden, men det har rettet seg også i ettertid. Får finne min underholdning på TV i natt antar jeg. Og jeg som hadde så lyst til å spille litt Guild Wars.

     

    PS: Må også si at det er ytterst sjeldent jeg har noe problemer med NGT (uten å holde telling, så er det vel 2-4 ganger at jeg har vært uten nett i en periode på 9 år, og da i mindre enn en dag), så at det skjer en feil en sjelden gang (i mitt tilfelle) får jeg vel kunne leve med uten at jeg blir for irritert på de. Skulle vært interessant å vite om dette påvirker utenlands tilkoblinger for flere leverandører enn kun NGT.

  3. Den kalkulatoren er jo ikke helt riktig, sier den finner 99 spill av 164 som jeg eier via Steam (greit nok er vel Steam dum nok til å liste noen SDK's og slikt som spill, men 65 av de tingene har jeg ikke og det er ikke akkurat for mange gratis spill på Steam). http://www.steamcalculator.com/id/Decurio - Uansett, herregud jeg har brukt en del penger der - $2185.89 USD iflg. den siden, selv om det nok ikke er helt korrekt da noen er kjøpt på tilbud, mens andre til høyere pris enn listet der, kanskje det veier opp. Moro å se noen tall i alle fall.

  4. Har alltid hatt Intel CPU-er frem til denne PC-en selv, også av gammel vane og/eller kanskje også litt mer fordi at når man bestiller ferdig-bygget (som jeg gjorde før), så er det typisk at de slenger inn Intel istedenfor AMD. Grunnen til at jeg liker AMD er at de er så mye rimeligere i pris, og yter bedre enn tilsvarende priset CPU-er hos Intel (ihvertfall i de fleste tilfeller). Greit nok ligger vel Intel noe lenger frem i ytelse når vi ser på aller siste CPU-ene, men om man allikevel skal hoppe en "generasjon" eller kanskje to tilbake, så ville jeg muligens tenke litt på AMD.

     

    Om du også skal ha AMD/ATi grafikk-kort, kan det vel hende den kombinasjonen er faktisk bedre enn Intel+AMD/ATi - leste noen som hadde testet litt benchmarks på slikt og fikk bedre ytelse med CPU og GPU fra AMD. Bare litt slik jeg tenker ihvertfall og har lest litt om, men hvor vidt det er korrekt vet jeg ikke. Synes allikevel det er små-logisk at når selskapet lager hovedkort chipsets, CPU chipsets og GPU chipsets så kan det vel hende de har en bedret harmoni isammen. Men hva vet vel jeg akkurat på det feletet, jeg har ikke testet det ut da jeg ikke har tilsvarende hardware fra begge selskaper som jeg kan kjøre benchmarks på personlig.

    ___

     

    Ja, TX så vidt jeg vet er ikke modulær, mens HX er, så det var et godt valg. Jeg tok 750W selv for å spare inn litt, men tror du får bedre ytelse i lengden med en 850W, PSU-er yter best når de har en viss prosent "load"/strømbruk, varierer litt etter 80 Bronze, Silver, Gold (lese på nettet om du vil vite mer).

    ___

     

    Den listen er ikke helt den nye PC-en min, valgte 955 istedenfor 965 som jeg selv har, og et annet kabinett. Samt at GPU-en min er en HD 5970 (elsker den for øvrig, men den er jo svindyr enda). Er vel kanskje ikke så veldig viktig med 5870 over 5850, liker bare å ha "det nyeste" når det gjelder ihvertfall GPU, når programmer nå begynner benytte seg av de mer og så klart for spilling.

    ___

     

    Når det gjelder OS, kjør på med Norsk om du liker det bedre, jeg er halvt amerikansk, så for meg er det mer naturlig å tenke og lese/skrive på engelsk, derfor tok jeg Eng. version, men vil uansett anbefale full-versjon og ikke OEM. Så vidt jeg forstår om du skulle måtte bytte hovedkort av en eller annen grunn senere så vil man ikke kunne benytte samme OEM versjon igjen (de er låst til et system med andre ord).

     

    ______

     

    PC-en din der ser knallbra ut den, men fy så dyr DELL skjermen var! O-O)/ Eneste jeg kan se muligens mangler i den listen er en TIM (f.eks. Artic Silver 5 kjølepasta) for at Noctua CPU-kjøleren og CPU-en skal få god kontakt.

  5. Spill å anbefale er jo Mass Effect 2, Left 4 Dead (selv om det nå er en 2'er) og selv om det blir litt raskt ensforming, så syntes jeg det var litt underholdende å spille Torchlight (men som advarsel så blir områdene mer eller mindre resirkulert for tonnevis med dungeons, samt gear designs).

