Gå til innhold

StigtriX

Medlemmer
  • Innlegg

    322
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StigtriX

  1. Logitech Anywhere MX - ingen over - ingen ved siden

     

    anwheremousemx-mouse-top-and-sides.jpg

    Fin den - har testet MX2 S - men jeg er ikke begeistret for ergonomien, manglende mulighet for å trykke ned scrollehjulet (MB3), og den lite naturlige plasseringen av "gesture"-knappen. Har heller ikke positiv opplevelse med bruk av gestures. Likte heller ikke at det var så store begrensninger for hvilke funksjoner man kunne sette gesture-knappen til å ha.

     

    Så for meg blir "ingen over, ingen ved siden" litt absurd :p Smaken er som baken: hårete og delt i to.

  2. 1. Det tok 2 runder å unlocke 1 crate i betaen.

    2. Det stod at innholdet var spesifikt for beta.

    3. Man kunne unlocke kort uten crates i beta.

    4. Ingen kort gir deg en fordel mot en like god spiller.

    5. Det blir ingen betalt dlc til spillet pga dette.

    6. Selv om det gav en fordel for den ene spilleren som kjøpte 1000 crates, så ville ikke det forandre noe når hver kamp består av 40 spillere.

    7. Dice har tidligere solgt alle upgrades til soldatene slik at folk kunne få det beste våpenet uten å spille.

    https://youtu.be/ne4CnyNW9O4

    4) Hvordan er 100% damage reduction når du bruker jet pack med Bobbafett IKKE en stor fordel?

    Det er den beste versjonen av et loot-kort som starter på 50%... Du må ha flaks og ende opp med gullkortet i en pakke, eller oppgradere. Slike fordeler er motbydelig.

    6) Du har tydeligvis ikke sett gode spillere som utnytter fordelene. Det er helt grusomt å se på. Jeg forstår hva du prøver å si, men det stemmer ikke.

    7) Så løsningen på ubalanse som legges bak en pengemur er å kaste mer penger på muren?

  3.  

     

    Morsomt!

     

    Fikk omsider min SNES i posten i dag, og har sittet litt med Street Fighter 2 på kassa TV`en nå :p

    Kult :D Kjøpte du noen andre spill ?

     

    Har selv en liten SNES samling. Mine favorittspill til den er Super Bomberman 1, 2 og Donkey Kong Country.

     

     

    Ja når man først begynner så er det vanskelig å stoppe :p

     

    De jeg har fått i hus nå er:

     

    Starwing

    F-Zero 

    Super Swiv

    Street Fighter 2

    Super Mario Kart

    Super Mario World

    Super Mario World 2: Yoshis Island

    Super Star Wars

    Super Star Wars The Empire Strikes Back

    Super Star Wars Return of The Jedi

    Donkey Kong Country

    The Legend of Zelda: A link to the Past

     

    På vei:

    Rockman 7 (Megaman)

    Super Metroid

    Chrono Trigger (repro)

     

    Spillte aldri de andre Donkey Kong spillene på SNES, er de bra? Satt meg ned en liten stund med DKC i dag..og det har virkelig holdt seg godtt :)

     

    Absolutt! Jeg liker alle spillene veldig godt, men de har forskjellige styrker og svakheter på grunn av veldig forskjellig brettdesign og noen nye tillegg. Jeg synes det beste med DKC2 er vanskelighetsgraden og tivolibanene. Det beste med DKC3 er vel kanskje boss-variasjonen og at selve kartet du beveger deg rundt på har mange interaktive gjenstander og hemmeligheter.

     

    Alle tre DKC-spillene er noen av de beste plattformspillene du får til SNES, og kanskje noen av de beste plattformspillene noensinne. De har etter min mening de beste lydsporene av alle SNES-spill når det kommer til kvalitet.

     

    Et annet spill du MÅ ha til SNES: Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time. Det er definitivt det beste beat-em-up-spillet til SNES, og har i tillegg mulighet for to spillere samtidig. Hvis du liker run-and-gun-spill er Super Probotector: Alien Rebels (Contra III: the Alien Wars) verdt en titt. Det er også for to spillere.

