Gå til innhold

Saitek1236456

Medlemmer
  • Innlegg

    307
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Saitek1236456

  1. PIG

    Rafael, Evans, Brown, Fabio

    Obertan, Gibson, O'Shea, Anderson

    Bebe, Owen

     

    Her skal spillere spares til den livsviktige kampen mot Arsenal, ingen skader eller slitasjer på viktige nøkkelspillere må forekomme. Vi husker jo alle Rooneys skade mot Bayern München som kostes oss tittelen i fjor. Så får CL gå som det går, det er bare en bonus og ikke noe viktig uansett.

  2. fin supportergjeng scum har...

     

    leder PL med 6 poeng og noen få kamper igjen å spille, er 90% vinnersjanse for å ta PL tittelen og det er profetier om dommedag fra supporterne.

     

    fortsetter det slik blir det jo masse-selvmord når SirAlkoson legger opp...

     

    Saitek er ikke Manchester united supporter. Han er bare her for å trolle

    Dette skjønner selvsagt YNWA som stort sett er her for å gjøre det samme.

     

    Han er jo en del av den fantastiske Liverpool supportergjengen. De som opprettholder aktivitetsnivået sitt selv om klubben suger balle. De som aldri slutter å støtte klubben sin.

     

    Dette er ikke til dere andre her inne. Slapp av litt nå.

    Den klubben som suger balle lekte seg med United 3-1 sist gang de møttes. Dalglish har vel tatt flere poeng enn det Ferguson har tatt på den tiden han har vært i Liverpool, hvordan blir det da neste sesong? De har vunnet CL 5 ganger, kontra Uniteds 3. Hvor 2 av de 3 kom på et flaksemål av Solskjær på overtid, og det andre kom fordi Terry sklei. Så hvem som suger balle skal du være forsiktig med å si.

  3. United ligger 6 poeng foran Chelsea og kan skrive historie med å gå forbi Liverpool i antall ligatitler. Da Ferguson kom til klubben sa han at hans største mål var nettop det.

    Og du er fortsatt like glad om Chelsea, som egentlig har vært helt ræva hele sesongen snapper tittelen foran trynet på United?

     

    Var den til meg? Jeg vil heller at scouserene tar gullet enn Chelsea og jeg synes vi skal gå for både PL og CL.

     

    Chelsea har bortsett fra de siste månedene vært langt under pari, spesielt på høsten, kan ikke huske jeg har sett de vært så elendige, og jeg hadde aldri trodd de skulle komme tilbake og vinne PL. Men sannelig gjør de det, ja oljepenger kan gjøre undrer.

     

    I høst var Chelsea det beste laget i england og det var snakket om at PL var avgjort før jul

    Tidenes sjansje til å ta gull, og du sier du er fornøyd med sesongen selv om det ikke blir noen trofeer i det hele tatt. Hvorfor skulle sesongen være så fantastisk allikavel om United skulle kollapse fullstendig og gi tittelen til Chelsea? Alle borteseierene? 3-3 kampen mot Everton?

  4. Chelsea har bortsett fra de siste månedene vært langt under pari, spesielt på høsten, kan ikke huske jeg har sett de vært så elendige, og jeg hadde aldri trodd de skulle komme tilbake og vinne PL. Men sannelig gjør de det, ja oljepenger kan gjøre undrer.

  5. United ligger 6 poeng foran Chelsea og kan skrive historie med å gå forbi Liverpool i antall ligatitler. Da Ferguson kom til klubben sa han at hans største mål var nettop det.

    Og du er fortsatt like glad om Chelsea, som egentlig har vært helt ræva hele sesongen snapper tittelen foran trynet på United?

  6. Hva er det du skriver for noe? At Ferguson skal satse fullt på CL?

    Han skal satse fullt på PL, jeg vil ikke ha en ny reprise av fjorårets sesong. CL er og blir bare en bonus, den er totalt uviktig i forhold til PL.

     

    Alle ville vært skuffet over sesongen om United vant CL, men tapte PL som følge av CL slitasje. Spillerene må spares til de livsviktige kampene mot Arsenal og Chelsea.

  7. Så ufattelig mye tekst, og så ufattelig mye piss da.

    Da må stjerner selges, billettprisene økes, ferre kommer på kamp, og klubben går på rattata, slik som Leeds.

     

    Herregud, er så fantastisk morro å lese alt det merkelige du klarer å lire av deg, du endrer mening om alt og alle for hver dag som går, det er nesten litt ekkelt.

     

    Men si meg, hvem vinner PL nå? Det var Arsenal var det ikke? Eller var det Chelsea du sa? Nei du sa vel begge? Nei, Arsenal...? Eller...?

    Hvis Ferguson satser fullt på CL, og taper mot Arsenal og Chelsea som resultat av det vil jeg si Chelsea. Som mange andre før meg sier, det er en 50/50 sjanse, uavhengig om Ferguson vil satse på CL eller PL.

