Gå til innhold

Pernille M

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pernille M

  1. Vært stille her en stund, men nå er jo QotSA høyaktuelle med nytt album! Høres ut som om de tar en ganske ny retning fra Era Vulgaris. Personlig har jeg ikke likt noen av de nye låtene ved første gjennomlytting, men My God is the Sun og spesielt I Appear Missing har vokst veldig på meg. Spent på å høre den fulle versjonen av sistnevnte.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=-90obSa1Az4&list=UUAqa6dDmCH4XwipdfxoMo4Q&index=4

    http://www.youtube.com/watch?v=C9OfBcjyxKY&list=UUAqa6dDmCH4XwipdfxoMo4Q&index=2

     

    I natt slapp de også en smakebit fra Kalopsia.

    http://www.youtube.com/watch?v=NdiSbAaVICc&list=UUAqa6dDmCH4XwipdfxoMo4Q&index=1

  2. Av de alternativene ville jeg definitivt gått for voksing i en skikkelig salong. Krem fjerner bare hårene "på overflaten", akkurat som om du skulle barbert dem vekk. Røttene blir altså igjen, og hårene vokser fort ut. Slike waxstrips som man kjøper i butikken har jeg dårlige erfaringer med. De tar som regel ikke alt, og voksen blir ofte sittende igjen på huden og er håpløs å få fjernet. Jeg ser også for meg at det blir fryktelig tungvint og kommer til å ta lang tid hvis du skal gjøre det selv.

     

    I en salong kommer du til å få et mye bedre resultat på kortere tid, dessuten gjør det mindre vondt med varm voks. Selv om det koster mer er det absolutt verdt det. :)

     

    Brasiliansk er forøvrig et uttrykk for å vokse alt intimhår på kvinner.

    • Liker 2
  3. ^ Ikke like fan av de der. Kunne muligens tenkt meg noen litt høyere?

     

    Det kan hende at denne norske butikken selger CP i damemodeller.

    Det er vel strengt tatt et agentur. Ringte dem og spurte, og de sa at ingen butikker i Norge førte CP for dame per nå, dessverre. :/

     

    Edit: Kemt skal visst ta dem inn! Fikk skrevet meg opp på en SMS-liste så jeg får beskjed når de kommer. Yay!

  4. Har bestilt flere t-skjorter derfra i tillegg til en weekender. Kvaliteten er upåklagelig, man får virkelig mye for pengene der. :) Ser nå at de har fått noen silkebluser jeg gjerne kunne tenkt meg også, men kasjmirgenserene er jeg mer skeptisk til... Er det noen sjanse for at det er god kasjmir til $120?

  5. Ble pakken markert under 200 kr og/eller som gave? I så fall, fikk du bot som TheMightyUnknown påstod?

    Nei, jeg betalte bare toll/MVA-avgifter som vanlig. Verdien på pakken var satt til under 200 kr.

     

    Fikk et brev om at jeg måtte dokumentere verdien på pakken med kvittering eller faktura så de kan fortolle den. Kan velge mellom å gi posten fortollingsfullmakt til å fortolle denne og fremtidige pakker, eller så kan jeg gjøre det selv ved et lokalt tollsted. Tror jeg går for det siste.

     

    Edit: Det er et par boots i skinn.

     

    Å fortelle den selv er ikke vits, du må uansett ta med kvitteringen og vise den fram når du ankommer på ditt lokale tollkontor. Eneste vitsen med å fortelle selv er at fortollingsgebyret blir lavere for pakker med verdi på over 1000. Koster pakken mer enn 1000 skal de ha 250 kr i fortollingsgebyr + moms, Hvis du fortoller den selv blir fortollingsgebyret redusert til forenklet fortollingsgebyr som er på 125.

    Når jeg kan slippe å kaste bort 125 kr, så gjør jeg jo selvfølgelig det?

  6. ^ Jeg har sett at de fører Loake på Grensen/Eurosko på Strømmen Storsenter (tro det eller ei). Det er kanskje lettere for deg å dra dit først?

    Vet du om de har greit utvalg på strømmen eller hvordan prisene er? Lenge siden jeg har vært der selv om det ikke er mer enn 10 min å kjøre..

    Det er noen måneder siden jeg var der, og da så jeg bare at de hadde ett par i dameavdelingen, men så har Loake veldig få damemodeller, da. Prisene er de samme som på Lille Vinkel, såpass at du vil spare på å bestille dem fra England selv om du ender opp med å måtte betale toll/mva-avgifter. Godiva koster 1900 kr på Lille Vinkel og ca 1200 kr på Bradshaw & Lloyd som jeg bestilte fra. Prisen etter avgiftene endte på 1500 kr.

  7. Men er jo bare å prøve. Har selv fått svi for når jeg bestilte en sekk. Måtte da betale mva for den korrekte summen, da jeg måtte legge frem kvittering. Fikk ingen bot.

    Faen, jeg bestilte et par sko for en ukes tid siden og bad nettbutikken sette ned verdien på pakken til under 200, men når jeg ser på sporingssiden nå står det følgende:

     

    "Siste status

    Sendingen er antatt tollpliktig og er sendt til tollbehandling"

     

    Håper ikke det samme skjer med meg...

  8. Jeg har dem allerede i brunt, og den gang jeg kjøpte dem var det Shoe Healer jeg bestilte fra. :)

     

    Endte forøvrig opp med Godiva etter å ha prøvd dem på Lille Vinkel. De er sinnssykt kule i virkeligheten, og jeg liker at man har muligheten til å regulere hvor stramt de skal sitte over leggene - så kan jeg velge om jeg vil "stappe" buksene i skoene eller ikke.

×
×
  • Opprett ny...