  4. Det som bekymrer meg er at iOS 11 har flere bugs og mer spagettikode i betaen enn noen annen versjon har hatt hittil. Det er visstnok så ille at en ivrig koder jeg kjenner, som også er Apple-fan, latterliggjør hvor rotete og forhastet det er. Apple må virkelig skjerpe seg!

     

    Jeg har aldri hatt så mange småbugs som med de to siste iOS-versjonene selv. Har tre iPader som sliter med skjermorientering og div hver eneste dag :S

  5.  

    Lurer på om jeg skal kjøpe G5 std eller G4 plus. Noen som vet hvilken som er best?

    Jeg tenkte på akkurat det samme. Jeg gikk for g4 plus. Så egentlig ingen store fordeler med g5. 0.5" større skjerm, og sparer 500,-

     

    http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone3=8453&idPhone1=8050&idPhone2=8454

     

    Det er strengt tatt ingen som er "best", for det spørs hva du vektlegger. Det viktigste er vel at den kommer med Android 7.0 ut av esken. Av nye funksjoner er ny fingeravtrykkleser med snarveifunksjoner, hurtiglading, NFC og BT 4.2 verdt å nevne. Moto G5 er også mer kompakt og veier mindre, selv om den har aluminium i konstruksjonen, men den har dårligere ytelse og mindre batteri.

     

    Jeg hadde kjøpt G5 Plus for ytelsen, batteriet, Corning Gorilla Glass 3 (G5 har ikke det) og bedre kamera. Prisforskjellen er så liten at jeg mener det er verdt det, spesielt for bedre CPU/GPU og kamera.

  6. Jeg kommer aldri til å kjøpe noe fra Gigabyte etter at de behandlet kunder som dritt:

    http://forum.notebookreview.com/threads/new-gigabyte-p35k.720395/page-84

     

    7Bjq5gl.png

     

    I stedet for å ta ansvar for en designfeil som fikk laptopen til å bøye seg til den så godt som knakk i to, pakket de inn neste leveranse med laptoper med ekstra beskyttelse, slik at feilen falt på kunden i de landene som har dårligere beskyttelse for forbrukere. Heldigvis var det bare å levere inn min her i Norge.

     

    #FuckGigabyte

  7. Det er nesten ingen gode spilltastaturer med lave taster. Jeg har ikke funnet et eneste tastatur som kan erstatte Razer Deathstalker:

    31A2Wgp2wLL.jpg

    Steel Series Apex er ikke å nærheten av å våre så godt å skrive eller spille på. Ja, Razer Deathstalker har membrantaster, men det er ikke av det dårlige slaget. Jeg har kjøpt flere tastaturer, men landet på Deathstalker og kommer nok kun til å kjøpe en oppgradert versjon hvis tastaturet tar kvelden eller blir utslitt. For meg er det rett og slett plagsomt med høye taster.

    • Liker 1
  8. Hva jeg la mest merke til:

     

    All of the above plus AN EXCLUSIVE SESSION WITH TONY HAWK AT TONY HAWK INC IN VISTA, CA. You will also have $1000 DONATED TO THE TONY HAWK FOUNDATION IN YOUR NAME!!! That's it. You'll have to wait until next year for a new game! Travel and accommodation NOT included.

     

    Dette er vel ikke annonsert? Hvem har rettighetene nå?

    "The licensing deal between Hawk and Activision expired in December 2015. In January 2017, Hawk confirmed in an interview that he is in early talks to continue the franchise without Activision and that he was interested in using virtual reality for his next game."

    - Wikipedia

     

    Jeg er IKKE interessert i THPS med VR :S Det hadde vært bedre om de fokuserte på den mer seriøse delen av THPS, og ikke som i THUG 2, hvor man gjorde triks som Steeve-O på en mekanisk rodeookse...

  9.  

    Fett spill, og mye for penga når det koster kun 170,-. Fin grafikk og flyter nydelig i 1080p og 60fps. Multiplayer er gøy! Minuset for min del er musikken, som ikke er helt på F-Zero-nivå.

    Einig i det. Musikken i F-Zero er legendarisk.

     

    Sett speed til 1,25 :D Beste cover jeg vet om. Håper Nintendo kommer med et eget F-Zero-spill i samarbeid med Shinen, for jeg liker retningen de har bedre enn hva Nintendo hadde med GX, men det er meg.