  8. Neste sesong og noen sesonger etter der blir det trofetørke, fordi VdS legger opp. Det blir akkurat det samme som da Schmeichel la opp.

    En stor grunn til at Ferdinand og Vidic i dag er en av verdens beste stoppere, tror jeg er på grunn av VdS. Måten han skaper ro, unngår panikk og dirigerer forsvaret er utstående. Hvordan blir da stopperene neste år med Lindegaard i mål?

    Det er derfor er det viktig å slå til nå, og bare drite i CL, istedenfor å drøye an til de neste sesongene.

     

    Noe annet United har mye av, som de andre toppklubbene ikke har er gjeld. Både Chelsea, Arsenal og Liverpool er gjeldsfrie. Chelsea som har Abramovich kan jo selvsagt bare stryke gjelden med et pennestrøk, Arsenal på sin side driver sunn økonomi, og Liverpool har fått nye rike eiere. At det ser veldig lyst ut fremover er jeg ikke så veldig enig i. Hvis da United satser på CL, og driter seg ut i PL, taper klubben masse penger, og gjelden blir stigende enda mere.

    Og når da klubben slutter å vinne trofeer, blir klubben verdt mindre og blir dermed mer uinterresant for et eventuelt oppkjøp.

    Da må stjerner selges, billettprisene økes, ferre kommer på kamp, og klubben går på rattata, slik som Leeds.

     

    Ferguson kan ikke sitte for evig og alltid han heller, hva når han må gå? Hvem skal erstatte han? Solskjær!? Det kommer til å bli spredd panikk og redsel rundt hele United, det er ingen der som er vant til trenerskifte.

     

    Og det at United ble rundspilt av Barcelona er helt korrekt. De hadde noen sjanser de første 10 minuttene, men da Eto'o skårte handlet det kun om Barcelona, og som jeg husker var United aldri i nærheten av å produsere noe som helst resten av kampen.

     

    Unner faktisk Schalke en finaleplass mer enn United, tenk hvilken sensasjon det hadde vært for de. Håper United stiller med et b-preget lag mot Schalke, ser gjerne PIG i mål, Bebe og Obertan på kant, og kanskje Owen på topp.

  9. Ahhhh, er det neste sesong som teller nå.

     

    Vi har like gode sjangser til å ta både Real og Barca som de har med å slå oss. Vi har møtt barca 3 ganger de siste åra og vi ble ikke rundspilt i noen av dem. Vi slo dem over to semifinaler og de slo oss i en finale.

     

    Temmelig gjevnt sier nå jeg

    Ja det blir snakk om neste sesong, hvis United satser alt for mye på CL og roter det til og havner på en andre plass. Da kan det gå veldig lang tid før de kan vinne tittelen igjen. I og med at PL blir jevnere for hvert år, City kjøper seg sterkere og sterkere, Liverpool flyter på en positivitetsbølge med King Kenny og vil selvfølgelig bli ekstra farlige neste år, og Chelsea er jo helt sinnsyke hvert år.

     

    I de semifinalene mot Barcelona var Barcelona det beste laget i begge kampene, og de spilte klart best. Det var bare lykketreffet til Paul Scholes som skilte lagene, og Barcelona burde gått videre.

    Og det skal jeg si deg, det er enorm forskjell på United og Barcelona i 2008 kontra United og Barcelona i 2011. I 2008 hadde United Ronaldo som var i sin livsform, Carrick var mye bedre, Hargreaves kriget og kjempet, og Evra som faktisk var en av verdens beste venstrebacker da.

    I 2008 var ikke Messi og de andre stjernene til Barcelona fullt utviklet enda, men bare ett år senere fikk de ut sitt fulle potensiale da de rundspilte United i finalen.

     

    Og nå i 2011 har jo United, kvalitetsmessig blitt dårligere enn det de var både i 2008 og i 2009. Og vi så jo allerede i 2009, selv når vi hadde Ronaldo på banen, hvilket lag som er best.

    Og når vi snakker om Ronaldo, vil du virkelig se han putte et frisparkmål mot United på overtid i en finale? Tenk deg hvor forferdelig grusomt det ville vært.

  10. Saitek. Selve definisjonen på troll.

     

    Vel. Det du sier om slitasje tror jeg på og vi hadde kanskje vunnet ligaen om vi ikke spilte CL. forrige sesong. Vi hadde også vunnet ligaen om vi ikke ble bortdømt. Du kaller CL en møkkaturnering. Det er det ikke selv om jeg er drittlei den turneringen, men vi har så absolutt sjangse til å vinne den. Av de lagene som er igjen vil jeg tro at Schalke har 10% sjangse mens de andre tre har 30% hver.

     

    Men. Nå kommer du altså med det tredje laget som kommer til å vinne PL denne sesongen. Først City, så Arsenal og nå Chelsea.

