Gå til innhold

NiJoh

Medlemmer
  • Innlegg

    432
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NiJoh

  1. Ble oppringt av forsvaret idag og sa at jeg måtte møte på sesjon del 2 uansett hva

     

    Problemet mitt er at jeg har skulka det før og de sa det var siste sjanse til å møte opp ellers blir jeg anmeldt

     

    Har blitt tatt for bruk av hasj for 1 år siden.

     

    Vet at det er en ganske bisarr situasjon men har faktisk lyst til å gå i forsvaret nå.

     

    Hadde det også for 2 år siden men da var jeg i elendig fysisk form og jeg hadde angst for å ta pullups noe som jeg ikke sliter med idag.

  2. 2 uker har vel ikke mye å si. Faktisk tror jeg du vil tjene på det. Når kroppen har hvilt såpass vil musklene reagere stort når du starter igjen.

     

    Men du kan ikke trene noe som helst? Hva med cardio, som på en Crosstrainer apperat o.l.?

    Får ikke trent noe som helst siden svette kan føre til at røttene på det transplanterte håret blir ødelagt. Som sagt vil ikke ta noe sjanser, men er redd for at jeg går opp mye i vekt osv. Skal spise ekstra sunt de 2 ukene.

  3. Hei! Skal snart ta en hårtransplantasjon og i forbindelse med det sa legen at jeg ikke kan trene på 2 uker for å sikre maksimal tilvekst.

     

    Jeg er naturligvis veldig bekymret siden jeg har stort sett holdt meg aktiv flere ganger i uka i snart 4 år.

     

    Har dere noe tips for hvordan jeg ikke skal miste så mye "gains"?

  4. Nå er øvelsene han anbefaler gode øvelser men om du spesifikt vil ha en vei for å klare dette er det bedre ting en kan gjøre. Progresjonen til ben hev er: tuck up -> straddle up -> v-up -> hengenes kne løft -> hengenes ben løft til 90grader -> negativ full (få hjelp til å få bena opp) leg lift -> full ben løft. Du kan finne videoer av utførelsen ved å google.

     

    Det vil ta deg lang tid å mestre alle de øvelsene og du er nødt til å begynne fra begynnelsen og mestre den før du går til neste. Du har lyst å inkludere andre ting i treningsprogrammet ditt som f.eks øvelsene i posten over da dette blir veldig spesifikk trening som ikke er et godt treningsprogram alene.

    Har et godt program til alt bortsett fra mage, men TUSEN takk for tipset, starta med tuck ups idag, får trent det hjemme så det er bare bra :) har du noen tips til repetisjoner og sets?

  5. Partiet som kommer i midten av desember håper jeg er rene konsoller som går til de som har forhåndsbestilt. Men jeg er redd for at dette er bundles som havner rett i butikk og i neven på de som har anledning til å stå i kø for å selge dem videre til blodpris.

     

    Partiet i januar er jeg mer optimistisk på da presset fra konsumenthysteriet jul er over. Da vil nok noen få sjeler til som forhåndsbestilte få konsoller. Oss andre som har ubekreftet i januar må nok vendte til lenge etter februar. I februar skal konsollen lanseres i Japan og da kommer fint lite av produksjonen gå andre steder i verden. Jeg vil bli VELDIG overrasket om jeg får en konsoll før april. Sony har lansert i Norge, og som du nå sier, det eneste de bryr seg om er å kapre markedsandeler andre steder i verden.

    Vet du om Fifa 14 bundle kommer?

  6. Jeg bor i lillehammer, så vet ikke om dette er relevant for deg. Jeg tenker ihvertfall at det må holde å stå i kø fra 5-6 om morgenen. 5 kanskje... Krysser fingre for at det er tidlig nok, for hele natta har jeg ikke mulighet til

    Elkjøp Hønefoss åpner ikke før kl 10. Hvor lenge tror du det er lurt å vente?

×
×
  • Opprett ny...