    • Liker 2
  10. Grunn nok til å ikke gi 10/10:

    bsNEmPJ.gif

     

    Jeg vet ikke med dere, men etter å ha opplved hvor lite de fleste våpen tåler, og at de ikke kan repareres - så klarer jeg ikke å se for meg at jeg storkoser meg med spillet når jeg kjøper det selv. Durability er helt greit det, men da må det være implementert på en meningsfull måte. Å tvinge deg til å prøve nye våpen ved å ha en viss durability gjør at man lettere finner nye yndlingsvåpen å ha det gøy med, i stedet for at man løper rundt med mer eller mindre samme våpen til man finner noe som kun er bedre med tanke på stats. Å ha våpen som har ekstremt lav durability, går i tusen knas og ikke kan repareres er bare dårlig design. Det er vanlig at våpen av lav kvalitet tåler mindre bruk, men i Breath of the Wild er det litt for mange våpen som tåler lite. Jeg tror veldig få hadde spilt Diablo eller Borderlands så mye hvis alle våpen var laget av glass. En vesentlig del av gleden med de spillene er å finne nye våpen og teste dem ut. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor dette designvalget forsvares, og til og med ses på som noe positivt. Jeg liker generelt anmeldelsene til bl.a. Level Up, men når Karl er i overkant positiv til dette designvalget kan jeg ikke si annet enn at jeg blir litt provosert. Det tilfører ikke noe nytt, det fjerner heller hvor meningsfullt det føles å finne nye våpen fordi de snart er historie. Ja, enkelte våpen har høyere durability, men de går fortsatt i oppløsning etter bruk.

     

    Jeg ønsker heller en meningsfull balanse for durablity på dårlige våpen som gjør at man bytter oftere i begynnelsen av spillet, og økt durability siden. Ikke la våpen gå i tusen knas, det blir for dumt. Da kan man heller kaste et ødelagt våpen hvis man finner et tilsvarende, så slipper man å reparere. La det være relativt lett å reparere våpen, og legg til noe morsomt som ytterligere tilpassning av et våpens egenskaper og hvordan det brukes.

     

    Designvalget har resultert i at spillere "farmer" visse dungeons for å få duplikater av gode våpen. Det kan sikkert være gøy for enkelte (Koreanske MMO-machochister), men ville det ikke vært bedre å heller fokusere på oppdagelse og utprøving av nye våpen?

    • Liker 4
  11.  

     

    6 - "Nokså godt"

     

    Et spill som får denne karakteren, er et ganske godt spill som mange vil kunne finne glede i. Her er det imidlertid vesentlige problemer som gjør at spillopplevelsen ikke nødvendigvis er like morsom hele tiden. En god del momenter kunne vært gjort bedre, men ikke i en slik grad at spilleren ikke lett kan bli sittende ved spakene. Definitivt verdt en titt, men vær oppmerksom på at dette ikke er problemfrie spill.

     

     

     

    Jeg må innrømme at når jeg såg antall kommentarer under omtalen i går kveld før leggetid, da gledet jeg meg virkelig til å kunne lese igjennom omatelen og følgende kommentarer ! Og kommentarfeltet har innfridd!

     

    Jeg har ikke kjøpt verken Switch eller spillt spillet, så jeg kan ikke komme med mitt synspunkt rundt karakteren og hvordan den skulle samsvare med min opplevelse. Men jeg tror jeg kan fastslå at noen 10/10 tittel, det kan det umulig være ut i fra tilbakemeldinger. Det skal så utrolig mye til altså for jeg jeg skal sitte igjen med en "perfekt" opplevelse. Men det får nå våre så som så.

     

    Når det er sagt, antall  brukere med 1-2 innlegg leverte til forventningene og beskyldningene mot Gamer.no og den evinnelige sutringen og manglende forståelsen sørget for ett sansurium av underholdning på morgenkvisten :) Helt fantastisk!

     

    Ellers syns jeg omtalen samvarer godt med det som definerer karakteren 6/10 her, den er begrunnet bra syns jeg.

