Gå til innhold

L. Grossman

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av L. Grossman

  1. Heisann!

    Jeg leter etter en sang som jeg hørte på TheVoice her om dagen. Men problemet er at jeg ikke husker noe særlig av sangen annet enn at, artisten ristet hodet i en stopmotion-lignende klipping i musikkvideoen. Også tror jeg, om jeg husker rett, at artisten synger ett ord om og om igjen i refrenget (ordet kan godt være lalala for alt jeg husker)

     

    Jeg tror sangen er rimelig ny for jeg har lett overalt i lister og div. men har altså ikke funnet den. :hmm:

     

    Det er lite informasjon å gå på, men om noen finner sangen vil jeg være veeldig takknemlig. :D

     

     

    *Tilleggsinfo:

    Artisten er en mørk kvinne, helt sikkert amerikansk. Tror ikke hun er veldig kjent. Jeg har iværtfall ikke sett henne før. :p

  2. Jeg hører regelmessig på et radioprogram kalt Floor Fillers på BBC Radio 1 fra England, og på hvert program kan man finne tracklist på alle sangene som blir spilt den aktuelle dagen, men den siste som er ute nå er det ikke noen tracklist.

    Sangen jeg leter etter er en dancy/electro låt med både mannlige og kvinnelige vokaler.

    Refrenget går "Cause it's satur-saturday, everybody wants to play" og "I like to move it move it, I'm about to loose it."

     

    Om noen gidder å ta seg tid til å høre kan man finne den her, den begynner 15.20: http://www.bbc.co.uk/programmes/b00sg90s

    Kan også anbefale programmet for de som liker ny dance og house.

     

    Kul link. Noen som vet hva den siste sangen heter?

     

    Fant det ut selv:

  3. det er en låt jeg lurer på hva heter. Den spilles på Viasat 4 i forbindelse med at de reklamerer for programmene sine. Har sist hørt den nå i dag i reklamen for fotball hooligans-programmet deres. Det er ikke noe tekst i låta, så sånn sett vanskelig å søke på, men den er veldig tecno/trance, mye tempo. Noen som vet artist/dj og låtnavn?

    Jeg lurer på nøyaktig samme låt! Si ifra om du finner det ut!

     

     

    Det er vell Deadmau5 - Strobe ;)

×
×
  • Opprett ny...