Gå til innhold

Frozen_Vafler

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frozen_Vafler

  1. Hei, jeg har bestemt meg for å kjøpe arcade stick men jeg vet ikke hvilken jeg skal gå for. Jeg pleide å spille en del kof, sf2 og art of fighting på arcade så jeg vet jeg foretrekker sticken over ps3 kontrollen.

     

    Jeg må innrømme at i de siste 4-5 årene så har jeg blitt en FPS fanboy men etter å ha sett EVO turneringen så er jeg hypp på å begynne å spille sf igjen. Jeg vet at det ikke er en fase, og jeg kommer til forsette å bruke sticken men jeg har ikke råd til å kjøpe den dyreste. Jeg vet heller ikke hvor man får tak i de her i Norge og hvilken nettbutikker som er til å stole på.

    Dere har sikkert mere peiling på dette område og jeg håper dere velger å svare enn å ignorere min post :dontgetit:

  2. Hei folkens, jeg trenger litt råd her og tenkte kanskje noen av dere kunne hjelpe meg med det.

    Jeg har akkurat begynt på en privat skole her i Oslo og jeg driver å tar opp 5 fag i løpet av et halvt år for å få meg studiekompetanse.

     

    Kontrakten jeg tegnet med skolen før skole start var:

     

    Historie VG2+3 9000kr

    Norsk sidemål 3600kr

    Geografi 5400kr

    kroppsøving 3600kr

    semesteravgift 300kr

     

    totalt 21900kr

     

     

    Jeg trodde jeg hadde betalt hele summen til skolen men idag så fikk jeg purring på 10 000kr. Jeg kontaktet rådgiveren og hun forteller meg at siden jeg har hatt fritak fra Nynorsk på ungdomskolen så skiftet hun fra Norsk sidemål (3600 kr) til Norsk muntlig og skriftlig 1211/12/13 (som koster 14 400).

    Jeg husker å ha fått mail fra henne om fag endring, men det sto ikke noe om prisen i det hele tatt.

    Kontrakten jeg har skrevet under på er mye mindre enn det jeg må betale nå. Trodde kanskje dere kunne komme med noen forslag om hvordan jeg skal takle denne situasjonen.

     

    mvh

  3. hei,

     

    Først og fremst vil jeg si at jeg beklager for å lage enda en "hjelp meg" tråd men jeg begynner å bli frustrert av å lete etter en førstegangs bil for rundt 40 til 45000 kr. Problemet er at jeg kan null og niks om biler og eg har ikke så mange som kan hjelpe meg så jeg må finne meg hjelp online.

     

    Vurderer å kjøpe meg enten volvo s40 96-99 mod. som har kjørt fra 170+km, VW passat 96-98mod. som har kjørt fra 180km og oppover eller bmw 3 serie 92-99mod. 150+km kjørt. noen som har erfaring med de bilene?

     

    Siden jeg er en fattig student så vil jeg helst ha en bil som ikke må fikses på ofte og er litt grei å se på.

    Skulle egentlig gå for passat men leste mye negativt om den på nettet så er ikke sikker lenger. Liker ikke 3 serie så mye men man får jo mye for penger med tanken på interiør.

    hmm.. også lurte jeg på om jeg burde kjøpe bil fra privat person eller bilhandler? dessuten hva er reg-reim?

     

    tror det skal være alt jeg og takk på forhånd

×
×
  • Opprett ny...