     

    OJOJOJOJ! Nå må vi roe ned her! Leste du faktisk anmeldelsen og vurderte så karakteren i forhold til argumentene som ble gitt?

     

    Her er hvordan det gjøres:

    1) Se kun på karakteren

    2) Hopp rett til kommentarfeltet, eller til forumtråden hvis fråden står fra kjeften

    3) Vær så negativ som mulig og true helst med å aldri besøke gamer.no igjen

    4) Er du ekstra tøff kan du banne og skrive drapstrusler

    5) Er du xXNintend0Fan2000Xx eller har et like røft brukernavn er DDOS et must

    6) Husk å angripe alle i kommentarfeltet som prøver å være rasjonelle, da blir det mye bedre diskusjon!

     

    giphy.gif

    Gode argumenter: "KRAAAAAAAAAAA! JAAAAAAAAAAAAAAAH! HUYAAAAAH!"

    Som om jeg skulle sagt det selv!

    • Liker 5
  12.  

    For meg personlig drar det ned at det ikke en gang klarer 30 FPS stabilt,

     

    Warning: Jeg er langt "off topic" nå, og dette er ikke spesifikt rettet mot deg. Mer et spørsmål om en ny trend.

     

    Hva er greien med denne pleonasmen? Stadig flere sier "meg personlig" når de skal fremlegge en egen mening.

    Det blir litt som å si "Jeg, som er ungkar og singel". Eller "jeg er en norsk nordmann fra Norge.

    Det er for å understreke at det er min mening, slik som jeg understreker noe sarkastisk på nett med "/s". Jeg gjør det kun på nett fordi det er så mange som misforstår hvis jeg kun bruker "meg" når jeg formulerer meg slik. Det er i hvert fall min erfaring. Jeg misliker å måtte forklare ting fordi andre ikke gidder å lese ordentlig igjennom en post, slik som skjedde tidligere i tråden her. Jeg er vel "skadet" av forumfolk :p

     

     

     

    StigtriX: jeg reagerer bare på at de fleste som virkelig har spilt spillet roser det opp i skyene, mens andre som ikke engang har spilt det skal dømme det nord og ned. Jeg holder på med det nå og for meg er det et av tidenes beste spill.

    Det er jo fair, men å angripe meg når du misforstår det jeg skriver er ikke fair ;) At du synes det er er et av tidens beste spill er jo topp, men bryr du deg virkelig ikke om noen av punktene som listes opp i anmeldelsen som svakheter, eller har du andre synspunkter? Jeg er genuint interessert og ikke sarkastisk. Jeg misliker selv og merker lett lav FPS og tydelige kanter. Det betyr en god del for min opplevelse av et spill.
    Jeg bryr meg ikke om alle de for meg "små bagatellene" det er selve spillopplevelsen som betyr noe for meg, jeg rett og slett koser meg. Jeg er ikke noe spessielt nitendo fan, jeg spiller for det meste ps4 og xbox.
    Da bekrefter du min mistanke: at mange ser bort i fra mangler og heller fokuserer på spillopplevelsen. Jeg sier ikke at det er galt, men det går ikke overens med en anmelders jobb, som er å gå i dybden og veie det positive opp mot det negative. Det blir derfor for dumt når mange (mener ikke deg) lar følelser og selve spillopplevelsen drukne alt av kritikk.
  13. StigtriX: jeg reagerer bare på at de fleste som virkelig har spilt spillet roser det opp i skyene, mens andre som ikke engang har spilt det skal dømme det nord og ned. Jeg holder på med det nå og for meg er det et av tidenes beste spill.

    Det er jo fair, men å angripe meg når du misforstår det jeg skriver er ikke fair ;) At du synes det er er et av tidens beste spill er jo topp, men bryr du deg virkelig ikke om noen av punktene som listes opp i anmeldelsen som svakheter, eller har du andre synspunkter? Jeg er genuint interessert og ikke sarkastisk. Jeg misliker selv og merker lett lav FPS og tydelige kanter. Det betyr en god del for min opplevelse av et spill.

