Gå til innhold

Kellman

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kellman

  1. Tror du forvekslet PS4 med PC.

     

    Du mener tydeligvis at skikkelige 'Gamere' er bare PC spillere? Dette var uanset mtp 'konsoll krigen', og ikke den % i markedet som kjøper spill PC til 10 000+(Et eksempel)

    http://www.telegraph.co.uk/technology/9986403/Worldwide-PC-sales-tumble-14-per-cent.html

     

    Jeg er en skikkelig Gamer i 30 årene! Spilt og eid det meste av konsoller som har vært utgitt siden 80 tallet. Drevet og eid spillbutikk med stor entusiasme, og ser Sony som mer per dags dato som det riktige valget i henhold til hva vi har blitt presentert med så langt.

    Valget i dag og denne generasjonen har for meg vært XBOX 360. Jeg har selvsagt også PS3 og Nintendo Wii, men det er Microsoft som har sett mest av lommeboken min denne generasjonen.

    Kommer helt sikkert til og kjøpe meg en XBOX One i fremtiden når prisen synker og flere eksklusive titler vises frem..

     

    Skjønner godt at PC spillere ser seg selv som de virkelige gamere mtp ytelse, kostnad og fleksibilitet, men det er ingen forveksling fra min side med at 'skikkelige gamere' som bruker millioner verden over på hardware og spill hvert år står nå med valget mellom PS4 & XBOX One!

  2. Tror Microsft har langt ifra tapt denne krigen!!

     

    Det er millioner av mennesker som ikke bryr seg om disse restriksjonene, og som ikke sitter på nett og ser disse anonseringene med stor interesse.

    Dette er mennesker som har Xbox 360 med Call Of Duty og Fifa i dag, og kommer helt sikkert til og kjøpe xbox one når den lanseres uten og sette seg inn i hva de faktisk kjøper og hva konkurenten tilbyr til en rimeligere pris og uten restriksjoner!

    Mtp hva vi har sett og hørt, så er det nok ingen tvil lenger om at PS4 vil ta ledelsen nå, så spørs det hva Microsoft gjør for å konkurere på den fronten...

    De som er skikkelige 'Gamere' vil jeg tro vil gå for Playstation 4 som helt klart er det 'BESTE' produktet nå, mens de som bare kjøper årlige sports titler og COD ser seg helt sikkert fornøyd med hva de kjenner til..XBOX.

     

    Konkuranse er uansett bare positivt for oss spill entusiaster, for det er vi som går seirende når gigantene kjemper for våre hardt tjente penger!

    Det vi taper på av et valg av den ene eller andre konsollen, er mulighet til å spille de eksklusive titlene. Jeg kan fint leve uten enda et Halo spill, men liker det jeg så av Ryse - Son Of Rome og Dead Rising 3.

    Valget mitt er uansett et enkelt et, og det er uten tvil Playstation 4!!

  3. Jeg tror det er mange som begynte med VII som hadde vanskelig for å svelge stilen til IX. De var vant til Tetsuya Nomuras realistiske stil fra VII og VIII, mens i IX gikk man bevisst tilbake til den mer surrealistiske stilen til Yoshitaka Amano fra de tidligere spillene. Jeg liker begge to, men en ting er sikkert; Nomura er en designer og ikke en utvikler. Når han leder et prosjekt overstyrer det visuelle altfor mye.

     

    Jeg skulle imidlertid likt å sett et spill i samme stil som Amano bruker i maleriene sine, hvis det i det hele tatt hadde vært mulig.

     

    Liker begge to jeg også, men som du sier så falt ikke stilen til Yoshitaka Amano ved første inntrykk. Når lX kom ut, så endte jeg faktisk heller å spille 'Legends of Dragoon'. Et spill som på flere fronter kunne minne om et FF Vll spill.

     

  4. FF Vll er min soleklare favoritt, ikke bare på rpg fronten men av samtlig spill den dag i dag! FF Vlll var dog det spillet som jeg har hatt størst forventninger til. Gleden av å kjøpe det spillet vil jeg nok aldri oppleve igjen! Det eneste som plaget meg med Vll var grafikken, og da de første bilden av Vlll ble vist i et spill blad ble hypen for egen del latterlig stor! Har fortsatt gode minner om Vlll, men en rotete historie, skuffende slutt og et materia system som uten tvil er seriens dårligste ide'.

    lX likte jeg ikke så godt første gang, syntes det ble for Disney preget. Og husker spesielt godt da Bahamut angrep byen, og hvor vi fikk se ei flodhest "dame" med forkle løpe panisk rundt i byen.. Hadde vanskelig å ta spillet seriøst etter det :) Ikke et høydepunkt for meg, men andre gang igjennom sammen med en venn så ble også den en klassiker hos meg.

