Gå til innhold

marfus330

Medlemmer
  • Innlegg

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marfus330

  1. Du kan jo laste ned gratisoppdateringen til W10 og forsøke en oppgradering?

     

    Edit: Link https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1630853

    Fikk løst problemet. Kommer meg innpå windows nå. Skifta SAT-modusen til IDE. (http://www.tomshardware.co.uk/forum/320363-30-bsod-windows-logo-boot). Nå er jeg tilbake på svart bakgrunn w7 igjen. "Windows 7 Build 7601 Denne kopien av windows er ikke ekte". Problemet er jo at jeg har mista aktiveringskoden så jeg brukte da en patch som jeg fant på nettet som "lurte" systemet.

  2. Hei. Kjøpte meg nytt hovedkort, CPU, RAM og GPU. Satte på pcen og fikk opp Asus Bios. Alle delene ser ut til å funke (både ram og cpu er synlig på bios og gpu funker siden det er liv i skjermen). Valgte deretter å boote harddisken siden jeg har w7 på den fra tidligere. Men det er på windows start up screen (den med svart bakgrunn) at den "henger seg opp" og " går "saktere". Deretter får jeg et lite glimps av blue screen før den restarter. Har prøvd å kjøre oppstartsreperasjon, men jeg tror feilen ligger på OS. For etter at jeg hadde installert w7 for første gangen, ble harddisken ødelagt etter en stund (ikke w7 sin feil). Jeg hadde da klart å rote bort aktiveringskoden slik at jeg hadde et ugyldig w7. Lastet ned en patch av noe på nettet og windows ble gyldig igjen (fikk til å sette på bakgrunn etc). Men siden jeg har skiftet hovedkort så tror jeg det har fucka seg opp.

     

    Oppstartsreperasjon sier bare: Tilgangskontrollistene (ACLene) i filen C:/Windows/system32/slui.exe er ikke riktig. Gammel verdi = 0x1f01df

     

    Skal kjøpe meg w10  nå åsså prøve å formatere hdd (noen som vet hvordan?). 

  3. Hei! Har det problemet der at jeg mister hele tiden koblingen til nette mitt. Dette skjer med alle dataene i huset. Men på de bærbare så henter det seg raskt inn igjen, men på min stasjonære går det omtrent 10-20 sek (eller mer). Dette er slitsom, for det ødlegger online gamingen min :(

    På stasjonæren min så har jeg NETGEAR WNA3100 og Ruteren i huset er en Zyxel. Kan noen hjelpe meg!

  4. Hei. Når jeg er på dataen så legger jeg i stor grad merke til at nette detter ut hele tiden. Først når det har koblet seg til igjen og jeg har vært på dataen en stund så detter det ut.. Det er ganske ofte og det tar om lag 20 sekunder før den automatisk kobler seg til igjen. Hater dette pga at jeg spiller spill o.s.v. Jeg sitter i andre etasje mens ruteren er i første. Jeg har en Netgear usb som henter inn signalet. Det er ingen feil med den pga at jeg har prøvd den hos en kompis. Så jeg tenker at det er et problem med ruteren. Ruteren er en Zyxel modell.

    Jeg vet det funker å koble til en kabel mellom dataen og ruteren, men jeg får ikke lov til det.

    Si ifra vis dere trenger mere informasjon.

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette.

  5. Hei. Jeg har nå kjøpt meg HDMI-kabel og har funnet ut at skjermen min ikke tar hele skjermen. Skjønner dere :p. For det er svart helt ytterst på skjermen. Er det fordi at jeg har for dårlig grafikk-kort og hva slags grafikkkort vil dere anbefale. Det jeg har nå heter Powercolour radeon HD 5770.

  6. Har ingen kjennskap til hvordan Genuine Online Kit fungerer, men vil tro at all info du trenger kommer opp. Alternativet er å stikke innom en butikk og kjøpe seg en OEM.

     

    Det er ikke så veldig avansert. Du bestiller via linken, og betaler der. Du får tilsendt en Produktnøkkel på epost om du velger dette.

     

    Denne bruker til å aktivere Windows. For å skrive inn den nye nøkkelen går du bare her, og trykker på Endre produktnøkkel.

     

    Da aktiverer den over internett, og alt blir bare bra.

     

    020811_akt1.jpg

     

     

    Ok takk ;) Da kjøper jeg Genuin Online Kit. Takk for all hjelp fra dere!

×
×
  • Opprett ny...