     

    Personlig kjøpte jeg Red Faction, da jeg ikke har spilt det før (var aldri så interessant virket det som på videoer/bilder jeg hadde sett av det, men nå var det jo passe billig - så greit nok.)

  6. Er dette et godt tilbud?

    http://store.steampowered.com/sub/4594/

     

    220 kroner for call of duty 1,2,4,5 og Call of Duty: United Offensive.

     

    Jeg synes det ser slik ut.

     

    Irriterer vettet av meg at de kaller den Collection, og har med alt UNTATT Modern Warfare 2, som aldri har vært på tilbud og er priset 10 Euro mer enn så og si alle andre spill på Steam (som ikke er en slags Digital Deluxe/Collector edition). Activision kan råtne og dø for å prøve holde prisene så høye på noe som ikke er SÅ bra. (Det er kort, og MP er greit nok, men det er ikke så utrolig mye bedre enn si gammeldagse CS.)

  7. På market place, kan du sette opp ting du "crafter" for enten game-cash $, eller for RTW Points. Her er noen linker du kan referere til: http://support.apb.com/display/4/kb/article.aspx?aid=1133&n=1&docid=398&tab=search

    1133: Where can I get RTW Points?

     

    Article Viewed 115

    Reviewed 6/9/2010

    Category EN-Game Support > Marketplace

     

    You can purchase RTW Points from the RTW website using real money. You can also trade items for RTW Points on the Marketplace.

    http://support.apb.com/display/4/kb/article.aspx?aid=1136&n=1&docid=401&tab=search

    1136: Can I use the RTW Points I earn from trading to pay for my game time?

     

    Article Viewed 291

    Reviewed 6/9/2010

    Category EN-Game Support > Marketplace

     

    Yes. You can earn RTW Points by selling your customized items or rare item rewards on the Marketplace, and use these RTW Points to purchase services such as Gametime packages. Earn enough and you could play for free.

    ___

     

    Må bare legge til at jeg synes det er utrolig morsomt nå som det er live. Plages ikke med at jeg "suger" i sikter'n lenger, så vet ikke om de har finjustert noe eller om det er det nye systemet eller bare jeg som ikke suger like mye eller andre som suger mer :roll: Smalt på med 30 dagers 400 RTW Points idag slik at jeg kan bruke en god chunk av min tid på å spille dette nå som det enda er nytt og kjempemoro. Antar det blir som GTA. Jeg synes det er kjempemoro noen uker, så daffer det av litt, tar litt pause og så er det moro å hoppe inn og hijack'e biler og plaffe ned motstandere. Uansett liker jeg kjempegodt design mulighetene, så det alene kan holde meg haugevis underholdt en god stund fremover.

     

    PS: Jeg tror ikke jeg har sett noen mulighet for å bruke in-game $ til å direkte kjøpe RTW Points, men så har jeg ikke egentlig sjekket så mye på markedet enda om det er mulig å selge RTW der for in-game $. Social district skal være Unlimited time så vidt jeg forstår, så man kan bruke så lang tid man trenger på å lage seg noen ting man kan selge i alle fall. Og om man tror at man ikke kan lage noe bra nok, prøv. Som jeg skrev tidligere så kan en prikk på et hvitt lerret bli solgt som kunst til riktig person.

  8. Anbefaler på det varmeste Osmos idag. Et artig lite puzzle-spill som man fort kan bli litt hektet på med beroende lyd/musikk i bakgrunnen. Perfekt for å avslapning før sengetid eller når man ellers er litt stresset. Det ser kanskje ikke ut som at det er så utrolig morsomt, men jeg ble veldig positivt overrasket.

     

    Videre kan man jo bare fastslå at Street Fighter IV, Team Fortress 2, Grand Theft Auto IV og Commandos Collection - er alle gode og underholdende spill. Har du de ikke/har ikke prøvd de, kan de anbefales også. Mange gode spill på tilbuds-listen idag.