  14. Mye artig lesing her, mange som triggered og salty. Bare at det ikke er 60 fps er nok til å gi det 6/10 :nei:

     

    Nei dessverre ... de får lansere spillet på pc med uncapped fps 1440p / 4k =) hadde blitt 8/10 med en gang :dribble:

    Du misforstår. Din kommentar bærer preg av at du kun har lest kommentarene på forumet, og ikke anmeldelsen. Det er mange punkter som dras frem som svake i anmeldelsen.

     

    For meg personlig drar det ned at det ikke en gang klarer 30 FPS stabilt, og det i kun 900p i docked mode. Av det jeg har sett er den utdaterte grafikken med alle kantene, misbruk av bloom og tåke, og de matte fargene sammen med de tekniske problemene nok til at det i hvert fall ikke fortjener 10/10. Hvis det virkelig oppleves så tomt og kjedelig som anmelderen mener, kan jeg forså en skåre under 8/10. Jeg må spille spillet før jeg kan uttale meg om mer enn det grafiske og tekniske, som i hvert fall skuffer meg stort.

  15.  

     

     

    Jeg forstår ikke all hylingen til folk her... Jeg har ikke spilt spillet, men ville av prinsipp ikke gitt 10/10 når et spill ser så utdatert ut, og ikke makter å holde 30 FPS stabilt i usle 900p. Draw distance er horribel i de klippene jeg har sett, hvor brostein tegnes opp rett foran nesen din. Det er for dårlig i 2017. Andre spill som ikke har kjente og kjære figurer slaktes for slikt.

     

    Jeg elsker blant annet Donkey Kong Country-serien, men Donkey Kong Country Returns motion control-tvang alene drar spillet ned to poeng. Grafikken var helt OK da det kom, så det lander på rundt 7/10 for min del. Dette er et eksempel på hvor mye enkelte deler har å si for meg personlig, selv om jeg er glad i Nintendo-titler. At andre ikke er enige i dette endrer ikke min mening om manglene som betyr mye for min opplevelse av dette spillet.

     

    Det er etter min mening mindre seriøst å gi et spill med såpass graverende mangler som the Legend of Zelda: Breath of the Wild full pott. Et spill med lav oppløsning som har problemer med å holde 30 FPS blir slaktet på Steam, selv enkle spill, så hvorfor skal det være anderledes for Nintendo? 6/10 er kanskje litt vel strengt, men hvis en anmelder mener at det ikke fortjener mer, så skal ikke han/hun føle seg tvunget til å gi det høyere skåre for å tilfredsstille fanboys...

    7/10 uten engang å ha spilt det? Hmm
    Jeg tror du må lese en gang til ;) Jeg brukte mine synspunkter om Donkey Kong Returns som eksempel: selv om jeg elsker DKC-serien, kan jeg ikke gi det mer enn 7/10 grunnet manglene. Jeg tror mange lar deres kjærlighet for Zelda komme i veien for en mer nøytral tilnærming. Jeg har sett mange anmeldelser som starter meget nøytralt og analyserende, og tar opp mangler, men disse blir glemt og 9 og 10 regner ned fra himmelen. Slike anmeldelser forstår jeg ikke. Frame drops og dårlig grafikk er ikke noe som går bort selv om et spill er morsomt og bra laget.
    Bedømmer du om en ny type sjokolade er god bare ved å se på innpakningen eller smaker du på den før du uttaler deg om den var god?
    Det var en dårlig sammenligning. Vi vet allerede at spillet har problemer, så det blir det samme som å være skeptisk til en sjokolade med problemer. Jeg prøver bare å få folk til å forså at ikke alle har samme smak og opplever derfor ikke spillet likt. Det blir for dumt å angripe en anmelder fordi man ikke er enig. Begrunnelsene for karaktergivningen står jo rimelig klart i teksten.

     

    Du er mer interessert i å angripe meg enn å forstå meg. Les posten en tredje gang er du snill. Jeg har ikke gitt BotW en karakter uten å spille det, jeg skrev bare at JEG personlig aldri ville gitt et spill med frame drops og utdatert grafikk 10/10 i 2017, uansett hvor bra gameplay det har. En karaktergivning representerer en helhet, så om selve gameplayet og hovedhistorien er bra, kan grafikk, ytelse, og andre ting å foreta seg i spillet ha mangler som naturligvis påvirker den endelige karakteren. Jeg må selvfølgelig spille det selv for å anmelde det, det sier seg selv, men hvis det ikke har forbedret seg når jeg kjøper Switch på slutten av året (hvis jeg i det hele tatt gjør det) - får spillet ikke 10/10.

