Gå til innhold

Galeper2

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Galeper2

  1. Nei her må jeg i min mening si at Macen ikke har noe å stille opp med.Fancy design på kassa må være det eneste, men du kan jo finne noe lignende til PC...Eneste forskjellen når du spretter kassa på en moderne MAC eller ser på ett skjermkort til en MAC og en vanlig PC er at det følger med en ekstra kabel i pakken og litt kode i skjermkortets BIOS som forteller Eple OSet at du har betalt Eple skatten.Denne lille "skatten" er det som sender ett GTX 285 for Mac i samme prisklasse som ett 5870 for PC (Når 5870 var det råeste man kunne handle.)Videre nedover er det programvaren man betaler for mest, men alt en Mac er programvare messig er ett Unix system med ett fancy brukergrensesnitt.Her stiller PCen friere, du kan smekke på stort sett hvilket som helst OS du vil ha til en lavere prislapp, uten "Epleskatt".Så vil jeg ha noe ala Mac sitt OSX, så finner jeg en passende Linux distro og jeg er oppe og kjører.Dette er mitt take på hele eple saken, og frukta kan bli til gjødsel for pepperen for alt jeg bryr meg.For brukervennlige vil jeg ikke kalle dem, uansett så mistenker jeg denne posten her er mer laget som flamebait eller diskusjon på forumet enn noe annet.

     

    Apple knuser Windows på alt utenom spill. Så du i det heletatt på hvilken av disse PC-ene som hadde best ytelse, eller så du bare rødt da det ble nevt positive ting om Apple? Makan til hater du er.

    • Liker 1
  2. Kjøper aldri bruktspill og kommer aldri til å gjøre det heller. Jeg velger å støtte utviklerne istedet for å få spillet for en 200-lapp mindre.
    Hva hvis man vil kjøpe gamle spill som ikke butikker lengere tar inn da? Hvordan skal disse skaffes? Jeg kjøpte 10+ PS2 spill ifjor og det er ikke snakk om at butikker hadde hatt disse spillene hadde det ikke vært for bruktmarkedet. :)

     

    Utgiverne selger nok gamle spill på nettsiden sin vil jeg tro? Er det snakk om PS2 og helt tilbake til Atari så er det vel greit, men er det snakk om nye PC og konsoll-spill synes jeg det blir feil å kjøpe de brukt.

  3. lasseoj - det kommer til å bli slik at alle mobilprodusentene har opplagte og selfølgelige planer som ikke blir spesielt godt lagt merke til. men tvert iPhone kommer ut, blir det skapt hysteria rundt en "nyskapende" teknologi, som egentlig allerede er utviklet og på markedet.

     

    Apple tar gammel teknologi og gjør den bedre. Touch har jo blitt brukt av profesjonelle siden 2000, men ble ikke allemanns eie før den første iPhone kom ut. Apple er en av de få som er flinke til å ta avansert teknologi til å gjøre det ganske enkelt å bruke.

  4. Skal du kjøpe maskin nå, eller skal du vente til BF3 kommer ut?

    Hvis du tenker å kjøpe maskin nå, hvorfor ikke heller vente til behovet faktisk melder seg (oktober)? Mye kan endre seg til det, bl.a. kommer AMD med nye Bulldozer.

    Hvis du tenker å vente, hvorfor er dette i det hele tatt et tema nå?

     

    Hva har du tenkt å gjøre med maskinen du har i dag, selge den? DU har ikke tenkt å beholde ting som kabinett, PSU, DVD etc.?

     

    For å kommentere den konkrete pakken du har funnet:

    Prosessoren er overkill. Du vil ikke få noe igjen for å kjøpe en i7-960 kontra en i5-2500. i7-960 er forrige generasjons prosessormodeller, og i7 har strengt tatt ingen nevneverdige fordeler over i5 når det kommer til spill.

     

     

    Har tenkt å kjøpe PC i september. Hvorfor skal jeg kjøpe Buldozer og ikke i5 2500? Bulldozer kommer sikkert til å blie mye dyrere enn i5.

     

    DVD skal jeg beholde og HDD skal jeg beholde. Har ikke planer hva jeg skal gjøre men PC-en jeg sitter med nå, tar sikkert ut delene og selger dem til å billig penge.

  5. Som titelen sier så skal ejg kjøpe meg en helt ny PC som vil dra BF3 på fult. Det jeg har nå er AMD x4, 4gb ram og GTX 460 skjermkort.

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=486145 - har tenkt å sette sammen denne PC-en men er ikke sikker på om det er nok futt i den til å dra BF3. prossesoren vet jeg er mer enn god nok, men er ikke sikker på skjermkoret og rammen.

     

    Setter pris svar og om noen kan linke meg til en bedre PC-pakke. :)

×
×
  • Opprett ny...