  9. Har ikke forslag til spill egentlig som ikke er anbefalt allerede (liker da fremdeles godt Half-Life 2 når det gjelder physics, da det var etter min mening en av de første spillene - og det spillet som gjorde at alle andre fulgte etter - med utbredt physics), men om du vil ha moro så anbefaler jeg http://www.27bslash6.com/missy.html har ikke hatt en slik latterkule på utrolig lenge. Kanskje det er delvis fordi jeg jobber som designer, men David Thorne er min nye helt. Er litt off topic, beklager - men fy jeg klarer ikke puste når jeg leser og ser på de design postersa han sender tilbake. :!:

  10. re0gr, jeg og en annen her fra diskusjon.no er på Patriot. Han er Criminal og jeg er Enforcer enn så lenge ihvertfall (Neil er figur-navnet, juhu - fikk sikret meg navnet mitt). Noe som er verdt å merke seg, med mindre det blir gjort noen forandring, er at man har unlimited tid i Social District - altså kan man designe og sosialisere for det man kjøper spillet for opprinnelig uten en løpende kostnad. Bruk så mye tid du vil på å lage musikk/designs og evt. selg noen via markedet for å finansiere cruising i Action districts senere. Og selv om man føler at man ikke er så flink til design/musikk-laging, vel -- folk kjøper "søppel" hver eneste dag i bøttevis, selv om man legger ut en sort prikk på en hvit bakgrunn kan det godt hende den selger som "kunst".

     

    Jeg personlig er mer interessert i customization enn selve Action district, for som andre har nevnt var jeg ikke så utrolig overbevist av de stive animasjonene og hva jeg syntes var ødelagt skyte-system (spray and pray mens man bunnyhopper og ser teit ut). Pre-order bilen var for øvrig hundre ganger lettere å styre enn den default starter bilen, så skal ikke si at bil-handling er dårlig lenger.

     

    Dette er jo i alle fall etter min mening et spill man heller bør tar det litt med ro i å spille. Spre det tynt utover gaming-brødskiva, akkurat som med GTA spillene, man har det moro i kort tid, så blir de kjedelige, man lar de ligge en uke eller to og så er det moro med noen timer her og der igjen. Jeg ser ikke APB som et fulltids MMO, det hadde jeg aldri oppfatningen av at noe som minnet meg om GTA skulle være i alle fall.

     

    Om man ikke venter seg all verden - kanskje heller akkurat samme følelsen man får ut av kontrollen i GTA på PC (det er snakk om minimale forskjeller her og forståelig da GTA's David Jones er bak APB) - så blir man ikke så alt for skuffet heller. Har det kjempemoro i Social district med å designe jeg nå.

  11. Selv om APB vil ta opp en god del av tiden min fremover, synes jeg at Oddworld Pack er å anbefale, da jeg husker gode stunder fra ungdommen hvor jeg spilte Oddworld - gode nok til at jeg sikkert får skviset inn en nostalgi-time eller to med disse spillene innimellom også.

     

    Monkey Island Complete Pack er jo også egentlig verdt det for litt quirky humor (PS: navnet på pakken er noe misvisende da den burde vært navngitt Tales of Monkey Island Complete Pack, og det gjelder da Episode 1 til 5 som "nylig" ble utgitt (som til sammen kan bli sett som ett fullt spill))

     

    :new_woot:

  12. Personlig er jeg veldig glad i utseendet til 800D, og jeg syntes det var veldig enkelt å bygge i det. Jeg kan ikke akkurat uttale meg om temperatur med luftkjøling (ihvertfall) på CPU, da jeg har en H50 factory-sealed vannkjølingsenhet for denne, men når det kommer til å rute kabler og romslighet, så er det ingen tvil for meg om at 800D må være noe av det ypperste på dette feltet. Mine temperaturer ligger ihvertfall på CPU: 40*C, MB: 30*C, NB: 61*C, SB: 41*C ved load (spilling over 5 timer i 1920x1080 med alt på maks untatt AA som er satt til x4 av smak og behag-grunnlag). GPU ligger omtrent på 68*C (den kan til tider gå litt høyere ettersom når på døgnet jeg sjekker). For meg er disse temperaturene helt greie, untatt NB, men ASUS sa visst at det var en helt grei temperatur for mitt hovedkort.

     

    fronfan.jpg

     

    Har byttet standard inntak-viften i bunnen med en Akasa White LED 1200rpm (kjører på 1385 men) vifte, og så har jeg plassert H50 som uttak oppe bak. Har installert 3 120mm Red LED 1200rpm (kjører nærmere 1400rpm disse også O-o) vifter i toppen og eksperimenterer enda litt med hvordan de skal leke med luftstrømmen; akkurat nå er de satt til to inntak og et uttak i midten (det later til å gi meg de beste temperaturene "merkelig nok"). Og så har jeg en Silverstone HDD-bay som blir benyttet til enda et inntak i fronten. Venter enda på en Antec Spot Cool som jeg har tenkt til å plassere mot NB for å se om jeg får noe bedret kjøling på denne, siden personlig synes jeg den temperaturen var noe høy, selv om ASUS sier den er helt fin.