    • Liker 2
  16.  

    Jeg forstår ikke all hylingen til folk her... Jeg har ikke spilt spillet, men ville av prinsipp ikke gitt 10/10 når et spill ser så utdatert ut, og ikke makter å holde 30 FPS stabilt i usle 900p. Draw distance er horribel i de klippene jeg har sett, hvor brostein tegnes opp rett foran nesen din. Det er for dårlig i 2017. Andre spill som ikke har kjente og kjære figurer slaktes for slikt.

     

    Jeg elsker blant annet Donkey Kong Country-serien, men Donkey Kong Country Returns motion control-tvang alene drar spillet ned to poeng. Grafikken var helt OK da det kom, så det lander på rundt 7/10 for min del. Dette er et eksempel på hvor mye enkelte deler har å si for meg personlig, selv om jeg er glad i Nintendo-titler. At andre ikke er enige i dette endrer ikke min mening om manglene som betyr mye for min opplevelse av dette spillet.

     

    Det er etter min mening mindre seriøst å gi et spill med såpass graverende mangler som the Legend of Zelda: Breath of the Wild full pott. Et spill med lav oppløsning som har problemer med å holde 30 FPS blir slaktet på Steam, selv enkle spill, så hvorfor skal det være anderledes for Nintendo? 6/10 er kanskje litt vel strengt, men hvis en anmelder mener at det ikke fortjener mer, så skal ikke han/hun føle seg tvunget til å gi det høyere skåre for å tilfredsstille fanboys...

    7/10 uten engang å ha spilt det? Hmm

     

    Jeg tror du må lese en gang til ;) Jeg brukte mine synspunkter om Donkey Kong Returns som eksempel: selv om jeg elsker DKC-serien, kan jeg ikke gi det mer enn 7/10 grunnet manglene. Jeg tror mange lar deres kjærlighet for Zelda komme i veien for en mer nøytral tilnærming. Jeg har sett mange anmeldelser som starter meget nøytralt og analyserende, og tar opp mangler, men disse blir glemt og 9 og 10 regner ned fra himmelen. Slike anmeldelser forstår jeg ikke. Frame drops og dårlig grafikk er ikke noe som går bort selv om et spill er morsomt og bra laget. Det gjør heller ikke andre aspekter som kan oppleves som mangler, slik som de store åpne områdene uten særlig mye innhold. Dette oppleves selvfølgelig forskjellig fra person til person, men store sletter med lite innhold er sjeldent positivt.

  17. Jeg forstår ikke all hylingen til folk her... Jeg har ikke spilt spillet, men ville av prinsipp ikke gitt 10/10 når et spill ser så utdatert ut, og ikke makter å holde 30 FPS stabilt i usle 900p. Draw distance er horribel i de klippene jeg har sett, hvor brostein tegnes opp rett foran nesen din. Det er for dårlig i 2017. Andre spill som ikke har kjente og kjære figurer slaktes for slikt.

     

    Jeg elsker blant annet Donkey Kong Country-serien, men Donkey Kong Country Returns motion control-tvang alene drar spillet ned to poeng. Grafikken var helt OK da det kom, så det lander på rundt 7/10 for min del. Dette er et eksempel på hvor mye enkelte deler har å si for meg personlig, selv om jeg er glad i Nintendo-titler. At andre ikke er enige i dette endrer ikke min mening om manglene som betyr mye for min opplevelse av dette spillet.

     

    Det er etter min mening mindre seriøst å gi et spill med såpass graverende mangler som the Legend of Zelda: Breath of the Wild full pott. Et spill med lav oppløsning som har problemer med å holde 30 FPS blir slaktet på Steam, selv enkle spill, så hvorfor skal det være anderledes for Nintendo? 6/10 er kanskje litt vel strengt, men hvis en anmelder mener at det ikke fortjener mer, så skal ikke han/hun føle seg tvunget til å gi det høyere skåre for å tilfredsstille fanboys...