    FF X er et spill som mange FF fans ikke liker, jeg derimot koste meg fra start til slutt. FF Xll husker jeg fint lite av, noe som sier det meste. FF Xlll er nok min største skuffelse, et spill som ikke klarte å ta tak i meg en eneste gang, og har derfor skippet de siste Xlll versonene.

     

    Hadde vært interessant å se en nymoderne tolkning av FF Vll, noe som ville vært flott for de nyere generasjoner, men også for de av oss som kunne tenkt å gjennopleve dette vidunderet. Man vil så klart ikke få samme opplevelsen nå, men uansett hvordan det hadde blitt så vil det ikke ødelegge minnene om orginalen. Men ønsket om å innta rollen som Cloud igjen er der, og jeg håper vi får se den dagen i fremtiden!

  5. Mitt favoritt spill så langt i mine 31 år forran tv skjermen. Bra skrevet, savnet dog litt om 'Summon materia'! Husker første gang man tilkalte Ifrit, som et av de mange utrolige øyeblikk i FF Vll som man sitter igjen med i dag.

    FF Vll er fortsatt det eneste spillet jeg har gått igjennom flere ganger, hvor en av dem var for å gjøre absolutt alt som kunne gjøres. Tok godt opp mot 100 timer hvis jeg husker rett. Ganske utrolig med et spill jeg kjøpte ved et uhell :)

     

  6. Pes 13 demoen er så langt det beste konami har prestert i denne generasjonen.. Men for de av oss som har fulgt Pes opp gjennom årene så bør det settes fokus på hva Konami har gjort med Master League!! Jeg er sjokkert og utrolig skuffet!! Hvis dere lurer på hva de har gjort så kan dere lese mer om det her:

    http://kitanamedia.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=8661

    To steg fremover, 5 tilbake?

  7. Anbefaler folk og følge litt ekstra med på den Tyske keeperen Manuel Neuer i kveld mot Australia. Samt den Tyske playmakeren Mesut Ozil!

     

    Tar en gammel "quote" på meg selv og hører hva folket synes om Ozil og Neuer fra Tyskland for de som har sett på dem i VM?

    De er ikke aktuelle for Arsenal men likevel et par gutter med fantastisk tallent!

     

    Wenger som er kjent for hans unge satsing, så er det noe rart at han ikke har plukket opp noen av disse tidligere U-21 spillerne fra Tyskland og Nederland. Han er nok litt for glad i fransktalende spillere :)

     

    Ozil har imponert meg, men det er noe ved han jeg ikke liker. Neuer er ok.

     

    Wenger burde hentet Elia. Makan til talent. Han er Walcott, men med ballfølelse. Van der Wiel (Fiel som Semb sier :p) har IKKE imponert meg. Kan kan vi la vær å hente.

     

    Elia ser ut som en spenende spiller!

  8. Anbefaler folk og følge litt ekstra med på den Tyske keeperen Manuel Neuer i kveld mot Australia. Samt den Tyske playmakeren Mesut Ozil!

     

    Tar en gammel "quote" på meg selv og hører hva folket synes om Ozil og Neuer fra Tyskland for de som har sett på dem i VM?

    De er ikke aktuelle for Arsenal men likevel et par gutter med fantastisk tallent!

     

    Wenger som er kjent for hans unge satsing, så er det noe rart at han ikke har plukket opp noen av disse tidligere U-21 spillerne fra Tyskland og Nederland. Han er nok litt for glad i fransktalende spillere :)

  9. En vanvittig filming vil jeg ikke kalle det. Så mer ut som han mista balansen. Han har dog vært frisk, veldig sentral i Tysklands angrepsspill som har vært veldig bra i dag.