  13. Tilgang til manualen har du nok helt sikkert, bare man vet hva slags type hovedkort man har så kan man som regel enkelt nok søke opp dette.

     

    Uansett, med 3 brikker vil det nok være naturlig i alle fall at de settes fra venstre til høyre slik som du har gjort. Om jeg skal sammenligne med mitt kort (Crosshair IV Formula) hvor det også er 4 lanes, rød (A0) - sort (B0) - rød (A1) - sort (B1) og hvor manualen spesifiserer at ved bruk av 2 brikker så er det best å benytte de to røde, så ville det logiske for meg være å benytte meg av den sorte imellom (B0) for en tredje brikke.

     

    Finner du frem modellen på hovedkortet ditt, så er det bare som regel å ta turen på nettsiden til manufacturer'n og søke opp produktet, og med litt surfing på evt. sider så finner man nok en link til å laste ned manualen i PDF format. Evt. søke litt ekstra ang. hovedkort modellen og RAM på Google.com.

  14. Her er en litt komprimert liste over bra spill jeg har kjøpt via Steam ( http://steampowered.com ) og som jeg da har hatt det en del moro med:

     

    Alien Breed: Impact - Isometric Shooter

    Aliens vs. Predator - FPS

    All Points Bulletin - MMO Sandbox

    Assassin's Creed II - Sandbox

    Batman: Arkham Asylum - Action Adventure

    Braid - 2D Puzzle Platformer

    Crysis - FPS

    Crysis Warhead - FPS

    Dead Space - Surival/Horror Action Adventure

    DiRT 2 - Racing

    Dragon Age: Origins - "Dark"-Fantasy RPG

    Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City - Sandbox

    Grand Theft Auto IV - Sandbox

    GRID - Racing

    Half-Life 2 - FPS

    Half-Life 2: Episode 1 - FPS

    Half-Life 2: Episode 2 - FPS

    Left 4 Dead - Co-Op (4 Players) Survival/Horror FPS

    Left 4 Dead 2 - Co-Op (4 Players) Survival/Horror FPS

    Mass Effect - Sci-Fi RPG

    Mass Effect 2 - Sci-Fi RPG

    Mirror's Edge - 3D First-Person Parkour "Action" Platformer

    Osmos - Puzzle

    Prototype - Sandbox

    Resident Evil 5 - Survival/"Horror" Action Adventure

    Splinter Cell: Conviction - Stealth Action Adventure

    Street Fighter IV - Fighter

    The Last Remnant - Fantasy RPG

    The Misadventures of P.B. Winterbottom - 2D Puzzle Platformer

    The Witcher: Enhanced Edition - Dark-Fantasy RPG

    Tomb Raider: Underworld - Action Adventure

    Torchlight - Isometric RPG/Dungeon Crawler

    Trine - 2D Action Platformer

     

    Jeg linket alle spillene til de respektive butikk-sidene, hvor de viser litt mer informasjon enn hva jeg kan gi deg her - så om de virker interessante så kan du evt. klikke på de og lese mer. Sier heller ikke at man bør kjøpe disse via Steam vel og merke, det er bare hva jeg har gjort. Grunnen til at de blir linket dit er at de har litt informasjon-snipper man kan lese opp på og bilder/video av spillene. Kan være verdt å merke at det kan ofte være billigere priser utenfor Steam om man leter litt, jeg bare foretrekker å ha alt samlet fra en digital retailer, som gjør det enklere for min del når jeg oppgraderer PC-en og må installere på nytt.

    • Liker 2
  15. Eneste som "plager" meg litt, er noen av pakkene med kjempetilbud på hele sulamitten, men ikke på de respektive spillene involvert. Har så mange av disse spillene fra før og det er litt kjedelig å betale for 20 spill, når man allerede eier 15 av de og egentlig bare vil ha 2 som ikke ellers er på tilbud (for øyeblikket) :-S

  16. noen som vet om spilla i den dær "dirt" pakka er bra?

     

    Om du mener Codemaster listen så er ihvertfall Dirt 2, Overlord 2 og GRID spill jeg har likt ganske greit. Damnation er det sure eplet og det er totalt (etter min mening) råttent - så dårlig at jeg følte meg redusert etter å ha forsøkt spille det i 10 minutter (fullførte det for å kunne gi en fullstendig mening om det, men det var smertefullt og ikke noe jeg ville gjort igjen). Ellers har jeg ikke testet de andre spillene der, så de kan jeg ikke uttale meg om. Codemasters Racing Pack har ihvertfall to spill jeg vil si personlig at jeg synes er bra, Dirt 2 og GRID - har ikke testet Fuel eller første Dirt.