  18. Jeg tror jeg venter og ser om Nintendo klarer å fikse feilene:

     

    Det virker like rotete som Xbox 360-lanseringen :S De må også få på plass back-up av lagringsfiler, Virtual Console og andre nettjenester før konsollen er fristende nok. Den elendige FPS-en i BotW gjør at jeg nesten har mistet lysten til å kjøpe konsollen i det hele tatt... Detter ned til 20 FPS i docking mode (helt ned til 10 FPS på WiiU) :S Det regnes som uspillbart på PC, så hvorfor slipper Nintendo unna med det og får 40/40 og 10/10 for BotW? Hvorfor skal det være andre standarder for anmeldelser av Nintendo-spill?

     

    Nintendo følte seg sikkert presset til å levere positive tall før skatteåret er omme og presset derfor en uferdig konsoll frem. Jeg tror de hadde gjort lurt i å vente til november, så hadde de hatt Mario Kart 8 Deluxe og andre titler i tillegg, samtidig som konsollen også kunne vært bedre. Litt kjipt at den har en billig plastikkskjerm som ripes opp av den offisielle dockingstasjonen.

     

    HUSK at "bekymringsverdig" ikke er et ord. Du mener "bekymringsfullt" eller "foruroligende".

    • Liker 2
  19.  

     

     

    Altså ikke 1060? Patetisk.. Fy jeg ble skuffet.. Lyst på dell XPS 15 lenge, men har ventet på pascal

    Hvis Razer klarer å putte 1060 i en mindre Laptop en dell XPs 15 og en 1080 i en razer blade pro

     

    Så klarer ikke dell å putte en 1060 engang?

     

    1050 er dårlig.

     

    Håper de lar oss kunne velge 1060-1070 på 4k modellen

    Dell lager Alienware for entusiastspilling, hadde de laga XPS med 1060 så hadde den kannibalisert Alienware-salget. Jeg tror også XPSene blir i tynneste laget til å kjøle ned 1060 som utvikler langt mer varme enn 1050. Om vi er heldige kan vi få en utgave av XPS med 1050ti :)

     

    Ja men dell xps er perfekt siden den er nøytral! Pc man kan spille på og ta med på forelesning

     

    Å sitte med en feit masse neonlys alienware pc på skolen.. da er jeg sosialt tilbakestående...

     

    hvis razer klarer å putte 1060 i en tynnere laptop enn dell xps 15 burde dell og klare det

     

    Jepp, men siden Dell kjøpte Alienware har de nedprioritert dette desverre :( Vurdert Multicom sine P651 med 1060? 25 mm tykk, kult design og (sitter med storebroren som er 29 mm tykk). Kundeservicen hos dell, mulighet for biosoppdateringer via exe-fil etc er dog gode grunner for å velge dem når de har ting man vil ha!

     

    Dette er ikke sant. Alienware prioriterer å få laptoper så tynne de kan samtidig som de beholder kjøleløsninger som er forholdsvis stille og mer effektive enn i tynne laptoper som Razer Blade. De vil ikke lage laptopene tynnere med mindre de kan ha like gode eller bedre kjøleløsninger enn de som eksisterer for nåværende modeller fra Alienware.

     

    Hilsen en "Dell Rockstar" som har snakket direkte med ingeniørene om tankene bak den nye Alienware-serien :)

  20. Ingen av delene er riktig fordi Pokémon er såkalt "mass noun", som kun kan være entall. Denne artikkelen burde redigeres eller slettes. I norsk grammatikk vil det si at substantivet Pokémon, som er et konstruert låneord, ikke får endelse i ubestemt form flertall - slik som "ting". Husk at grammatiske regler for konstruerte ord ikke alltid vil føles riktig for alle. Bare Google "Lego" og se hvor mange som skriver "Legos" om flertall, selv om dette ikke er korrekt.

     

    Pokemon

    n.

    video and trading card franchise, released in Japan in 1996, said to be from a contracted Romanization of Japanese Poketto Monsuta "pocket monsters," both elements ultimately from European languages. Apparently it is a collective word with no distinctive plural form.

     

    Hentet fra dictionary.com: http://www.dictionary.com/browse/pokemon?s=t

×
×
  • Opprett ny...