     

    Jeg vil tro at vi har gode sjangser til å ta ligaen selv om vi taper mot både Arsenal og Chelsea.

     

    Og ikke kom med at jeg har tatt noe på forskudd. Jeg har ikke tatt noe på forskudd på evigheter. Det er du som tar ting på forskudd med alle disse antagelsene.

    Tap mot både Arsenal og Chelsea er uakseptabelt, da tror jeg United bare kan glemme ligatittelen. Bare Ferguson prioriterer PL fremfor Cl blir jeg fornøyd, men et lag mot Everton i går uten Vidic og Smalling for å spare de mot Schalke var ren gambling, og må ikke forekomme. Hva om spillere blir spart mot Arsenal?

    United har veldig små sjanser til å vinne CL, det er ikke akkurat hvilken som helst motstander de skal spille mot heller, i en eventuell finale, det er de to desidert beste lagene i verden: Barcelona eller Real Madrid.

     

    Og siden det er såpass enorme klasseforskjeller mellom United og de to nevnte lagene, så er nok en United-seier helt utelukket.

    Bare se hvordan Barcelona rundspilte Arsenal på Camp Nou, og mot United i finalen, eller hvordan Real Madrid knuste Valencia 6-3, som United sleit seg og spilte 1-0 mot etter en heldig skåring av Hernandez.

     

    Bedre å stille med b-laget, ryke mot Schalke og ta nr. 19. Enn å stille med et fullspekket lag, slite oss totalt ut, gå på noen kraftige smeller i PL i ettertid og se Terry & co juble for tittelen, for og så bli rundspilt i en CL finale.

     

    PL er og blir viktigst. Og jeg tror ikke at United er gode nok til å vinne neste sesong, i og med at Van der Sar og Berbatov forsvinner, Scholes legger opp, Giggs blir eldre og dårligere og gjelden stiger.

  11.  

    Hvorfor tapte United mot City og spilte uavgjort mot Newcastle? Jo det var fordi de var utslitte etter CL-kampen mot Chelsea hvor de ga alt.

     

    Kan ikke dy meg å svare på "argumentet" ditt, og sitere Bill Hicks: How Fucking Scientific!!

     

    Jeg tror ethvert lag blir mer motivert av å være med i flere turneringer å spille store kamper, enn å traske rundt på et treningsfelt i 6 dager før en kamp borte mot Bolton.

    Jeg tror ikke det er mangel på motivasjon United bør frykte, men skader og slitasjer på spillere. Vi husker jo alle Rooneys fantastiske sesong i fjor, men som ble ødelagt nettopp på grunn av CL, hvor han ble skadet. Den skaden tror jeg kostet United tittelen.

    Dette er noe United helst bør unngå igjen. Og jeg frykter undervurdering av Arsenal og et b-preget lag, og at hjemmemøtet mot Schalke står i hodet på samtlige spillere, gjør de det kan det blir ordentlig stygt på Emirates mot et Arsenal som er uten press og er revansjesugne etter FA-cup exiten.

  12. Fantastisk av Chelsea å kjempe seg opp fra gjørma etter den dårlige høsten de har hatt, og de er helt uslåelige når de er i form, det så vi jo alle i fjor. Nå vinner de nok PL også ettersom United blir helt utslitte etter kampene mot Schalke.

  13.  

    Arsenal kan fortsatt vinne ligaen, og kommer til å gruse stakkars lille United som aldri vinner bortekamper på Emirates.

     

    Bare for å ha det klart ditt lille troll, så har United vunnet siste 3 bortekamper på Emirates.

    Unnskyld det hadde jeg visst helt glemt. Ja da må vel kampen være helt avgjort da, siden United har vunnet der 3 ganger på rad...

    5 seiere borte er ikke en ligavinner verdig.

  14. På tide med et managerskifte. Jeg håper faktisk at vi havner utenfor topp 4. Dette er bare for dårlig.

     

    Flere av spillerne som spilte i dag må selges. Nasri og Fabregas kommer nok til å forlate det synkede skipet uansett. Clichy kan dra til helvette. Det samme kan Arshavin.

    Arsenal kan fortsatt vinne ligaen, og kommer til å gruse stakkars lille United som aldri vinner bortekamper på Emirates.

  15. Tror alle her inne vet hvordan dette ender.

     

    Sa det tidligere jeg.Uavgjort i dag og tap mot Manchester United i neste kamp :new_woot:

     

    Det ble iallfall en klar forbedring i spillet når Chamakh kom inn og vi skiftet formasjon. Dessverre klarer vi ikke å score på 3 meget store sjanser..

    Arsenal kan samle krefter til oppgjøret på Emirates, mens United spillerene blir utslitte etter Schalke kampen. Det så alle da de ga alt mot Chelsea, og tapte mot City og spilte uavgjort mot Newcastle.

    3-0 til Arsenal er et greit tips.

×
×
  • Opprett ny...