  17. Hvordan er systemkravene til APB? Jeg prøvde å bli med i betaen, men jeg måtte ha 4GB RAM, og jeg har bare 2.

     

    Er litt interessert i Final Fantasy, men det første hadde jo null questlog, null tips til å få quester og sånt drit. Jeg gidder ikke løpe rundt i en halvtime før jeg finner en fjott som kan gi meg en quest.

     

    Eneste jeg finner (siden deres er litt uoversiktelig sånn sett) om systemkravene til APB er på http://support.apb.com/display/4/kb/article.aspx?aid=1095

    The current minimum hardware reuirements for APB are:

    • AMD's Athlon 64 X2 5000+ (2.6ghz) or Intel Core2 Duo 2ghz or equivalent
    • 2GB Main Memory
    • ATi x1900 XT 256 MB or Geforce 7800 256 MB or equivalent
    • 256kbit/sec internet connection

    The current recommended hardware reuirements for APB are:

    • AMD Phenom X4 9850 or Core2 Quad 2.4Ghz or equivalent
    • 4GB Main Memory
    • ATi HD2900 XT 512MB or Geforce 8800 512 MB or equivalent
    • 20GB free disk space
    • XP x32 / Vista x64 (Vista 32 not yet advisable) / Windows 7 X64

    These requirements are subject to change without notice.

     

    FFXI var ikke så sentrert rundt quester, men mer rundt Missions. Det var en log man kunne referere til, men den hadde lite informasjon og man måtte egentlig vite selv hva man skulle gjøre og være litt kjent med verdenen for å finne frem dit man ville. Det var jo også heller ikke et spill som var så alt for rewarding for de som ville spille alene, da man var nærmest nødt til å gruppe opp med andre når man nærmet seg Lv.10. Nye FFXIV ser ut til å være mer "casual"-friendly, som er en god ting, da FFXI var noe for mye rettet på hardcore.

     

    2GB RAM er nok i minste laget i dagens spill-marked, så det er vel på tide å oppgradere som det har blitt nevnt :new_woot:

  18. Som et alternativ, kan du jo se litt på https://prisguiden.no/profil/lister/115466 (DVD drevet du hadde valgt fant jeg ikke på Prisguide, men lat som at den er i listen :D) - er det en spesiell grunn til at du ønsker deg Intel CPU?

     

    Uansett, en ting jeg vil anbefale er ihvertfall en modulær PSU, slik at du får lettere kontroll over ledningene og ikke en klump med ubrukte ledninger som påvirker luft-flyt. Kan også legge til at om du skal opp til rundt 19.000,- kan du lett kjøpe det samme jeg gjorde nylig med f.eks. annet kabinett, og intern DVD spiller (og jeg er storfornøyd ihvertfall :-))

  19. Vært på Fury siden head start/release.

     

    Mens jeg ventet på expansion brukte jeg tiden til å levele opp alt av klasser til 80, untatt Demonologist, da det ikke var mulig å skaffe den siste character slot-en på den tiden. Den nye jeg fikk av Funcom i Veteran reward brukte jeg på en ny Khitan Ranger som jeg leveler for tiden (hadde tatt en pause og husket ikke alt lenger, ville begynne på nytt med en Khitan, osv.).

  20. Hei,

     

    Kjøpte nylig en ny PC og har nå fått lastet ned og installert AoC igjen med installeren fra Account-siden. Noe som slo meg når jeg fyrte det opp, var at det virket som at spillet rett og slett var stygt i forhold til det jeg hadde på 1680x1050 med to stk. HD 3870 X2 i CrossFireX. Textures (spesielt da på figurene/klær) var virkelig washed out, og dette syntes jeg ikke ga noen mening. Kjørte det i DX10, alle sliders var dratt over til høyre (alt på max) unntatt Shared Video Memory som var på 0 (forsøkte tulle litt med denne også). Jeg forstår ikke hvorfor spillet plutselig ser så mye dårligere ut med nyere hardware enn det gjorde på den gamle maskinen. Forsøkte laste ned High Quality Textures i launcher, samt alle areas, Stereo sound - første gang lastet den ned en god del GB (tror det var rundt 3GB), neste gang jeg velger dette laster den ned noen få KB.

     

    Noen tips til hvorfor dette skjer? Er så lenge siden jeg trikset med alle de tingene man kan gjøre med engine til AoC at jeg sitter litt blank. Husker det var en fil man kunne slette i install folder, men husker ikke navnet på denne.

     

    Takker på forhånd for evt. hjelp som kan komme her!

     

     

    Mvh.,

    Neil

×
×
  • Opprett ny...