Gå til innhold

harald3

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av harald3

  1. milf = en som er gammel nok til å være din mor.. 14 åring med unge er ikke milf, det er bare tragisk..

     

    kjør på mann, du er bare 16 i et år, det er mye kulere å bone ei som er 32 når du er 16 enn å bone ei som er 34 når du er 18.. i værste fall sier hun nei..

     

    Hun har jo TRE barn og en mann da.... hadde hun være singel så hadde det vært mye enklere :p

  2. Jeg er ganske sjenert og vet ikke helt hvordan jeg skal spørre henne. Jeg møter henne bare på skolen. Jeg har nummeret hennes. Kanskje jeg kan sende henne sms? :)

     

    Nei, du må begynne muntlig. Det at du er sjenert kan du bruke til din fordel, som sagt. Det gjør at mor instinktet hennes trigges når du spørs om hjelp ;)

     

    Si at det er en jente i klassen (helst en du ikke får) du liker og spør hva jenter liker, hvordan du kan få henne interessert.

     

    Jeg kan jo spørre henne over sms om hun noen gang kunne tenkt seg å ha seg med en elev på skolen? :)

    • Liker 2
  3. MILF må ha barn, cougar må bare være eldre enn gutten (helst 10år..), er som regel oppi 30-40 årene da en 20 åring som er sammen med en 10 åring går under en annen kategori..

     

    For å få dama må du spille på din manglende kunnskap. Vis at du er usikker, vil ha vei ledning. Dette vil, sykt nok, aktivere mors instinktet til dama og gjøre at hun vil hjelpe deg ;)

     

    Du kan prøve å lufte hvor seksuelt frustrert du er for henne, kanskje spørre om ting du hører de andre guttene i klassen sier de har prøvd. Spørre om jenter faktisk liker.. Late som at du trenger tips om hvordan du skal få deg en i klassen/på skolen.

     

    Jeg er ganske sjenert og vet ikke helt hvordan jeg skal spørre henne. Jeg møter henne bare på skolen. Jeg har nummeret hennes. Kanskje jeg kan sende henne sms? :)

    • Liker 3
  4. Hun (milfen) er assistent for noen. Hun har ikke fullført videregående skole pga. barn da hun var rundt 18 år. Ikke har hun høy IQ heller.

    Hva tror dere? Hvordan skal jeg gå fram? Har jo som sagt aldri gjort det :|

    Dropp det gutten min. Skaff deg heller en kjæreste på din egen alder...

     

    Hu har jo sikkert god erfaring... :p

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...