Gå til innhold

Bjoornoor

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjoornoor

  1. Noen som vet hvorfor "SONY SGP-CV5 Skinnveske for Xperia" stadig bare blir utsatt? Bestilte den fra multicom for snart 2 måneder siden, har sjekket med jevne mellomrom og ser at lagerstatus bare blir flyttet frem i tid hele tiden. Finnes det eventuelt noen alternativer til denne, eller er det noen som vet hvorfor den drøyer så utrolig lenge?

  2. Jeg og en kamerat 2manna deadmines som 2 level 19 warriors, vi var twinka og hadde ca. 1400 helse hver og crusader. Synes uansett det var ganske imponerende, vi wipa en gang på Van Cleef...bortsett fra det var det ikke noe særlig problemer. Vi lagde film av hele greia og, kan poste den litt senere.

     

    Fant den igjen: 2man deadmines

     

    Redigeringa osv. er ikke akkurat den beste hele tida og den ene sangen ble litt herpa, men det er mest laget for underholdningens skyld :dribble:

  3. Vi hadde en meget velformulert søknad for en stund siden :thumbup:

     

     

    Hi The Revenants i would really like to join because i can't find any guilds there need warriors and i really ! need a guild there are doing instances much and are good in the instances and i know you are very!! much in instances and do them good and i need that much so i can get some epic things and be a good player... :-)

     

    Name: Erezer

    Race: Gnome

    Class: Warrior

    Talents: Arms=10 / Fury=5 / Protection=36

    Professions:mining=300 Enchanting= i only use enchanting to disenchanting.

    Secondary skills: First aid=300 cooking=275.

     

    I really hope i can join i need it much :-)

  4. Hei, jeg har nettopp laget et image av en pc som skal brukes en del av diverse folk som ikke har så utrolig mye peiling på data. Uansett hvor mange ganger vi sier de skal lagre på f.eks bruker partisjonen så lagrer de det på system partisjonen. De installerer og masse rart som drar med seg spyware, virus osv.

    Derfor så er det ønskelig hver gang pc'en booter på nytt at den automatisk laster inn ghost imaget, eller f.eks en gang i uka. Så klart er det jo mulig å gjøre dette manuelt, men hvis det er muligheter for at dette skal gå automatisk så hadde det vært meget fint. Enten hver gang pc'en booter eller f.eks en gang i uka. Noen som har noen tips?

  5. Penger er ikke det største problemet, jobber som lærling og får både stipend og lønn snart.

    åssen søker man om stipend når man er lærling? det har seg slik at foreldra mine har meget lav inntekt fordi de får betalt kost og losji av jobben og dermed får jeg lett stipend =)

    Det er bare å fylle ut det vanlige stipend skjemaet, også er det vel noen punkter som går på lønn osv. som man må fylle ut. Jeg fikk hjelp av arbeidsgiver til dette, når du er ferdig med den skal du levere den til arbeidsgiver så tar han/hun seg av resten. Du skal altså ikke sende den inn til lånekassen...hvert fall sånn det fungerte hos meg. Dette ble vel egentlig en temmelig dårlig forklaring...spør arbeidsgiver så er du sikker...forskjellen er jo egentlig bare at du leverer søknaden til arbeidsgiver isteden for å sende inn.

  6. Penger er ikke det største problemet, jobber som lærling og får både stipend og lønn snart.

    Har du overklokka skjermkortet ditt ? Jeg har helt likt skjermkort som ditt, og det tåler ikke en dritt.. 10Mhz å det begynner å somle med restart osv..

    Nei...har ikke prøvd på det enda. Tenkte jeg skulle prøve en gang men det ble aldri til...og ble vel ikke akkurat så veldig interessert i å prøve etter det du skrev nå :p:

  7. Hvilket minne burde jeg kjøpe til min maskin? Har tenkt å overklokke cpu-en til en xp3200+ og kjøre fsb på 200 mhz. Vil da tro at det er minnet som hindrer meg i det. Vil det da funke fett med f.eks geil golden dragon 2x256 pc2300 eller 2x256 pc3700 minne?

×
×
  • Opprett ny...