     

    En flott ung spiller, men har ikke vært så sentral i dag som jeg hadde håpet på. Vi får nok se mer godsaker fra han utover turneringen. Skårer et mål i dag regner jeg med :)

  10. Flott tråd! Elsker drakter og da spesielt arsenal drakter. Drakten er en av årsakene for at mange har blitt arsenal fans. Tradisjon og identitet er meget viktig, når du ser den skal du skjønne umiddelbart at det er "The Arsenal" som spiller på tvèn.

     

    Den drakten vi har brukt de 2 siste sesongene er fin i design, men for meg så er den ikke en "ekte" arsenal drakt som tar identiteten og historien til klubben i behold. Så meget skuffet over den, og gleder meg til at klubben går tilbake til hva som er <The arsenal way>.

     

    Mine favoritt drakter:

     

    Mer klassisk kan man ikke få:

     

    1005l.jpg

     

    Nr.2 er den drakten jeg alltid vil forbinde med arsenal, som de brukte når jeg ble fan. Den var også meget lik den Norske landslag drakten rundt samme tid.

     

     

     

    9294arsenalhomelsshirt.gif

     

    Nr3: Arsenals historiske 2004 sesong, og en drakt som alltid for meg vil minne meg om hvor bra arsenal kan være. Dette er også drakten mange nye fans vil forbinde med arsenal da dette var en periode hvor arsenal begynte å bli enda mer verdenskjent.

     

    nike0204arsenalhomeshir.gif

     

    Nr4: Rett og slett en drakt som signaliserte en ny og spenende utvikling i klubben med historien i baktankene. En flott drakt.

     

    arsenalmensrep.jpg

     

    Nr5: En flott drakt men masse betydning!

     

    01arshss0506.gif

     

     

     

    Når det gjelder neste års arsneal drakt så skal det være i stil med den du har postet ja.

     

    Selv synes jeg disse falske er flotte:

     

    29514395600239727511394.jpg

  11. Vi kjøper Frey, håper jeg da. Alt ligger til rette for det.

    Dessuten er han bedre enn de andre vi blir linket til, nå har de kansje potensialet til å bli bedre, men foreløpig er han bedre, og han holder i en 4-5 sesonger til, før Tech9 tar over. :)

     

    Frey glemte jeg jo helt av, he he. Og ja han er en meget god keeper og hans erfaring er kanskje det som er noe av det viktigste vi kan få bakerst for å få orden på flausene og få inn litt kontinuitet!

  12. Synes det har vært litt vel stille rundt keeper rykter en stund nå.. Flere som prater om at Wenger kommer til å fortsette med Almunia eller Fabianski. Dette ser jeg ikke som realistisk! Så mange kostbare tabber samt at forholdet mellom forsvar og keeper ser meget sårbart ut. Problemene er der for alle og se, og Wenger er nødt til å gjøre noe her!

     

    Personlig håper jeg arsenal går for Manuel Neuer. Ellers så er det keepere som Joe Hart og Akinfeev vært like bra. Joe Hart pga den store utviklingen han har gjort, selv om han har vært litt "uheldig" de få gangene jeg har sett han. Akinfeev er en stabil, erfaren god keeper som jeg har sett flere ganger.

    Keepere som Buffon og Lloris er nok ikke tilgjengelige. Mens Keepere som jeg helst ikke ser i arsenal er Schwarzer og Robert Green. Dette da jeg ikke kan se at de vil bli god nok for det behovet arsenal har. Kan ta fryktelig feil der da keepere ikke er mitt sterkeste på vurderings siden av fotball.

  13. Harry Redknapp om Joe Cole:

     

    "I'm a big fan of Joe's, but the feedback we've had is that he might well have already done something."

     

    Kan jo hende det er snakk om oss ja.. Kommer han så ønsker jeg han velkommen! Med tanke på at Gallas, Senderos, Silvestre og evt Campbell kan alle være på vei ut uten at arsenal kan tjene noe. Så da er det passende at Chamakh og evt Joe Cole inn uten å måtte betale en annen klubb for det. Vi får håpe at det som er av penger i klubben blir brukt på ny keeper og midtstopper(e). Joe Cole i likhet med Chamakh har erfaring, er ikke en ung gutt og har faktisk vunnet noe. At han er engelsk skader heller ikke. Hvis han kommer så virker det klart for meg at Wenger prøver å balansere mannskapet i henhold til hvor mange som mest sannsynlig forlater klubben uten noen form for fortjeneste. Kanskje kommer det flere i form for "free transfere" i andre posisjoner?

×
×
  • Opprett ny...