Gå til innhold

geForge

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av geForge

  1. På mine telefoner med NFC må skjermen være skrudd på og låst opp for at funksjonen skal kunne brukes. Hvis telefonen er låst opp og skjermen er på er det som regel fordi man holder den i hånda og bruker den, ihvertfall på steder med flere ukjente personer i umiddelbar nærhet Jeg vil da si det er svært vanskelig å utnytte dette. Men du skal ikke se bort i fra at det blir noen som prøver...

     

    Det har skjedd utallige ganger at min Nexus 5 har låst seg opp i lomma. Dette grunnet at låsskjermen til Android kan låses opp for lett, bare ved berøring med låret gjennom buksa.

  2. Ikke for å være vanskelig, men... Motorola Atrix 4G var i følge wikipedia først med fingeravtrykksleser da den ble sluppet i USA 22. februar 2011.

     

    Virker som en kjekk måte å låse opp mobilen på. Skulle gjerne hatt det på flere moderne telefoner.

     

    Motorola Droid hadde det før Atrix 4G. Droid kom ut 17. oktober 2009 (bare i USA). Men poenget ditt var jo at amobil påstår at iPhone 5S er første med fingerprintscanner, og det er den ikke.

    • Liker 1
  3. merkelig at en tab til 1000 er dårligere en en ipad til over 2000 :p selv om jeg uansett tror du ville fått samme følelsen om du hadde sammenligna galaxy s3 mot din iP4s :p

     

    Hva er det med dere Android fans og å fiske ut enkeltord fra en setning så argumentet dere har tenkt for dere i hodet skal fungere mot det de dere svarer til sier?

     

    Han sa han kjøpte en Samsung tablet på TILBUD til 1k, og dette synes han var en gylden anledning til å prøve ut operativsystemet, uten å betale full pris for noe han ikke visste om han ville like.

    Han likte det ikke, og det raker IKKE deg, så ikke kom med slikt tull.

  4. Du kan ikke heilt serriøst være så dum, Open-Source?

     

    Du har så lite å gjøre på at du bruker dagene dine til å snakke dritt om Apple, og du synker så lavt som dette?

     

    Å fylle opp iOS bildet med apps og en rotete bakgrunn, og sammenligner dette med en Android skjerm uten et eneste ikon på skrivebordet. Dette blir en helt falsk sammenligning.

     

    Få deg en hobby, gutt. En hobby du kan nyte utendørs eller minst en meter fra PCen.

    • Liker 2
  5. Deilig å se at det ikke lengre er Samsung som ligger på top på ytelses fronten! Har store forventninger til HTC One! Synd jeg ikke lider av for mye penger...Jeg gleder meg også til å se hva disse telefonene skårer i AOSP Android uten bloatware... Jeg føler Samsung er eksperter på å legge til funksjoner og apper ingen har bruk for!

     

    HTC har da hele tiden vært på top i ytelse sammen med Samsung? Apple også.

  6. Apple fant ikke opp mp3-spilleren, touchtelefonen, nettbrettet, hjulet eller noe som helst annet. De har fra da de startet bare snyltet teknologi fra alle andre. De har heller ikke revolusjonert noe som helst.

     

    Du er en uvitende liten unge, det kan jeg lett se. Apple fant ikke opp noe av de tingene, det har ALDRI vært fastlagt at de gjorde det, og de har aldri sagt det selv. De har revolusjonert produktet, eller med andre ord hoppet på toget og laget et produkt innenfor den kategorien, men de har laget det på en ny måte.

     

    De har ikke snyltet teknologi. Alle låner fra andre, ettersom det ikke er uendelig med forskjeller her i verden. Apple kan like gjerne ha kjøpt lisenser, ettersom ingen har så mye som åpnet munnen om noe som helst snylting.

     

    Den dyrebare mobilen din som sikkert er fra Samsung elns, derimot, er en kopi. Å bruke små funksjoner fra forskjellige firma er vanlig. Å kopiere absolutt ALT fra ETT og bare ETT firma, det er kopiering.

     

     

    Du vet ingenting om hva du snakker om, kjære deg.

    • Liker 1
  7. Jeg er så utrolig lei av att i det apple vurderer og lansere noe så vil det "revlusjonere" markedet...SLUTT OG BRUKE DET ORDET!Att apple lanserer noe som alt finnes i markedet er ingen revlusjon, hvordan en eventuelt iwatch vil skille seg ut fra andre klokker til mobiler jeg saftig usikker på.Apple vil kunne la brukeren lese mail, sms, kalender, avtaler ol. på klokken og alt det er gjort før.Om klokken funker som en "nøkkel" til enheten så ok..men det er da ingen enorm sak.Sikker på det kunne latt seg løse feks på en Pebble også.Takket være medias måte og ordlegge seg ang Apple produkter får apple en kunstig høy status hos mange.De leverer mobiler som er ok men de er ikke på noen måte bedre eller "revlusjonerende" i forhold til mye annet på mobilmarkedet.Hadde media hypet opp andre merker på samme måten hadde apple tapt stort.

     

    Ikke vær så jævla grinete da. Det er revolusjonerende fordeom produktet allerede fins. Apple lager det på en annen måte, og kommer med noe helt nytt i forhold til hva produktet har vært før.

     

    Og om du sier at de ikke revolusjonerer noe, gjør konkurrendene det? Revolusjonerer Samsung noe? Nei de revolusjonerer INGENTING. De fikk tilbake "Stylusen" til mobile enheter, det var da noe. Andre som HTC, LG, Sony osv... revolusjonerer heller ikke. Kanskje litt mer, men ikke like mye som Apple.

     

     

    Om du, DjDarkDragon, ikke forstår va de mener med at Apple revolusjonerer produkter, så vennligst la være å bry deg.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...